Merhaba sperm dna hasat tespiti yaptırdınız mıKızlar merhaba, 4 kaybım var kan pıhtılaşmam yok tum testlerm normal bebegın genetıgıse normal geldi en son kürtaj olalı 35 gun oldu sormak ıstedıgım doktorjm en son elımızde son kan sulandırıcı ıgne kullanmak kaldı dedi pıhtılaşma olmayıp ıgne kullananlar kac doz kullandınız bu sekılde saglıklı gebelık oldumu ve dogumu normal mı sezeryanmı yaptınız yanıtlarsanız sevınırım
pıhtılaşmam az da olsa vardı.. son güne kadar iğne kullandım normal doğum yaptım iğnenin dozunu hatırlayamıyorum maalesef merhabalarKızlar merhaba, 4 kaybım var kan pıhtılaşmam yok tum testlerm normal bebegın genetıgıse normal geldi en son kürtaj olalı 35 gun oldu sormak ıstedıgım doktorjm en son elımızde son kan sulandırıcı ıgne kullanmak kaldı dedi pıhtılaşma olmayıp ıgne kullananlar kac doz kullandınız bu sekılde saglıklı gebelık oldumu ve dogumu normal mı sezeryanmı yaptınız yanıtlarsanız sevınırım
Bendede yatkınlık vardı sadece kac dusukten sonra kullandınız dozu kaçtıpıhtılaşmam az da olsa vardı.. son güne kadar iğne kullandım normal doğum yaptım iğnenin dozunu hatırlayamıyorum maalesef merhabalar
Sadece tek dusukten sonramı verdıler acaba benım 3. Dusukten sonra arastırmaya gıdılmiştiBendede bi gende pıhtılaşma ckti ilk gebelik düşüktü cbku çok etkilendm önlem amacli oksapar kullanıyorum hergun 11 haftadaym
Sadece tek dusukten sonramı verdıler test yapılmadan. benım 3. Dusukten sonra arastırmaya gıdılmiştiBendede bi gende pıhtılaşma ckti ilk gebelik düşüktü cbku çok etkilendm önlem amacli oksapar kullanıyorum hergun 11 haftadaym
Hayır yaptırmadık hıc oylw bısey ıstemedıler suan sperm kalıte arttırıcı ve yumurta kalıtesı arttıcı kullanıyoruzMerhaba sperm dna hasat tespiti yaptırdınız mı
Tekrarlayan düşüklerin sebebi bu olabilirmiş bende de hiç gebelik olmadı sperm de hasar varsa ya gebelik oluşmuyor olsa da düşüyor biz test yaptırdık şükür hasar çıkmadı ama çıkıpda tedavi gören hamile kalan çok kişi var forumda incele istersen 500 TL gibi bir fiyatı var ama en azından kafamızda soru işareti kalmadıHayır yaptırmadık hıc oylw bısey ıstemedıler suan sperm kalıte arttırıcı ve yumurta kalıtesı arttıcı kullanıyoruz
Dusuk yaptınızmı pekı öncesinde dogumunuz normal mi oldu. Rabbim saglıcakla büyütmeyı nasip etsinBen kan sulandiriciyi gebeligim sikintili oldugu icin degilde varislerim oldugu icin kullandım gebeyken..2 ay en yuksek dozdan sonra dusurduler dozu.doguma 1 gun kalana dek kullandim kan sulamdircinin hic bir zarari yok.hatta doumdan sonra 3 ay daha kullandm
Pekı sızın dusuklerınız sebebı neymış ıgne kullandınızmı?Tekrarlayan düşüklerin sebebi bu olabilirmiş bende de hiç gebelik olmadı sperm de hasar varsa ya gebelik oluşmuyor olsa da düşüyor biz test yaptırdık şükür hasar çıkmadı ama çıkıpda tedavi gören hamile kalan çok kişi var forumda incele istersen 500 TL gibi bir fiyatı var ama en azından kafamızda soru işareti kalmadı
Benim de 5 gebelik kaybım var benim genetik de bir sıkıntı çıkmıştı kan pıhtılaşması dediler sürekli iğne vurunuyordum ama yine de kaybettim bebeklerimi.En son hematolojiye gittim sonuçta kan pihtilasmam varsa normal hayatta da kullanmam gerekir diye.Ama kanımda herşeyim normal cıktı pıhtılaşma da yok.Hatta bana kan sulandırıcı kullanmama gerek yok dedi çünkü pihtilasman yok dedi.Kadin doğuma tekrar yönlendirdi ve tüp bebek önerdi bakalım bundan sonra neler olcak tekrar iğne vurulmak gerekecek mi onu da bilmiyorum.Kızlar merhaba, 4 kaybım var kan pıhtılaşmam yok tum testlerm normal bebegın genetıgıse normal geldi en son kürtaj olalı 35 gun oldu sormak ıstedıgım doktorjm en son elımızde son kan sulandırıcı ıgne kullanmak kaldı dedi pıhtılaşma olmayıp ıgne kullananlar kac doz kullandınız bu sekılde saglıklı gebelık oldumu ve dogumu normal mı sezeryanmı yaptınız yanıtlarsanız sevınırım
Ben hiç hamile kalamadım ki sebepsiz infertilite tüp bebek yaptıracağızPekı sızın dusuklerınız sebebı neymış ıgne kullandınızmı?
