Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani çok ciddi bisey mi bu kafaya taktım birazFaktör 5leiden heterezigot varmış yani kan pıhtılaşması.iğne kullanılıyor hamilelikte
Sanırım daha önce bir kayıp yaşadınız ki bu testi yaptırdılar size.Aynı sorun bende de var.Şu an hamileyim ve kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.Bu testi yaptırdığınız iyi olmuş gebelikte önlem alınırYani çok ciddi bisey mi bu kafaya taktım biraz
1 kimyasal 1 zorunlu kurtaj oldum kalp atışı durduğu için, kan sonucum bu şekil çıktı bende endişelendim ciddi bi durum mu diye ilaçla halolacak birşey değil mi ?Sanırım daha önce bir kayıp yaşadınız ki bu testi yaptırdılar size.Aynı sorun bende de var.Şu an hamileyim ve kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.Bu testi yaptırdığınız iyi olmuş gebelikte önlem alınır
Evet canım oluyor inşallah.Doktorun iğne dozunu sana göre ayarlar hamile kalınca.Ama sana tavsiyem coraspin içebilirsin hergün.Bana endokrin doktoru vücuda pıhtı atma riskin var o yüzden ömürlük coraspin iç ve hareketsiz kalma demişti.1 kimyasal 1 zorunlu kurtaj oldum kalp atışı durduğu için, kan sonucum bu şekil çıktı bende endişelendim ciddi bi durum mu diye ilaçla halolacak birşey değil mi ?
Anladım canm , benim ki hangi düzeyde acaba pihtilasmaEvet canım oluyor inşallah.Doktorun iğne dozunu sana göre ayarlar hamile kalınca.Ama sana tavsiyem coraspin içebilirsin hergün.Bana endokrin doktoru vücuda pıhtı atma riskin var o yüzden ömürlük coraspin iç ve hareketsiz kalma demişti.
Bir ay olcak kurtaj olalı adetim düzene girince gidicem kendi doktorumla görüşmeye tekrardan gebelik için fazla beklemek istemiyorumAnladım canm , benim ki hangi düzeyde acaba pihtilasma
Bencede doktora gidersen o sana gerekli açıklamayı yapar.tavsiyem riskli gebelik uzmanına gitmen.ben kürtajdan iki adet sonra hamile kaldım.Kürtaj kolay hamile bırakıyor derlerdi de inanmezdım.Bir ay olcak kurtaj olalı adetim düzene girince gidicem kendi doktorumla görüşmeye tekrardan gebelik için fazla beklemek istemiyorum
Inşallah benimde öyle olur canım, endokrin doktoruna sonuçları mi göstermek gerekiyorBencede doktora gidersen o sana gerekli açıklamayı yapar.tavsiyem riskli gebelik uzmanına gitmen.ben kürtajdan iki adet sonra hamile kaldım.Kürtaj kolay hamile bırakıyor derlerdi de inanmezdım.
Kadın doğumcu gerekli görürse yönlendirir seniInşallah benimde öyle olur canım, endokrin doktoruna sonuçları mi göstermek gerekiyor
Kurtajdan sonra ne kdr sürede hamile kaldincanımBend de çıkmıştı hamilelik düşündüğüm için doktor hemen ecopirin başlattı hamileliğimi öğrendiğim zaman da değerim daha 50 idi baktık düzenli artıyor 200 lere gelince hemen dk iğne başlattı kan sulandırıcı kendim yapıyorum her gün ve bildiğim kadarıyla doğumdan sonra 10-15 gün daha kullanıyorsun şuan 21 haftalığım her gün yapıyorum benimde 1 düşük 1 kimyasal ve bunlardam kaynaklı kürtaj olmuştum sonra bu testi yaptım
3 ay sonra ama bu 3 ay tedavi gördüm vitamin iğneleri kürtajdan kaynaklı kistim oluşmuştu vs troidlerime baktırdım ilaç kullanmaya başladım ve o 3 ay korundum sonraki ay korunmayı bıraktığım ay klomen ve çatlama iğnesi kullandımKurtajdan sonra ne kdr sürede hamile kaldincanım
Anladım canım, vitamin benmde destek almam gerekcek galiba . Duruma gore klomen bende düşünüyorum bakalım inşallah iyi olur bundan sonrası..3 ay sonra ama bu 3 ay tedavi gördüm vitamin iğneleri kürtajdan kaynaklı kistim oluşmuştu vs troidlerime baktırdım ilaç kullanmaya başladım ve o 3 ay korundum sonraki ay korunmayı bıraktığım ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım
inş canjm bende b12 eksikliği vardı onun iğne kullandım ayrıca kürtajdan kaynaklı kist çok yaygın oluyormuş muayene ol mutlakaAnladım canım, vitamin benmde destek almam gerekcek galiba . Duruma gore klomen bende düşünüyorum bakalım inşallah iyi olur bundan sonrası..
Kistin belirtileri varmı canm anlaşıliyormu acabainş canjm bende b12 eksikliği vardı onun iğne kullandım ayrıca kürtajdan kaynaklı kist çok yaygın oluyormuş muayene ol mutlaka
Neyin kistin mi yok anlaşılmıyor zaten ilaçla geçmişti hemen korkulacak bir şey değilKistin belirtileri varmı canm anlaşıliyormu acaba
Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben de temmuz ayında kürtaj oldum genetik test istedi doktorum şimdi sonuçları bekliyorum.siz hangi ildesiniz acaba nerede yaptırdınız testi sanırım kısa sürede çıkmış sonucunuz?Kistin belirtileri varmı canm anlaşıliyormu acaba