kan pırtılaşması ignesi kullanan varmıı

cnm bende ilk aşamada öğrenir öğrenmez iğneye başladım ama değer düştü yani artık bizimle değil RABBİMİN BİZE VERDİĞİ ZAMANLA ALAKALI OLDUĞUNU ANLADIM...

cnm bende ilk aşamada öğrenir öğrenmez iğneye başladım ama değer düştü yani artık bizimle değil RABBİMİN BİZE VERDİĞİ ZAMANLA ALAKALI OLDUĞUNU ANLADIM...
biz elimizden geleni yapalım takdir Rabbime ait... bu dünyada rızkı varsa öylede böylede doğacak... ama bu hamilelikten sonra ilk işiniz genetik testlerini yaptırmak olsun... 3 düşük yaptım derseniz araştırmasını yaparlar yoksa araştırmasını yapmıyor devlet hastaneleri

canım sen yapmıştın galiba... hani biri homozigot biride heterozigot çıkmıştı sende...

çok sagol cnm coaspin aldım bu gün kullanmaya başladım inşallah işe yarar pazartesi başka doktordan randevu aldım eşim iğneyi kullanmamı istemiyor doktora git anlat verirse kullan diyor onu ikna edemedim

genetik test onlar oluyor canım... diasminde yaptırsın bu testleri... tabi herşey testle bitmiyor... doktorda çok önemli... ben genetik sonuçlarımı hematoloji uzmanına göstermiştim... sen hematoloji uzmanına gösterdinmi sonucunu... en ayrıntılı açıklamayı onlar yapar çünkü... ayrıca iğnemin dozunuda hematolog ayarlamıştı benim

evet gösterdim en hafif açıklamayı o yaptı benim kan pıhtılaşması aşırı bi etki etmediğini ve folic asit kullanarak hamile kalabileceğimi söledi ...

çok sagol cnm coaspin aldım bu gün kullanmaya başladım inşallah işe yarar pazartesi başka doktordan randevu aldım eşim iğneyi kullanmamı istemiyor doktora git anlat verirse kullan diyor onu ikna edemedim
tabi insan biraz tedirgin oluyor iğne lafını duyunca ama bu iğneler bizim bildiğimiz iğnelerden değil... bunu bilmediği için tepki vermesi gayet doğal... bu hamilleliğin olumsuz sonuçlanırsa genetik testlerini yaptırmayı unutma

coraspinde etkili bi yöntem bence en güzelini yapmışın inş. hayırlı haberler alırsın...

canımm sen günlerdir bizi aydınlatmaya uğraşıyorsun çok sağol biz bile ne yapacağımızı şaşırdık sen ne diyeceksin sağol elinden geldikçe anlatıyorsun...
istiyorumki bir ışık bir umut olayım... günlerce bu sitede deli gibi kafamdaki sorulara cevap aradığım günlerimi bilirim

zaten gecen haftalarda gittiğim doktor beni üniversite hastanelerine yönlendirdi testlerin isimlerini de kağıda yazdı ama muayene gününü geç verdikleri için başka özel hastanede randevu aldım eğer bu bebeği Allah ın izniyle kurtara bilirsem diye beklemek istemiyorum zaten bu sefer tüm tahlillerimi yaptıracak bu 4 kez oldu bir daha göze alamam aynı şey olmasına ama bu bebeği kurtarmak istiyorum sen hamilesin ne olur hayırlısıyla bebeğimin sağ salim benimle kalması için dua edermisin gebelerin duaları kabul olur derler :)

aynen cnm günlerdir kafamız manyak oldu...
çok iyi biliyorum o duyguyu... geceleri uyanır siteye bakardım belki durumumu yaşayan birileri vardır diye... ama herşey olacağına varıyor... güle oynaya kürtaj oldum desem yeridir... herkes şok olmuştu mutlu halimi görünce ama oysaki duygularımı biliçaltıma atmıştım ve için için ağlıyordum... zaten normaldede öyleyim... yüzüme bakan derdi yok çok mutlu sanır... Yüzüme bakıpta sanma bahtiyar, attığım her adımda gözyaşı var

ne demek dua ederim tabikide... bak profilimde bir dua var... onu sürekli oku... Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisiyn

ayy hem nasıl geceler bitiyor konular bitmiyor günler geçiyor sorular bitmiyo sonra pcnin başında uzun süre oturmaktan şiddetli baş ağrısı cup yatak ertesi gün yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…