- 8 Nisan 2015
- 334
- 92
- 48
- 33
- Konu Sahibi bitutam vefa
Arkadaşlar kanser hastalığı kesin olarak kan sonucunda çıkar mı? Bilenler lütfen yardımcı olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyelim ki kanda çıkmadı biyopsi de çıkmaz mıydı? Biyopside çıkmadı pet sonucunda çıkmaz mıydı? Kafam allak bullak oldu. Kan sonucu önemli diye biliyordum ben.Cok cok gecmis olsun. Kan sonuclarinin tanida onemli bir yeri yok diye biliyorum. Insallah biyopsi sonucu cok iyi gelir
Pet'te kanser sicramis diye bakiyorlar. Olsaydi mutlaka cikardi bence. Ama biyopside alinan doku miktari yetersiz gelmis olabilir. O yuzden tekrarlamak istemislerdir. Doktorunuza sorun boyle soru isaretleriyle birakmasin sizi.Diyelim ki kanda çıkmadı biyopsi de çıkmaz mıydı? Biyopside çıkmadı pet sonucunda çıkmaz mıydı? Kafam allak bullak oldu. Kan sonucu önemli diye biliyordum ben.
Doktor babamın iştahının halsizliğinin düzelmesi, kan değerinin normal çıkması filan iyiye işaret dedi. Tekrardan biyopsi yapılacak ama öksürük başlayınca korktum. İnşallah bu seferki biyopsi sonucu da temiz gelir.Pet'te kanser sicramis diye bakiyorlar. Olsaydi mutlaka cikardi bence. Ama biyopside alinan doku miktari yetersiz gelmis olabilir. O yuzden tekrarlamak istemislerdir. Doktorunuza sorun boyle soru isaretleriyle birakmasin sizi.
Evet ca19 ve cea ya baktılar yanlış hatırlamıyorsam.Ca mıydı tam emin değilim kanda ona bakıyorlardı galiba bende kocaman bi kist çıkınca ilk ona bakmışlardı hatırlamıyorum şimdi
Babaniz tedaviye basladi mi? Bu soyledikleriniz genelde tedaviye yaniti degerlendirmekte kullaniliyor. Hastaligin teshisinde degil. Teshisi destekleyebilir ama tani degeri yok aslindaEvet ca19 ve cea ya baktılar yanlış hatırlamıyorsam.
Hayır tedaviye başlamadık. Tekrar biyopsi yapılacak onu bekliyoruz.Babaniz tedaviye basladi mi? Bu soyledikleriniz genelde tedaviye yaniti degerlendirmekte kullaniliyor. Hastaligin teshisinde degil. Teshisi destekleyebilir ama tani degeri yok aslinda
Insallah tertemiz cikar.Hayır tedaviye başlamadık. Tekrar biyopsi yapılacak onu bekliyoruz.
İnşallah canım ya.Insallah tertemiz cikar.
Teşekkür ederim. İnşallah bilen birileri yardımcı olur.Bilgim yok ama Allah acil sifalar versin
İçimdeki korkunun tarifi yok inanın. Dualarınız için teşekkürler...Rabbim acil şifalar versin ve kimseyi anasız babasız bırakmasın.. Baba gidince gölge gidiyor...