- 21 Temmuz 2013
- 145
- 39
- Konu Sahibi ecmelbebek
Merhaba genetik tahlil yaptırıp sorun çıkansağlıklı gebelik gebelik geçiren veya geciremeyen anne ve adaylarını bu Forma bekliyorum tadavid ve süreçleri bizimle.paylasirlarsa çok. Mutlu. Olucaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benm de iki tane kaybim var ikiside 8 haftalıkken kalbi durmuştu benm iki tüp bebek denemem olduğu için bütün testler yapıldı iki genimde pıhtılaşma cıktı her iki hamileligimde de kan sulandırıcı iğne ve hap kullaniyodum sua n gene hamileyim kendiliğinden oldu doktr sadce iğne kullanmamı söyledi hala korkyrm bisey olcak diye inşllah zamanı gelmiştir ve sağ salim kucgma alırım
Hayır cnm okadr tedavi oldum doktr rahim filmi çekmedi söylememe rağmen ben bir defada cikolata kistlermden amelyt oldum her iki yumurtaliklarimdaydi kist tekrarladı sua n 2 cm e yakın solda varRahim filmi çektirdin mi hiç canım
Hayır cnm okadr tedavi oldum doktr rahim filmi çekmedi söylememe rağmen ben bir defada cikolata kistlermden amelyt oldum her iki yumurtaliklarimdaydi kist tekrarladı sua n 2 cm e yakın solda var
Sağol cnm çok doktra gittim en iyilerine hepsi başka sorun yok dedi ama ben hemen hamile kalamadigim için korunmadim yoksa korunurdum dha yapılmayan test kaldıysa yapın diye doktra gitmeyi düşünüyordum cnku. Sende bence yapilmasi gereken ne varsa yaptr cnm Rabbim bidha yasatmasin insallahÇok geçmiş olsun canım benim de iki düşük var tekrarlanır diye korkuyorum ama bu rahim filmini neye göre istiyorlar acaba yada istemiyorlar düşük yaptığın hamileliklerinde de iğne vuruluyormuşsun bide başka dr a mı görünseydin acaba
Sağol cnm çok doktra gittim en iyilerine hepsi başka sorun yok dedi ama ben hemen hamile kalamadigim için korunmadim yoksa korunurdum dha yapılmayan test kaldıysa yapın diye doktra gitmeyi düşünüyordum cnku. Sende bence yapilmasi gereken ne varsa yaptr cnm Rabbim bidha yasatmasin insallah
Belkide gerçekten yoktur herkesin imtihanı farklı iste ama insan çok yipraniyo oyuzden iyice araştırilsin istiyorBana da dr um başka sorun yok sende dedi güvensem mi bilemedim kafam o kadar karışık ki
Cok gecmis olsun, benimde 4g/5g cikmis sonucum bana normal dediler,iğne falan kullanmayacaksin dediler, iki dusugum var,acaba sizin diger c677 de sorun var diyemi igne kullanmalisin dedilerBen de c677t pai 4g/5g çıktı sonucum bugün pıhtılaşma var dedi dr iki düşüğüm var iğne vurulucaksın hamilelik olursa dedi ama ben yine de korkuyorum
YAptırdım herşeyi filmden tut hormonlar eşimden sperim test afs testleri vs rezervim düşükmüş iğne yaptırdım onun iÇin şimdi üç haftalık gebeyim çok şükür bugün dr a gittim keseyi de gördüm sen nasılsın iğneye başladım ben buarada üçüncü vuruşum ama çok yakıyoBelkide gerçekten yoktur herkesin imtihanı farklı iste ama insan çok yipraniyo oyuzden iyice araştırilsin istiyor
EVet canım bi o 677 yazanda video 4/5 yazanda sorun çıkmış başladım iğneye ben üç haftalık hamileymişimCok gecmis olsun, benimde 4g/5g cikmis sonucum bana normal dediler,iğne falan kullanmayacaksin dediler, iki dusugum var,acaba sizin diger c677 de sorun var diyemi igne kullanmalisin dediler
Çok şükür cnm gözün aydın sevindim ama çok olmuş herlde ben yazalı tam hatirlayamadim:) bende iki tüp bebek bir amelyt iki kürtaj sonrası kendiliğinden hamilym şuanda Rabbim inşallah sağlıkla kucagmza almayı nasip etsinYAptırdım herşeyi filmden tut hormonlar eşimden sperim test afs testleri vs rezervim düşükmüş iğne yaptırdım onun iÇin şimdi üç haftalık gebeyim çok şükür bugün dr a gittim keseyi de gördüm sen nasılsın iğneye başladım ben buarada üçüncü vuruşum ama çok yakıyo
5300 çıktı canım ama iğneyi hergün yapmak tam eziyetCanim cok sevindim ya, insAllah her şey yolunda gider, keseyi gördüm yazmışsın,değerin çokmu yüksek çıktı,3 haftalıkken iyi görülmüş kese
Off allahım sabır versin canım yaşatmasın bidaha inşallah bu evladını rabbim sana bağışlasın sağlıcakla inşallahÇok şükür cnm gözün aydın sevindim ama çok olmuş herlde ben yazalı tam hatirlayamadim:) bende iki tüp bebek bir amelyt iki kürtaj sonrası kendiliğinden hamilym şuanda Rabbim inşallah sağlıkla kucagmza almayı nasip etsin
Amin cnm doğana kadr korkum bitmicek ztnOff allahım sabır versin canım yaşatmasın bidaha inşallah bu evladını rabbim sana bağışlasın sağlıcakla inşallah
Olsun canim, yasadiklarimizi düşününce bu hafif kalir, sonu iyi olsun insAllah5300 çıktı canım ama iğneyi hergün yapmak tam eziyet
Maalesef öyle sonra Kadınlar neden hemen yaşlanıyo diyolarAmin cnm doğana kadr korkum bitmicek ztn
Doğru diyosun tatlım allah sabır versin bizlereOlsun canim, yasadiklarimizi düşününce bu hafif kalir, sonu iyi olsun insAllah