Tesekkür ederim çok kafam karıştı korkuyorumda inş sağlıkla kavuşuruz hepimizCanım benim heterezigot mthfr olan genler coraspin ve 0,4 lük oksapar kullanıyorum yeterli bence seninde
Ne zaman oksapar kullanmaya başladın ? Ben 4 haftalık hamileyim şimdilik sadece ecopirin kullanıyorum tekrar bebeğin düşmesinden korkuyorum 7 haziran randevum var o zamana kadar napacam bilmiyorumCanım benim heterezigot mthfr olan genler coraspin ve 0,4 lük oksapar kullanıyorum yeterli bence seninde
Benimde üç düşükten sonra 15. Senemde hamile kaldım bende de mthfr homozigot gebeliği ilk öğrendiğimde sadece aspirin kullandım 8. Haftada doktora gittim 0.4 oksapar verdi kullandım hala devam ediyorum 31. Haftadayim galiba artık kesecek aspirini doktor bende çok korkuyorum aspirini kesince bir sıkıntı olusurmu diyeArkadaşlar daha önce düşük yaptım
Genetik test sonucumda mhtrf1298 homozigot pai4g5g(heterozigot) çıktı şimdi hamileyim doktorum 0.4 kan sulandırıcı iğne ve asprin verdi bi doktor bu genlerde kullanmaya gerek yok dedi bi doktor 0.6kullan bence dedi iğne dozu kiloya göremi gene göremi ayarlanıyor bu genlerde pıhtılaşması olup sağlıklı doğum yapan arkadaşlar kaçlık kullandınız nasıl bi yol izlediniz bilgi verirseniz sevinirim
İnşallah canım çok tesekkür ederimBenimde üç düşükten sonra 15. Senemde hamile kaldım bende de mthfr homozigot gebeliği ilk öğrendiğimde sadece aspirin kullandım 8. Haftada doktora gittim 0.4 oksapar verdi kullandım hala devam ediyorum 31. Haftadayim galiba artık kesecek aspirini doktor bende çok korkuyorum aspirini kesince bir sıkıntı olusurmu diye
Bu arada üç dusukte de iğne kullandım yine düştü bence bu işin iğne ile aspirinle pek ilgisi yok düşen bebekler kromozom bozukluğu sebebiyle düştüğünu söyledi doktorum sağlıklı bebeği hicbisi dusuremez dedi ve kan sulandirici iğne bebek için değil anneyi korunmak için verilir dedi ama gelde bana sor 7 ayım nasıl geçti inşallah sizinkide devam eder ve sağlıklı doğum yaparsınız
İnşallah canım çok tesekkür ederimgerçekten çok stres yaşadım üç doktora sordum biri bu genlerde gerekli değil kullanma dedi biri 0.4lük verdi biride 0.6ya geçsen iyi olur dedi okadar kafam karıştıki hangisi doğru ne yapmalıyım korku bi taraftan inşallah sağlıkla kucağımaza alırız
Canım ben adete 6 gün kala öğrendim sırf iğne kullanmak için öğrenir öğrenmez başladım canımNe zaman oksapar kullanmaya başladın ? Ben 4 haftalık hamileyim şimdilik sadece ecopirin kullanıyorum tekrar bebeğin düşmesinden korkuyorum 7 haziran randevum var o zamana kadar napacam bilmiyorum
Canim bence bian once iğneye baslaman gerekli. Bende 2 düşük yapmistim dr.um gebelik dusundugunde surekli takipte ol. Adetin gecmeden ogrenmeye caliski hemem kan sulandırıcı igne baslayalim demiştiNe zaman oksapar kullanmaya başladın ? Ben 4 haftalık hamileyim şimdilik sadece ecopirin kullanıyorum tekrar bebeğin düşmesinden korkuyorum 7 haziran randevum var o zamana kadar napacam bilmiyorum
Randevuya beklemedim özele gittim doktor beta değeri 1000 e yükselince başlarız iğneye dedi bende takipteyim şuanda ama ecopirin kullanıyorum 150 mg. Bazen de günde 2 tane içiyorum korkumdan. Dün beta değerim 450 di 3 güne 1000 e yükselir herhaldeCanim bence bian once iğneye baslaman gerekli. Bende 2 düşük yapmistim dr.um gebelik dusundugunde surekli takipte ol. Adetin gecmeden ogrenmeye caliski hemem kan sulandırıcı igne baslayalim demişti
