Kan pıhtılaşması

MmmmmSsss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
6
0
1
28
Ben 2 yıl önce kimyasal gebelik geçirdim yani 2023 yılında 2024 yılında nisan ayında hamile kaldım fakat bebegimin kalp atışını dinlemeye gittigimizde kalp atışının olmadıgını ve saglıksız bir gebelik oldugunu ögrendim düşükten 6 ay sonra kan testi yaptırdım ve birdaha hamilelik olmadı bana yardımcı olabikecek yada benim gibi bir durum yaşayıp nasıl bir tedavi yöntemi uygulandı yardım edermisiniz

Eklentiler

• IMG_8536.webp
    52 KB · Görüntüleme: 29
Canım bende de var ama biz tüp bebek yaptırdik onun için bu testlerin hepsini yaptırmıştık tüp bebek tutmadi maalesef ama bu yaptırdigimiz testler yanımıza kâr kaldı çok şükür. Benimde heterezigot 5 tanesi. Yani şöyle pıhtılaşmaya yatkınlık var demek ya anne ya babadan birinden gelmiş demek. Homozigotta bu durumu kesin olarak belirtir çünkü hem anne hem babadan geçmiş oluyor öyle olunca. Doktoruma söyledim bu durumu kan sulandırıcı hap verdi ve iğne verdi gebeliğin boyunca kullanicaksin dedi çok şükür 9+2 olduk bir sıkıntı yaşamadık sende içini ferah tut

3 doktor degiştirdim bu süreçte ve çok yoruldum dogal yollarla gebe kalamayacagım sanırım

Bende de pıhtılaşma var. Pozitifi gördüğümüzden beri oksapar kullanıyorum. Ben de ilk bebeğimi 18 haftalıkken kalbinin durması sonucu kaybettim. Sonrasında da boş gebelik geçirdim. Şu an 3.gebeliğim ve sağlıklı ilerliyor çok şükür.

Çok teşekkür ederim canım benim rabbim sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin
Sanırım benim dogal yollarla hamilelik düşünmem imkansız gibi geliyor artık

Ne güzel sag saglim kavuş bebegine inşallh Canım Gebelik öncesi bir tedavi uyguladın mı ben gebede kalamadım 1 yıldır

Çok teşekkür ederim canım benim rabbim sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin
Sanırım benim dogal yollarla hamilelik düşünmem imkansız gibi geliyor artık
Çok zor ve üzücüydü benim için de süreç yer yer ben de ümitsizliğe kapıldım ama benim rahmimde septum da vardı histeroskopi yapıldı. 6 ay kadar sonra hamile kaldım ben de doğal yollarla. En vazgeçtiğim aydı hatta.. İnşallah sizin de gönlünüze göre olur her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…