kan pıhtılaşması olup gebe kalamayan bebe aspiriniyle gebe kalan arkadaşlar

su2017

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
78
3
48
arkadaşlar kan pıhtılşaması var bende gebe kalamıyorum bebe aspiriniyle gebe kalınıyormuş gebe kaldıktan sonrada iğneyle devam ediliyormuş kullanan varsa ve gebe kalan bildiklerimizi paylaşalımmı

arkadaşlar kan pıhtılşaması var bende gebe kalamıyorum bebe aspiriniyle gebe kalınıyormuş gebe kaldıktan sonrada iğneyle devam ediliyormuş kullanan varsa ve gebe kalan bildiklerimizi paylaşalımmı

merhaba canım;
bendede kan pıhtılaşması var ama gebe kalmaya engel değil.sadece gebelik devam etmiyordu.bunun için gebe kalmadan önce aspirin kullandım.gebe kaldıktan sonra ise aspirin+iğne şeklinde devam ettim.biraz yediklerinede dikkat edersen sorunsuz bi şekilde yürüyor gebelik için rahat olsun :)

bu kullandığın aspirin çocuklar için yazan yeşil kutulu bebe aspirini değilmi canım.bugün alıcam bende yanlış yapmak istemiyorum.coraspirinle farkı ne peki aynı şeymi

bu kullandığın aspirin çocuklar için yazan yeşil kutulu bebe aspirini değilmi canım.bugün alıcam bende yanlış yapmak istemiyorum.coraspirinle farkı ne peki aynı şeymi

canım pıhtılaşma olup olmadığı net değil benim......... ama daha önce bi kaybım var o yüzden hamileliği düşündüğüm an coraspine başladım hamile kalınca iğnelere.........bi süre sonra kesilecek benim ama kan pıhtılaşması olanlar doğuma bikaç gün kalana kadar kullanmak zorunda iğneleri ve coraspini..........yani bebe aspirini değil coraspin kullanılıyor canım.. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah.. tamamen kan pıhtılaşmasına bağlı olmayabilir hamile kalamaman çünkü hamile kalmaya engel değil ama kanın hızlı akışı kolaylaştırıyor diye duydum.......... önemli olan gebeliğin sağlıklı sürmesi .....................

Benim bi tanıdigimda böyle bir durum vardı.3 düştükten sonra sorunun kan pihtilasmasi olduğunu anlayan bi profesöre gitti ve hamile kaldı .suan 9aylik bebeği.onunda hergün kendine ığne yaptığını duymuştum ama daha detay bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…