• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAN PIHTILAŞMASI VAR HAMİLEMİYİM

Dublekahve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
61
33
3
28
Kızlar selam benim iki kayıbım var kalp durması kan pıhtılaşmasından. Ve şuan bir bebek istiyoruz yumurtlama gününü değerlendirdim adetime 8gün var kabızım ve belim ara ara çok agrıyor bu sabah 7gibi beni miğde bulantısı uyandırdı ayağa kalkınca da başım döndü afedersiniz istifa edemedim ama çok öğürdüm. Ben şimdi nabmalıyım hamileysem hemen iğne kullanmam lazım ama şimdi gitsem belli olur mu ki var mo yok mu

Kızlar selam benim iki kayıbım var kalp durması kan pıhtılaşmasından. Ve şuan bir bebek istiyoruz yumurtlama gününü değerlendirdim adetime 8gün var kabızım ve belim ara ara çok agrıyor bu sabah 7gibi beni miğde bulantısı uyandırdı ayağa kalkınca da başım döndü afedersiniz istifa edemedim ama çok öğürdüm. Ben şimdi nabmalıyım hamileysem hemen iğne kullanmam lazım ama şimdi gitsem belli olur mu ki var mo yok mu
Adetinize de çok varmış belirti için çok erken geldi..ama siz bi kan verin varsa illaki çıkar..

Kızlar 9 haftalık hamileyim ilk bebeğimi 5 haftalıkken kaybettim 2. Hamileligimide hic adet gormeden kaldim hamileykn pihtilasma testi yaptirdim 1 genimde homozigot mutant cikti 3 gun once doktorum 4000 lik oskapar 0,4ml ve 100 mg lik coraspin baslatti bu gende olupta bebegini saglikli bi sekilde kucagina alan varmi bn korkuyorumda birisi o gendekiler bebegini kucagina alamiyor demisti :(

Canım hamilelik şüpen varsa ve bilmiyorsan doktora görünene kadar yada test yapana kadar coraspirin kullana bilirsin gebeliğini planladıktan sonra zaten kullanılıyor ben düşünmeye başladığım andan itibaren doktor folicasit ve coraspirini vermişti

Kızlar 9 haftalık hamileyim ilk bebeğimi 5 haftalıkken kaybettim 2. Hamileligimide hic adet gormeden kaldim hamileykn pihtilasma testi yaptirdim 1 genimde homozigot mutant cikti 3 gun once doktorum 4000 lik oskapar 0,4ml ve 100 mg lik coraspin baslatti bu gende olupta bebegini saglikli bi sekilde kucagina alan varmi bn korkuyorumda birisi o gendekiler bebegini kucagina alamiyor demisti :KK43:
İçini ferah tut her kan pıhtılaşması olan gebelik kaybı yaşaydı ülkenin yarısı çocuk sahibi olamazdı rabbim inşallah sağlıkla kucağına aldırır moralini düşürme. 😊

Back