Benim de sizin genin tam tersi Paı 4g4g homozigot MTHFR A1298C heterozigot ben de 5+5haftalık hamileyim daha önce bir kez bebeğin kalbi 9. Haftada durdu. Şimdi hamilelik öncesinden beri hep coraspirin kullandım hamile kalınca 0,4lük oksapar bana da 0,6 lık öneren oldu ama bir doktorum sen 51 kilosun bu kiloya 6 binlik fazla gelir dedi. Bu kez de kanama riskin oluyor fazla gelirse bende ona güvenip tamam dedim.Arkadaşlar daha önce düşük yaptım
Genetik test sonucumda mhtrf1298 homozigot pai4g5g(heterozigot) çıktı şimdi hamileyim doktorum 0.4 kan sulandırıcı iğne ve asprin verdi bi doktor bu genlerde kullanmaya gerek yok dedi bi doktor 0.6kullan bence dedi iğne dozu kiloya göremi gene göremi ayarlanıyor bu genlerde pıhtılaşması olup sağlıklı doğum yapan arkadaşlar kaçlık kullandınız nasıl bi yol izlediniz bilgi verirseniz sevinirim
Ne zaman başladın iğnelere peki ? Ben de pıhtılaşma bozukluğu yüzünden 2 defa düşük yaptım ki hamileliğim hiç ilerlemiyordu betam yükselip pozitif çıkıyor ertesi gün hemen sıfırlanıyordu. Ilk defa hamileyken adetim tam bir hafta gecikti. O da ecopirin kullandığım için diye düşünüyorum. Doktorum betayi takip etmemiz gerektiğini söyledi 1000 e yükselir yükselmez hemen iğneye başlarız dedi. En son 2 gün önce 451 di, pazartesi 1000 lerde olması gerekiyormuş bakalım. Hayırlısı olsun herkese.Benim de sizin genin tam tersi Paı 4g4g homozigot MTHFR A1298C heterozigot ben de 5+5haftalık hamileyim daha önce bir kez bebeğin kalbi 9. Haftada durdu. Şimdi hamilelik öncesinden beri hep coraspirin kullandım hamile kalınca 0,4lük oksapar bana da 0,6 lık öneren oldu ama bir doktorum sen 51 kilosun bu kiloya 6 binlik fazla gelir dedi. Bu kez de kanama riskin oluyor fazla gelirse bende ona güvenip tamam dedim.
Dürüst olayım ilk başta yetmez mi diye bende bir sürü teori ürettim sonra vaz geçtim açıkçası erken dönem kayıpların hepsi pıhtılaşma yüzünden olmuyor diye düşündüm bide bakıyorum aynı dozla kaybedip sonra yine aynı dozla kucağına alan da var. Ben artık şahsen kul olarak elimden geleni yaptıpımı düşünüp Rabbim nasip edecekse ilerleyecektir diyerek doktora güvenme kararı aldım
Ben keseyi görünce başladım iğneye inşallah hepimize faydası olurNe zaman başladın iğnelere peki ? Ben de pıhtılaşma bozukluğu yüzünden 2 defa düşük yaptım ki hamileliğim hiç ilerlemiyordu betam yükselip pozitif çıkıyor ertesi gün hemen sıfırlanıyordu. Ilk defa hamileyken adetim tam bir hafta gecikti. O da ecopirin kullandığım için diye düşünüyorum. Doktorum betayi takip etmemiz gerektiğini söyledi 1000 e yükselir yükselmez hemen iğneye başlarız dedi. En son 2 gün önce 451 di, pazartesi 1000 lerde olması gerekiyormuş bakalım. Hayırlısı olsun herkese.
Aynı doktorum bana dediği gibi. Yarın gidiyorum inşallah görünür de içim rahatlarBen keseyi görünce başladım iğneye inşallah hepimize faydası olur
Ben kese gözüktüğü zaman beta vermemiştim 4+3 de vajinal 5+3 de karından gözüktü bakalım cuma gün bebeğe dair bişey gözükecek mi inşallah siz de keseyi hemen görürsünüzAynı doktorum bana dediği gibi. Yarın gidiyorum inşallah görünür de içim rahatlarhayırlısı olsun inşallah
Kese göründüğünde beta değeriniz kaçtı ?
İnşallahBen kese gözüktüğü zaman beta vermemiştim 4+3 de vajinal 5+3 de karından gözüktü bakalım cuma gün bebeğe dair bişey gözükecek mi inşallah siz de keseyi hemen görürsünüz
5+5 olması lazım bugün bir aksilik yoksa bakalım cuma randevum var henüz kalp atışı duymadımİnşallahben şuanda 4+5 gözükür diye düşünüyorum. Değerim 1000 lerde olmalı sağlıklı ilerlemeye devam ediyorsa. Bakalım hayırlısı. Siz kaç haftalıksiniz ? Kalp atışlarını duydunuz mu ?
Cuma ya kadar 7. Haftanın başında olursunuz kesin duyarsınız inşallah5+5 olması lazım bugün bir aksilik yoksa bakalım cuma randevum var henüz kalp atışı duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?