Gebeliğe Hazırlık kan pıhtılaşması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

paramedc

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
105
30
18
MRB KIZLAR BEN BİŞEY SORACAM. GENETİK TEST VE PIHTILAŞMA TESTİ YAPTIM.BAZI DOKTORLAR PIHTILAŞMAN VAR DİYOR BAZILARI YOK DİYOR NEYE İNANACAĞIMI ŞAŞIRDIM BİLGİSİ OLANLAR BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

protrombin G20210A=NORMAL,
MTHFR C677T=HETEROZİGOT POLİMORFİZM,
MTHFR A1298C= HETEROZİGOT POLİMORFİZM,
FAKTÖR V LEİDEN G1691A=NORMAL,
PAI-1 4G4G= HOMOZİGOT POLİMORFİZM,
FAKTÖR XIII V35L=NORMAL)

MRB KIZLAR BEN BİŞEY SORACAM. GENETİK TEST VE PIHTILAŞMA TESTİ YAPTIM.BAZI DOKTORLAR PIHTILAŞMAN VAR DİYOR BAZILARI YOK DİYOR NEYE İNANACAĞIMI ŞAŞIRDIM BİLGİSİ OLANLAR BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

protrombin G20210A=NORMAL,
MTHFR C677T=HETEROZİGOT POLİMORFİZM,
MTHFR A1298C= HETEROZİGOT POLİMORFİZM,
FAKTÖR V LEİDEN G1691A=NORMAL,
PAI-1 4G4G= HOMOZİGOT POLİMORFİZM,
FAKTÖR XIII V35L=NORMAL)
iğne kullanmalısınız.ben daha düşük değerlerle dokuz ay iğne kullandım çünkü iki düşük yaptım..sizin düşük oldu mu hiç

Kızlar bende enbolı vardı kan pıhtısı oyuzden hastanede tedavi gördüm 40 gün şimdi aklıma soru geldi ben hamile kalırsam eger inşallah 🤲 kan sulandırcı kullanmam sart mı

Düşük mü yaptınz karnınızda mı öldü acaba bende kürtaj oldum da gelısım durması nedeniyle bende sonucların acıklanöasını bekliyorm :)
benimde gelişim durdu evet..2 doktora gittim ikiside düşükler olmasa iğne kullan demezdim ama düşükler var dedi. bir aylık ve bir buçuk aylık iki düşük

iğne kullanmalısınız.ben daha düşük değerlerle dokuz ay iğne kullandım çünkü iki düşük yaptım..sizin düşük oldu mu hiç
bende iki gebeliğimde kanımda öldü kalbi durdu. ama en sonki 7 haftalıktı genetik test yaptık 47 kromozom çıktı ilkim neden öldü bilimiyorum

Düşük mü yaptınz karnınızda mı öldü acaba bende kürtaj oldum da gelısım durması nedeniyle bende sonucların acıklanöasını bekliyorm :)
2side karnımda öldü cnm. ensonkinde iğne kullandım ama tekrar öldü 47 kromozmmuş. birincisini bilmiyorum onda iğne kullanmadım

Back