Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kan Sonucu

Ne kanseri olduguna bagli genelde biyopsi veya daha detayli testler gereklo

Kanserden şüphelenmek için bazı kan değerlerinin düşük olması gerekiyor.. İlk etapta doktor o yüzden tahlil istemiş olabilir.. Sonra şikayet ultrason, mr vs tetkiklerle alan taraması yapıp biyopsi isteyebilir.. Allah şifa versin..

Tomografi sonucuna göre mide kanseri demişlerdi. Daha sonra biyopsi ve pet çekimi yapıldı. Her ikisinde de tekrardan biyopsi yapılması gerektiği söylendi. Kan değerleri normal çıktı ama şimdi öksürük başlayınca korkmaya başladım.

Cok cok gecmis olsun. Kan sonuclarinin tanida onemli bir yeri yok diye biliyorum. Insallah biyopsi sonucu cok iyi gelir

Cok cok gecmis olsun. Kan sonuclarinin tanida onemli bir yeri yok diye biliyorum. Insallah biyopsi sonucu cok iyi gelir
Diyelim ki kanda çıkmadı biyopsi de çıkmaz mıydı? Biyopside çıkmadı pet sonucunda çıkmaz mıydı? Kafam allak bullak oldu. Kan sonucu önemli diye biliyordum ben.

Diyelim ki kanda çıkmadı biyopsi de çıkmaz mıydı? Biyopside çıkmadı pet sonucunda çıkmaz mıydı? Kafam allak bullak oldu. Kan sonucu önemli diye biliyordum ben.
Pet'te kanser sicramis diye bakiyorlar. Olsaydi mutlaka cikardi bence. Ama biyopside alinan doku miktari yetersiz gelmis olabilir. O yuzden tekrarlamak istemislerdir. Doktorunuza sorun boyle soru isaretleriyle birakmasin sizi.

Ca mıydı tam emin değilim kanda ona bakıyorlardı galiba bende kocaman bi kist çıkınca ilk ona bakmışlardı hatırlamıyorum şimdi

Pet'te kanser sicramis diye bakiyorlar. Olsaydi mutlaka cikardi bence. Ama biyopside alinan doku miktari yetersiz gelmis olabilir. O yuzden tekrarlamak istemislerdir. Doktorunuza sorun boyle soru isaretleriyle birakmasin sizi.
Doktor babamın iştahının halsizliğinin düzelmesi, kan değerinin normal çıkması filan iyiye işaret dedi. Tekrardan biyopsi yapılacak ama öksürük başlayınca korktum. İnşallah bu seferki biyopsi sonucu da temiz gelir.

Evet ca19 ve cea ya baktılar yanlış hatırlamıyorsam.
Babaniz tedaviye basladi mi? Bu soyledikleriniz genelde tedaviye yaniti degerlendirmekte kullaniliyor. Hastaligin teshisinde degil. Teshisi destekleyebilir ama tani degeri yok aslinda

Rabbim acil şifalar versin ve kimseyi anasız babasız bırakmasın.. Baba gidince gölge gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…