Kan pıhtılaşması

Dh120910

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
1.212
856
123
32
Merhaba. Arkadaşlar 9 ay önce hamile kaldım 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. 5 ay sonra tekrar hamile kaldım ve öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptım. Doktorum kimyasal gebelik teste gerek yok dedi ama ben içim rahat etmediği için kan pıhtılaşması testi yaptırdım. Sonrasında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim. Fakat doktorum şu an ilaca gerek olmadığını bildirdi 20 gün sonra randevu verdi yüz yüze görüşemedik. Ben ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Testin fotoğrafını atacağım. Ne olduğu ne yapmam gerektiği konusunda bilgisi olan yardımcı olursa çok makbule geçer.

Eklentiler

• 20210626_174651.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 175
Geçmiş olsun Gebeliğinizde kan sulandırıcı iğne kullanmanız gerekicek. Benim tek gen heterezigot hamile kalınca bebeğin kalp atışı duyulunca iğne kullancaksın demişti doktorum.

Geçmiş olsun Gebeliğinizde kan sulandırıcı iğne kullanmanız gerekicek. Benim tek gen heterezigot hamile kalınca bebeğin kalp atışı duyulunca iğne kullancaksın demişti doktorum.
Size de çok geçmiş olsun. Hamile kaldınız mı acaba. Peki ben de 2 yerde heterozigot yazıyor bu ne demek acaba benim.hic bilgim yok da

Size de çok geçmiş olsun. Hamile kaldınız mı acaba. Peki ben de 2 yerde heterozigot yazıyor bu ne demek acaba benim.hic bilgim yok da
Teşekkür ederim. 2 genin dnasında değişim var mutasyon yani. İnternettende araştırabilirsiniz Sanırım çoğu kadındada var kimisi araştırılınca meydana çıkıyor. Benimde bi kürtaj bi kimyasal gebeliğim var malesef

Allah sağlıkla tekrar nasip etsin. Benim de ayñ şekilde bir kürtaj bir kimyasal. Sonrasında fark edildi pıhtılaşma

Amin inşallah rabbim isteyene nasip etsin. Benimde ayni şekilde 2 düşük öncesi bakılmıyo sanırım
Ben de doktor 2. Den sonra da gerek yok kimyasal gebelik sayılmaz dedi ben kendim gidip şehir hastanesinde rica edip yaptırdım. Yoksa daha bekleyecektik

Ben de doktor 2. Den sonra da gerek yok kimyasal gebelik sayılmaz dedi ben kendim gidip şehir hastanesinde rica edip yaptırdım. Yoksa daha bekleyecektik
Kesinlikle 1 kayıptan sonra zorunlu olması gerekiyo bu işlemin. Hatta evlenirken bakılması gerekenler arasında olması lazım ama doktorlara göre kadınların bunu bilmesi için kayıp yaşaması gerekiyo

Kesinlikle 1 kayıptan sonra zorunlu olması gerekiyo bu işlemin. Hatta evlenirken bakılması gerekenler arasında olması lazım ama doktorlara göre kadınların bunu bilmesi için kayıp yaşaması gerekiyo
Katılıyorum size. Maalesef geç bilinçlendik. Aksine benim ilk gebelikte doktor 2 kese göründüğünü. Ya ikiz gebelik ya da kan pıhtısı olarak gördüğünü söyledi ve hicbir şeye gerek yok diyip bekletti.. sonu zaten kalbi durdu bebeğin

Bundan sonrası güzel olsun inşallah hayırlısı olsun hakkımızda Herşeyin bi vakti saati var geç olmadan güç olmadan kucağımıza alırız bebişerimizi

Öncelıkle kayıpların ıcın cok üzüldüm hıkayem senınle aynı ılk gebelıgımde kürtaj oldum. 3 ay sonra tekrar gebe kaldım bu sefer dusuk yaptım. Kan pıhtılasma testi kromozom testı lupus yaptırdım rahım fılmı cekıldım. Pıhtılasmam oldugunu öğrendım. Cok şükür dedım dermansız derdim yokmuş. Tekrar gebe kaldım 3 haftalık ken ıgneye başladım. Sonra kanamayla tekrar dusuk yaptım. Sana tavsıyem detaylı araştır sonra gebe kal.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bende bir dış gebelık ve bir kayıp yaşadım
9 haftalıkkken kalbi durdu bebegın kürtaj oldum
Doktor bir dahaki gebelıkte kan sulandırıcya başlayacak teste gerek yok dedi
Ben yine pıhtılaşma için Test yaptıracagım ben ama yaptırmasam bile başlayacak tedbir amaçlı

Eğer bir zararı yoksa en iyisi. Keşke bana da yapsaydı ikinciyi kaybetmezdim.. siz yine de yaptırın devlet hastaneleri 3 düşük yaptım deyince yapıyor sonucu 2 aya çıkıyor

Çok geçmiş olsun . Iğneye gec mi başladınız acaba .

Eğer bir zararı yoksa en iyisi. Keşke bana da yapsaydı ikinciyi kaybetmezdim.. siz yine de yaptırın devlet hastaneleri 3 düşük yaptım deyince yapıyor sonucu 2 aya çıkıyor
Evet doğru söyluyorsunuz aslında her gebelık duşunen kişinin yaptırması gerekır bence
Yoksa Sonrasında kayıpla sonuçlandıgındq o psikoloji çok zor oluyor
İhmal etmemek gerek
Ben randevumu aldım eğitim araştırma hastanesınden ama kurtaj daha yenı oldu ilk adetı beklemedım test için bu şekilde yaptırsam testlerı farklı bir sonuç çıkmaz sanırım dimi bir bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…