Kan Renginde Bayram Tatlısı...

BenTulis

KURŞUN KALEM
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
719
6
Sene 1987….Ağabeyim askerde…Annemle babamın tek oğlu,ablamla benim biricik ağabeyimiz.Uzakta,sınırda yapıyor vatan görevini.Şartları zor ve ağır.Bazen yemek vakitlerini kaçırıyorlar tatbikat yüzünden.Birliğe döndüklerinde,açlıktan kantine saldırıyorlar.Ne bulurlarsa o.Ekmeğin arasına bayat baklavaları koyup yediklerini anlatıyor.Normal zamanda,etliyi sütlüyü beğenmeyen nane molla,yemek seçen ağabeyim,vatan görevinde,önüne geleni süpürüyor.O mektuplarında anlatıyor,biz gülüyoruz,içimiz cız ederek.
Annem,o askerden sağ salim dönene kadar,evde onun sevdiği hiçbir yemeği pişirmiyor...
YAZININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ ADRESE TIKLA

Son düzenleme:
İnanılmaz güzeldi, çok duygulandım gerçekten.

Ellerine sağlık!!!a.s.

Ağlamamak elde değil, ağlamaktan başka birşeyde gelmiyor elimden:çok üzgünüm:

Bu kadın beni hep aglatıyor ya senağlama

Valla beni de ağlattı.senağlamasenağlama

Sizi ağlatan ben değilim biliyorsunuz değil mi?...Ülkem ağlıyor,ne çare!!

Yorum yapan tüm arkadaşlarımla aynı duyguları paylaştığımızı yürekten hissederek hepinize teşekkür ederim.

ne denebilir ki:çok üzgünüm:döktürmüşsün yine tüliş:çok üzgünüm:ellerine emeğine sağlıkbenneyaptımkibu vesileyle bir kez daha tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin diyorum:çok üzgünüm:bu vatan alçaklara kalmayacakklava:

ateş düştüğü yeri yakıyor , allahım o insanlara sabır versin , tesellisi en güzel yerdeler şu anda , o türkü canımı alıyor sanki her dinlediğimde , hakkıyla insan olmak herkese nasip olmuyor , insan olmak zor gerçekten , beynine , kalbine sağlık , güzel ve duygulu insan ...

tüm yüreğimle diliyorum,anaların bayram şekerlerine kan damlamasın.şehit ailelerine büyük sabır versin yüce rabbim.
tülüş emeğine sağlık çok teşekkür ederim canım.a.s.

tulişim süper bir yazı benim gibi reklamlarda bile ağlayan bir insana çok ağır geldi inanırmısın şehit cenazelerini hiç izleyemiyorum ağlamaktan gözlerim pörtlüyor allah mehmetciklerimizi korusun ellerine yüreğine sağlık arkadaşım sevgiler

İrna,Barçman,Marul ve Ertesigün...yorumlarınıza teşekkür ediyorum canım.

canım çok güzel bir yazı...yüreğine sağlık...okurken içim acıdı...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…