- 11 Mayıs 2016
- 56
- 4
- 36
- 34
- Konu Sahibi hanife_ada
2 düşüm oldu ama hiçbir neden yok iğne yememe rağmen neden düşüyor böyle olanlar bana yardımcı olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E o zamn kan pihtilasmasida yok oluyor cnm dimi çünkü o testlerin içinde kan pihtilasmasi testide yapıyorlar ama anlamadığım sen neden kan pihtilasmasi için Dr arayışına girdin. Kan pihtilasmasi için aspirin ve kan sulandırıcı iğneler veriliyor hergün yapmanız gerekiyor doğuma kadar bide düşük önleyici iğne yapıyorlar belli aralıklarla. Rahim filmi cektirdinizmi belki rahimde ki bi sebepten düşüyor bebeklerinizEvet bütün testleri de genetik test eşim için sperm testi hepsini hiçbir problem yok değerlerin hep iyi testte
Bnce cnm sen hamile kalmadan önce riskli gebelikler diye bi bölüm var ona git perinatoloji sanırım o alanda iyi birini bulman lazım en azından git bi görüş bi Dr dan fikir alİğne kullandım ve ona rağmen düştü ben kullanmama rağmen neden düşüyor ve beni yonlendirenilecek doktor istiyorum bebeklerin ikiside kalp atışları olmadan düştü ikinci bebegi patolojiye gönderdiler bi sorun çıkmadı onda da bende kan pihtilasmasi var ve gebelik öncesi aspirin almam lazım şu an kullanıyorum hamile kaldığında da iğne yemem lazım onuda kullandım belli bi zaman sonra doktorum dozajını arttırdı ve yine düştü başka doktora gittim tekrar düşündüğümü bana yat veya dikkat et demedi çingeneler den örnek ve köyde tarla takıma hamile gidenleri örnek verdi yani bana iyi bir şekilde yön vermedi herkesin bünyesi bir deil
Yok malesef cnm sen sana yakın bölgedeki Dr lara görün neler yapabilirler anlatirlar kafana yatanda tedavi gorursun yada nette bi araştır bakalım bu alanda en iyi kim diye inşallah hamile kalip sağlıkla dogurursun kuzumBildiğin dr var mi hiç iyi benim gibi olup hamile kalıp sağlıklı doğum yapan
hangi şehirdesiniz? dr buldunuz mu merak ettim. bende de aynı durum var da