- 13 Ağustos 2024
- 1.112
- 1.450
- Konu Sahibi mavibaloncuk
Kan pıhtılaşması (2 gende mutasyon çıktı)olup transfer öncesi kan sulandırıcı kullanan olumlu sonuç alan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer olduğum gün başladım hap ve iğne ikisinide kullanıyordumKan pıhtılaşması (2 gende mutasyon çıktı)olup transfer öncesi kan sulandırıcı kullanan olumlu sonuç alan var mı
Merhaba durumunuz nasıl gebelik boyunca kan sulandırıcılara devam mı edeceksiniz yoksa belirli zamana kadar mi kullanılıyorTransfer olduğum gün başladım hap ve iğne ikisinide kullanıyordum
Ben 2022 yılında hamile kaldım evet doğuma kadar kullandımMerhaba durumunuz nasıl gebelik boyunca kan sulandırıcılara devam mı edeceksiniz yoksa belirli zamana kadar mi kullanılıyor
Ne oldu durumunuz acabaMerhabalar gende pıhtılaşması olup kan sulandırıcı kullanırken ben gibi kanama yaşayan var mı, oluk oluk kanamam oldu bu gün bir tane oksapar vurdum. Transferde napıcam bilmiyorum
Kan pıhtılaşması (2 gende mutasyon çıktı)olup transfer öncesi kan sulandırıcı kullanan olumlu sonuç alan var mı
Geçmiş olsun, Allah evladınızı bağışlasınMerhaba 2 genimde heterozigot mutant var ilk çocuğum doğal yolla sağlıklı doğdu kan pıhtısından haberim dahi olmadığı için ne coraspin ne oksapar hiç bişey kullanmadım çok şükür sağlıklı bi şekilde doğum yaptım. Aradan yıllar geçti ikinci olmayınca tüp bebek yaptırmaya karar verdik henüz toplama dahi yapılmadı ama doktorum transfer olacağin zaman oksapar kullanacaksın demişti coraspin şu anda kullanıyorum
Geçmiş olsun, Allah evladınızı bağışlasın
Hangi geninizde pıhtılaşma çıktı acaba
Benim pai 4g/5gÇok saolun amin inşallah. Benim
Faktör V heterozigot
A1298C heterozigot şeklinde. Sizin hangileri acaba
Henüz transfer olmadımm hala durum belirsiz bırakınca kanama duruyor başlayınca da başlıyor. Gerçekten Allah sonumuzu hayra çıkarsınNe oldu durumunuz acaba
Allah hayırlı şifa versin ne diyeyim doktorunuz ne dedi bu duruma, kaçlık kullanıyorsun kan sulandırıcıyıHenüz transfer olmadımm hala durum belirsiz bırakınca kanama duruyor başlayınca da başlıyor. Gerçekten Allah sonumuzu hayra çıkarsın
Doktor haftada bire düşürdü. Transferden sonra ve eğer tutunursa haftada iki yapıcam dedi. 4 gen pıhtılaşmam için az bence millet her gün iğne + coraspin kullanıyor anca.. bilmiyorum açıkçası gebe kalabilirsem dr değiştiricem takip içinAllah hayırlı şifa versin ne diyeyim doktorunuz ne dedi bu duruma, kaçlık kullanıyorsun kan sulandırıcıyı
Bencede az, benim 3 gende mutasyon çıktı hergün göbekten kan sulandırıcı iğne yapıyorum bi de coraspin hap içiyorum, Allah sonunu iyi etsin inşallahDoktor haftada bire düşürdü. Transferden sonra ve eğer tutunursa haftada iki yapıcam dedi. 4 gen pıhtılaşmam için az bence millet her gün iğne + coraspin kullanıyor anca.. bilmiyorum açıkçası gebe kalabilirsem dr değiştiricem takip için
Doktorum bilemedi ya bakarız dedi ben de ğalamaktan helak oldum. Gebe de kalamıyorum zaten kalınca da bu sebepten düşmesini istemem allah korusun. Hematolojiye gidicem ama önce dahiliyeye gitmem gerekiyormuş direkt randevu vermiyorlar. Transferden önce mutlaka gitmem lazımSizin kan sulandırıcıdan sonra kanama olması tuhaf biraz neden öyle oluyor ki doktorunuz açıklama yapmadı mı?
Bence farklı doktora da gidin hematoloji bölümüne gittiniz mi hiç
hematoloji bölümüne gitmelisin kan pıhtılaşmayla ilgili olduğu için o bakması gerekirDoktorum bilemedi ya bakarız dedi ben de ğalamaktan helak oldum. Gebe de kalamıyorum zaten kalınca da bu sebepten düşmesini istemem allah korusun. Hematolojiye gidicem ama önce dahiliyeye gitmem gerekiyormuş direkt randevu vermiyorlar. Transferden önce mutlaka gitmem lazım
Direkt randevu alamıyorum dahiliye yönlndirmesi gerekiyormuşhematoloji bölümüne gitmelisin kan pıhtılaşmayla ilgili olduğu için o bakması gerekir