Cok gecmıs olsun rabbım nasip eder inşallah yasınız kaç acaba? Benım doktorum tup bebekte olsa alıp eve goturme oranın yüzde 30 demıstı rahım dusuge alıstıgı ıcın tup bebektede aynı surec ılerlermış genetik bı sorun yoksa bılmıyorum sızın doktorunuz ne dıyor ınanın benımde dusunmedıgım bısey kalmamıstı ama 8 9 dusuk yapıp en son saglıkla doguran cok var herseyın zamanı var yanı kolay hamıle kalabılıyormusunuzBenim de 5 gebelik kaybım var benim genetik de bir sıkıntı çıkmıştı kan pıhtılaşması dediler sürekli iğne vurunuyordum ama yine de kaybettim bebeklerimi.En son hematolojiye gittim sonuçta kan pihtilasmam varsa normal hayatta da kullanmam gerekir diye.Ama kanımda herşeyim normal cıktı pıhtılaşma da yok.Hatta bana kan sulandırıcı kullanmama gerek yok dedi çünkü pihtilasman yok dedi.Kadin doğuma tekrar yönlendirdi ve tüp bebek önerdi bakalım bundan sonra neler olcak tekrar iğne vurulmak gerekecek mi onu da bilmiyorum.
Yaa inşallah tutar kucagınıza alırsınız kac yıllık evlısınız umudunuzu yitirmeyinBen hiç hamile kalamadım ki sebepsiz infertilite tüp bebek yaptıracağız
Amin insaAllah.Yaşım 28.Bana hematoloji tüp bebek önerdi ama tekrar kadın doğum doktoruna gittiğimde ne diyecek bilmiyorum..Ama tüp bebek benim için yeni bir umut. Çünkü her hamile kapısında sevinemiyordum ki en uzunu da 4 ay sürdü onda bile hep korka korka zaman geçirmiştim.Genetik de bir sıkıntı çıktı ama bu bilmiyorum ne demek.Bana doktor gerektiğine bakılarak tüp bebek yapılacağını söyledi.Pgt diyorlar.Sperm ve embriyo birlesirken sağlıksız birleştiği için düşük yapıyorsun dedi.Ve genetigine bakılıp sağlıklı olanı yerleştirilcek dedi.Hamile kalmakta sıkıntı çekmiyordum 1.5 yılda 3 gebeliğim oldu ama diğerlerinde 1 er yıl ara vermiştim rahim yıpranıyor diye.En son geçen sene rahim filmi çekindim bir sknti çıkmadı ama hamile kalamadım 2 senedir en son da dış gebelik geçirmiştim.Cok zor geçmişti.Cok gecmıs olsun rabbım nasip eder inşallah yasınız kaç acaba? Benım doktorum tup bebekte olsa alıp eve goturme oranın yüzde 30 demıstı rahım dusuge alıstıgı ıcın tup bebektede aynı surec ılerlermış genetik bı sorun yoksa bılmıyorum sızın doktorunuz ne dıyor ınanın benımde dusunmedıgım bısey kalmamıstı ama 8 9 dusuk yapıp en son saglıkla doguran cok var herseyın zamanı var yanı kolay hamıle kalabılıyormusunuz
Kürtaj sonrası genetiğe gittiyse bebek onda sıkıntı cıktıysa pgtli tüp bebek yaparlar oranın dahada yükselir tabiki ben hıc 1 sene beklemedim 1 2 ayı zor ediyorum ınanın beklesende beklemesende sonuc degısmıyor dusucegı varsa dusuyor eldende bısey gelmıyor benım sızden daha fazla dusugum olmuş kımyasalları saymıyorm bile ama ne genetıkte ne bzide sorun olmadıgı ıcın tüp bebegi gerek duymadılar kan pıhtılaşmam yok demiştin dimi yanı belkı ıgnenın dozu artsa devam edebılırmı kalıte arttırıcı ılaclar kürler kulladınızmı acaba saglıklı gebelıge hazırlık ıcın bunalr cok onemlıAmin insaAllah.Yaşım 28.Bana hematoloji tüp bebek önerdi ama tekrar kadın doğum doktoruna gittiğimde ne diyecek bilmiyorum..Ama tüp bebek benim için yeni bir umut. Çünkü her hamile kapısında sevinemiyordum ki en uzunu da 4 ay sürdü onda bile hep korka korka zaman geçirmiştim.Genetik de bir sıkıntı çıktı ama bu bilmiyorum ne demek.Bana doktor gerektiğine bakılarak tüp bebek yapılacağını söyledi.Pgt diyorlar.Sperm ve embriyo birlesirken sağlıksız birleştiği için düşük yapıyorsun dedi.Ve genetigine bakılıp sağlıklı olanı yerleştirilcek dedi.Hamile kalmakta sıkıntı çekmiyordum 1.5 yılda 3 gebeliğim oldu ama diğerlerinde 1 er yıl ara vermiştim rahim yıpranıyor diye.En son geçen sene rahim filmi çekindim bir sknti çıkmadı ama hamile kalamadım 2 senedir en son da dış gebelik geçirmiştim.Cok zor geçmişti.
Yok herhangi birşey kullanmıyorum su an.Bakalim kadın doğuma gidecem tekrar ne diyecekler duruma göre karar vereceğim insaAllahKürtaj sonrası genetiğe gittiyse bebek onda sıkıntı cıktıysa pgtli tüp bebek yaparlar oranın dahada yükselir tabiki ben hıc 1 sene beklemedim 1 2 ayı zor ediyorum ınanın beklesende beklemesende sonuc degısmıyor dusucegı varsa dusuyor eldende bısey gelmıyor benım sızden daha fazla dusugum olmuş kımyasalları saymıyorm bile ama ne genetıkte ne bzide sorun olmadıgı ıcın tüp bebegi gerek duymadılar kan pıhtılaşmam yok demiştin dimi yanı belkı ıgnenın dozu artsa devam edebılırmı kalıte arttırıcı ılaclar kürler kulladınızmı acaba saglıklı gebelıge hazırlık ıcın bunalr cok onemlı
Evet twkSadece tek dusukten sonramı verdıler acaba benım 3. Dusukten sonra arastırmaya gıdılmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?