• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması olanlar bana doktor önerebilirmi

hanife_ada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
56
4
36
34
2 düşüm oldu ama hiçbir neden yok iğne yememe rağmen neden düşüyor böyle olanlar bana yardımcı olabilir mi

Baktirdim bütün tahlilleri yaptım hiçbir problem yok diyorlar ama ikinci bebekte iğne yememe rağmen yine düştü düşmemesi için bana yardım etmelerini istiyorum ama doktorum birşey yok dio ve şu an yine bebek düşünüyorum korkuyorum düşer die o yüzden ilk önce dusmemesini engellemeleri lazım

Kan pıhtılaşmasi testi mi yaptılar canım size ben pek anlayamadım k.bakma

Evet bütün testleri de genetik test eşim için sperm testi hepsini hiçbir problem yok değerlerin hep iyi testte

Benim gibi kan pihtilasmasi olan ve düşük yapan varmı sonra sağlıklı bi doğum yapan bildiğiniz varmı hangi doktora gitti ınan kafam karışık kime nasıl gitsem hepsi normal deyip gönderiyor ben sağlıklı bir şekilde gebe kalıp düşük yapmak istemiyorum piskolojim çok bozuldu bu konuda yine düşük yaparım die ve korkuyorum

Evet bütün testleri de genetik test eşim için sperm testi hepsini hiçbir problem yok değerlerin hep iyi testte
E o zamn kan pihtilasmasida yok oluyor cnm dimi çünkü o testlerin içinde kan pihtilasmasi testide yapıyorlar ama anlamadığım sen neden kan pihtilasmasi için Dr arayışına girdin. Kan pihtilasmasi için aspirin ve kan sulandırıcı iğneler veriliyor hergün yapmanız gerekiyor doğuma kadar bide düşük önleyici iğne yapıyorlar belli aralıklarla. Rahim filmi cektirdinizmi belki rahimde ki bi sebepten düşüyor bebekleriniz

Dusukleriniz ne kadarlikken düşüyor düşen bebegide inceliyorlar belkide bebekte bir sıkıntı olduğundan düşüyordur

İğne kullandım ve ona rağmen düştü ben kullanmama rağmen neden düşüyor ve beni yonlendirenilecek doktor istiyorum bebeklerin ikiside kalp atışları olmadan düştü ikinci bebegi patolojiye gönderdiler bi sorun çıkmadı onda da bende kan pihtilasmasi var ve gebelik öncesi aspirin almam lazım şu an kullanıyorum hamile kaldığında da iğne yemem lazım onuda kullandım belli bi zaman sonra doktorum dozajını arttırdı ve yine düştü başka doktora gittim tekrar düşündüğümü bana yat veya dikkat et demedi çingeneler den örnek ve köyde tarla takıma hamile gidenleri örnek verdi yani bana iyi bir şekilde yön vermedi herkesin bünyesi bir deil

İğne kullandım ve ona rağmen düştü ben kullanmama rağmen neden düşüyor ve beni yonlendirenilecek doktor istiyorum bebeklerin ikiside kalp atışları olmadan düştü ikinci bebegi patolojiye gönderdiler bi sorun çıkmadı onda da bende kan pihtilasmasi var ve gebelik öncesi aspirin almam lazım şu an kullanıyorum hamile kaldığında da iğne yemem lazım onuda kullandım belli bi zaman sonra doktorum dozajını arttırdı ve yine düştü başka doktora gittim tekrar düşündüğümü bana yat veya dikkat et demedi çingeneler den örnek ve köyde tarla takıma hamile gidenleri örnek verdi yani bana iyi bir şekilde yön vermedi herkesin bünyesi bir deil
Bnce cnm sen hamile kalmadan önce riskli gebelikler diye bi bölüm var ona git perinatoloji sanırım o alanda iyi birini bulman lazım en azından git bi görüş bi Dr dan fikir al

Şöyle diyeyim 2015 te kasım da bir aylık bir dusugum oldu onda pihtilasmayu bilmiyordum ve arastirma hastahanesine gittim oylelikle öğrendim diğeri de 2016 da. Ekim ayında 2 aylik bir dusugum oldu ikincisi 6hafta 5 günlükken dr gittim joao atışını duymadilar ve ben 2 hafta daha beklemek istedim belki geç döllenme olmuştur die kabullenmek istemedim bebeğin olu olmasına doktorum bana rahim filmine gerek kalmadığını söyledi hamile kalabiliyorsunuz dedi yani böyle beni güzel bir şekilde yonlendirebilecek dr lazım

Bildiğin dr var mi hiç iyi benim gibi olup hamile kalıp sağlıklı doğum yapan
Yok malesef cnm sen sana yakın bölgedeki Dr lara görün neler yapabilirler anlatirlar kafana yatanda tedavi gorursun yada nette bi araştır bakalım bu alanda en iyi kim diye inşallah hamile kalip sağlıkla dogurursun kuzum

Gittim hepsine sonuçlarıma bakıp çocuk sahibi olabilirsin diyorlar ama düşmemesi için bi engelkiyecek birsey bulamıyorlar

Gebzedeyim evet buldum kusura bakmayın yeni girdim ve mesajı yeni gordum buldum doktor ve hamileyim Allaha şükür iyi gidiyor eğer sizde yakindaysaniz Pendik te Remedy Hospital hastahanesi var orda yüksel sezener çok iyi benim doktorum o çok iyi ilgileniyor

Cerraphaşa fakültesi Prof dr Altay Gezer e gittim
Bu tür riskli gebeliklerin fakültede takip edilmesi gerekir. Benimde iki gebelik kaybım oldu. İğne kullanmama rağmen kaybettim son gebeliğimde iyi bir takip ve ilgi ile bebeğime kavuştum .

Böyle kan pıhtılaşması olan gebeler hiçbir iş ağır iş yapmaması lazım ben 3 ay yattım diğer aylarda yatmaya devam ettim ama yavaş yavaş yemek yapmaya başladım 4 uncu ayından sonra yemekten başka birşey yapmıyorum yol yurumuyorum uzun sure ayakta kalıyorum yani bunlara dikkat etmem gerektiğini söyledi doktor Allaha şükür su an iyi 2.5 ayim kaldı inşallah rabbim hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli kucagima verir rabbim olmayanlarda hayırlı evlatlar versin rabbim kimseye aratmasin

Back