Tamam canım100mg coraspin kullanıyorum testi hemen yaptır hamile olmayı bekleme bence değilsen bile bilgin olur hamile olunca ona göre kullanırsın
Evet hala devam iğneye 37 haftaligim simdi coraspini birakttirdi doktor.4000likle devam ediyormusunuz kaç haftalık oldunuz
0,4luk oksapar kullanmıstımKaçlık kullanıyorsunuz
Merhaba konunuz beni çok etkiledi. Benimde genler heterezigot bebeğinize sağ salim kavuştunuzmu acabaBenimde üç düşükten sonra 15. Senemde hamile kaldım bende de mthfr homozigot gebeliği ilk öğrendiğimde sadece aspirin kullandım 8. Haftada doktora gittim 0.4 oksapar verdi kullandım hala devam ediyorum 31. Haftadayim galiba artık kesecek aspirini doktor bende çok korkuyorum aspirini kesince bir sıkıntı olusurmu diye
Bu arada üç dusukte de iğne kullandım yine düştü bence bu işin iğne ile aspirinle pek ilgisi yok düşen bebekler kromozom bozukluğu sebebiyle düştüğünu söyledi doktorum sağlıklı bebeği hicbisi dusuremez dedi ve kan sulandirici iğne bebek için değil anneyi korunmak için verilir dedi ama gelde bana sor 7 ayım nasıl geçti inşallah sizinkide devam eder ve sağlıklı doğum yaparsınız
Evet Allah'a şükür doğum yaptım sağ salim şuan yavrum karşımda uyuyorMerhaba konunuz beni çok etkiledi. Benimde genler heterezigot bebeğinize sağ salim kavuştunuzmu acaba
Yok kuuzm 7+5 de kalbi durdu 40 gün önce kürtaj oldum nasipse iki ay sonra yeniden deniycem ama şşmdide kansızlık başladı ferritin 8 napcam bilmiyorum kan ilacına başladım. Sizin adınıza çok sevindim Rabbim size bağışlasın inşallahEvet Allah'a şükür doğum yaptım sağ salim şuan yavrum karşımda uyuyor
Heterezigot homozigottan daha hafif bir pıhtılaşma
Sizin ikinci bebek mi istiyorsunuz hamilelik takviminizde doğum yaptığınız yaziyorda
Geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasınYok kuuzm 7+5 de kalbi durdu 40 gün önce kürtaj oldum nasipse iki ay sonra yeniden deniycem ama şşmdide kansızlık başladı ferritin 8 napcam bilmiyorum kan ilacına başladım. Sizin adınıza çok sevindim Rabbim size bağışlasın inşallahbenimde bir oğlum var hamd olsun 12 yaşında kardeş istedik olmadı yaşım da 35
Sağol canım benimGeçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Allah yavrunuza hayırlı uzun ömürler versin inşallah Allah gönlünüze göre versin
Merhaba gezerken konunuza rasgeldim benim cok düsuklerim oldu ve genetik test sonucu kan pihtilasma prablemim varmis 2017 yilinda hamile oldugimu ögrendim coraspirin folik asit ve progesteran kullandim ve kizimi saglikli bir sekilde dogurdum simdide 6 haftalik hamileyim busefer doktorum oscapar igne cor aspirin progestran ve 3 farkli folik asit verdi kan pihtilasmasinda cor aspirin ve igne muhakkak kullanilmali bebege saglikli kan gitmesi icinArkadaşlar daha önce düşük yaptım
Genetik test sonucumda mhtrf1298 homozigot pai4g5g(heterozigot) çıktı şimdi hamileyim doktorum 0.4 kan sulandırıcı iğne ve asprin verdi bi doktor bu genlerde kullanmaya gerek yok dedi bi doktor 0.6kullan bence dedi iğne dozu kiloya göremi gene göremi ayarlanıyor bu genlerde pıhtılaşması olup sağlıklı doğum yapan arkadaşlar kaçlık kullandınız nasıl bi yol izlediniz bilgi verirseniz sevinirim
Çok geçmiş olsun. Normal bir zaman diliminde yaptırabilirsiniz. Regl dan sonra diyorsa doktorunuz öyle yapmalısınız.Merhaba 1 ay önce 27 haftalıkken ölü doğum yaptım. Amniyosentez çalışılmıştı. Bütün çalışmalar genetik veya enfeksiyon anlamında sağlıklı bulunmuştu. 25. Haftada Plasental yetmezliğe bağlı gelişim geriliği tespit edilmişti 2 hafta sonra bebeğimi kaybettim o yüzden doktorum sadece pıhtılaşma testi yapmak istedi. Regl zamanından sonra gelebilirsin dedi. Fakat ben ne zaman regl olucam onu bile bilmiyorum. Süreçle ilgili bilgisi olan aydınlatabilir mi? Ne zaman kan pıhtılaşma testi daha uygun oluyor?
Yokmu aynı genlerde sağlıklı gebelik geçiren benim içimi ferahlatacak kimse
Merhaba! Yorumun üstünden cok gecmıs ama dogum yaptınızmı? Aynı genlerdeyım. 3. De corasprin verdıler yeter dedıler ama yine kalbi durdu. Bidahakı hamılelıkte kan sulandırıcı ıgne ve prednol baslıcaz. Kanama yapıyormus bu ıgne . Ya cok caresız hıssedıyorm tekrar yasarım diye korkuyormArkadaşlar daha önce düşük yaptım
Genetik test sonucumda mhtrf1298 homozigot pai4g5g(heterozigot) çıktı şimdi hamileyim doktorum 0.4 kan sulandırıcı iğne ve asprin verdi bi doktor bu genlerde kullanmaya gerek yok dedi bi doktor 0.6kullan bence dedi iğne dozu kiloya göremi gene göremi ayarlanıyor bu genlerde pıhtılaşması olup sağlıklı doğum yapan arkadaşlar kaçlık kullandınız nasıl bi yol izlediniz bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?