• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pihtilasmasi, yardim ???

Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben de temmuz ayında kürtaj oldum genetik test istedi doktorum şimdi sonuçları bekliyorum.siz hangi ildesiniz acaba nerede yaptırdınız testi sanırım kısa sürede çıkmış sonucunuz?
Sagolasin cnm . Ben zonguldaktayim .kendi doktorum özelde . Beni fakülteye yönlendirdi özelde yaptirip çok para vermenizi istemem dedi . Ben iki tüp kan verdim kan pıhtılaşması için 10 gün de çıktı sonucum . Genetik inceleme istedi eşimle benden bidea ama tıbbi genetik bolumu aşırı yoğun olduğu için 3-4 ay sonra sıra gelir dediler. Henüz onu yaptiramadm . Kan pıhtılaşması çıkınca fakültedeki doktor genetik testte şu durumda gerek yok dedi . Öyle yani cnm sanada geçmiş olsun

3 gende heterazigot varmış normal yaşantın için me önerir bilmiyorum ama gebelik süresince yüksek doz kan sulandırıcı iğne kullandırıyorlar. Benim de 1 genim hemozigot 1 genim heterazigot
Henüz kendi doktorumla gtmedm o ne der bilmiyorum bnde endişelendim sonucu görünce burada paylaşmak istedim

[
Sagolasin cnm . Ben zonguldaktayim .kendi doktorum özelde . Beni fakülteye yönlendirdi özelde yaptirip çok para vermenizi istemem dedi . Ben iki tüp kan verdim kan pıhtılaşması için 10 gün de çıktı sonucum . Genetik inceleme istedi eşimle benden bidea ama tıbbi genetik bolumu aşırı yoğun olduğu için 3-4 ay sonra sıra gelir dediler. Henüz onu yaptiramadm . Kan pıhtılaşması çıkınca fakültedeki doktor genetik testte şu durumda gerek yok dedi . Öyle yani cnm sanada geçmiş olsun
Saol cnm.ben de bu ayın başında yaptırdım.8 tüp kan verdim bazıları çıkmış ama asıl önemli olanlar 1,5 aya çıkıcak inşallah biz de evlat sahibi oluruz bu arada ben de istanbuldayım

[

Saol cnm.ben de bu ayın başında yaptırdım.8 tüp kan verdim bazıları çıkmış ama asıl önemli olanlar 1,5 aya çıkıcak inşallah biz de evlat sahibi oluruz bu arada ben de istanbuldayım
Inşallah tez vakitte oluruz benim kurtaj olalı 1 ay oldu adetim düzene girince başlamak istiyorum ara vermek istemiyorum

Back