• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan sonucu 1.7 cikti lütfen yardim

cansuu12

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
122
22
18
32
Kızlar merhaba lütfen bana bu yardimci olun hiç adet gecikmesi yaşamayan ben geçen ay 12 gün gecikmeyle adet oldum ve bu ay denemelere başladık belkide başlayalı 17 gün oldu çok erken diceksin iz ama 1.7 cikti sonuç negatif denildi ama 3 gun geciktim. Bu düzensizlik yüzünden korkuyorum olmucak diye

Ne zaman yumurtladigini bliyormusun ya da hangi gunlerde birlikte oldunuz yumjrta takibi yapildimi

Geç döllenmede olabilir. Hamile olmayabilirsinde. Eger gec tekrarla testi gecikirsen. Olmazsan adet bi doktora görün derimm

geç döllenme gibi geldi bana canım. inşallah hamilesindir. Rabbim hakkında hayırlısını versin.

Kızlar merhaba lütfen bana bu yardimci olun hiç adet gecikmesi yaşamayan ben geçen ay 12 gün gecikmeyle adet oldum ve bu ay denemelere başladık belkide başlayalı 17 gün oldu çok erken diceksin iz ama 1.7 cikti sonuç negatif denildi ama 3 gun geciktim. Bu düzensizlik yüzünden korkuyorum olmucak diye
sizin geç döllenme mi olmuştu. sanırım hamilesiniz. ve söyleyecekleriniz bana umut olacak
ben de dört gün geçince kan verdim
1.2 çıktı ama idrar testinde bir gün önce resimdeki gibi çıktı . adetim gecikeli 6 gün oldu hala tık yok

resmi koymayı unutmuşum

Eklentiler

• IMG_20160115_143329.jpg
    IMG_20160115_143329.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 53
Back