kan pitilasmasi icin igne kullananlarda yan etki

mathea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
115
50
48
35
Arkadaslar kan pihtilasmasi sorunum var doktorum oksapar 0.4 ml verdi az once yaptirdim igneyi..biraz ayaklarimda uyusma oldu ve kalp carpintisi oldu kullananlar varsa yardimci olabilirler mi kan sulandirici igne kullanip boyle bir problemle karsilasan var mi acaba

enox kullaniyorum. sadece morartilar cok cabuk olmaya basladi. azicik bir yere dokunsam hemdn morariyo.

Cok tereddut ettim kizlar ya acaba zarar mi veriyorum igneyle..yarin doktora gitmeliyim..

Belki de buhun ilk gun diye oyle olmustur ama iki tane dusuk yapinca insan telaslaniyor..saolun kizlar

Arkadaslar kan pihtilasmasi sorunum var doktorum oksapar 0.4 ml verdi az once yaptirdim igneyi..biraz ayaklarimda uyusma oldu ve kalp carpintisi oldu kullananlar varsa yardimci olabilirler mi kan sulandirici igne kullanip boyle bir problemle karsilasan var mi acaba

Mrb mathea bende de aynı sorun vardı fakat bana clexan verildi. 3 ay her gün göbekten vuruldum her seferinde yanma oluyordu arada daha çok acıyordu sanırım damara denk geliyordu
Sonra dün kanamam oldu ve iğneyi kestiler temizlik yapıyordum ağır kaldırdım kanamam ondan kaynaklandı Allah a şükür bebekte bir sıkıntı yok yatıcaksın dedi doktor düşük önleyici iğne vurdu kalçadan ve 2 tane serum taktılar suan evde yatıyorum ve iğne yapmıyorum progestan olması gerek sabah akşam hapa başladım ne kullandığının çokta önemi yok bu arada daha önce 2tane düşüğüm oldu bu iğne sayesinde bebeğim bu kadar gelişti önemli olan kendi doktorun ol dikkat et yeterli

Saol canim mesajin icin..benim de iki dusugum oldu bu hamileligimden önce..daha keseyi goremedim hcg 268 henüz..ama bugun ultrasona girdim rahim icinde kanama olmus..rapor yazdi dr dinleniyorum simdi evde insallah kese saglikli bir sekilde olusur..igneyle beraber asprin de kullaniyorum ben..doktor bugun rahim icinde kanama görünce asprini kesti igneye devam edicem..birdahaki sali yine gidicem keseyi gormezsek sorun var diyebiliriz dedi..Allah hayirlisini nasip etsin baska birsey diyemiyorum..

Back