Kan pıhtılaşması testi araştırma hastahanesi ve yalan mevzusu

Ozgelin

🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
854
1.096
113
Merhaba arkadaşalr tek düşüğüm var özel bi hastahaneye gidiyorum doktorum bu testi araştırma hastahanesinde ücretsiz falan yaptırabilirsin dedi ama üç düşüğüm va de dedi öyle yaparlar falan..tekrar gebelik istiyorum ama pskljik olarak çok vahim bi durumdayım bi yptırayım diyorum bi gerek yok ilk gebelikte düşük normlmiş diye vaz geçiyorum..birde ben doktora nasıl yalan söyliyecğm ve ya anlaşılırmı böyle yapan varmı..

Merhaba benimde 3 sene sonra gebeliğim olmuştu ve düşükle sonuçlandı mart ayında doktorum banada pıhtılaşma testini yaptırmamı söyledi normalde 3 düşükte yapıyorlarmış ama riske atmaya gerek yok neyin sebep olduğunu bilirsek ona göre tedaviyle devam ederiz dedi içinin rahat etmesi açısından en azından yaptırmalısın hiçbir şey çıkmazsa en azından aklın rahat olur

Merhaba benimde 3 sene sonra gebeliğim olmuştu ve düşükle sonuçlandı mart ayında doktorum banada pıhtılaşma testini yaptırmamı söyledi normalde 3 düşükte yapıyorlarmış ama riske atmaya gerek yok neyin sebep olduğunu bilirsek ona göre tedaviyle devam ederiz dedi içinin rahat etmesi açısından en azından yaptırmalısın hiçbir şey çıkmazsa en azından aklın rahat olur

Siz yaptırdınızmı

Normalde ben tedavimi özelde yaptırıyorum o yüzden doktorun yönlendirdiği devlet hastanesinde yapıyorlarmış bugün kontrolde gerek yok hiçbir şey söylemene dedi
Bende özelde takip ediliyorum ama malesef devlet bu konuda biraz anlayışsızmış salı günü gidicem ama muhtemeln yapmıycklar

Bende özelde takip ediliyorum ama malesef devlet bu konuda biraz anlayışsızmış salı günü gidicem ama muhtemeln yapmıycklar

Tekrarlayan düşük yaşadım ve araştırılmasını istiyorum derseniz sorun çıkarmazlar inşallah. Hangi hastaneye gidiyorsunuz?

Back
X