Merhaba sizinle aynı durumdayız benim de heterezigot. Ayrıca faktör 13 homozigot siz de bakılmış mıydı? Bir de hemen hamile kalabilmiş miydiniz? Bana ecoprin verdi 1 ay kullandım kestim. Şimdi corasprin alıyorum ama hala olmadı gebelikMerhaba kızlar bende 1,5 yıllık evliyim 1 düşük 1 kürtajım var ikisi de 5-6 haftalarda kaybettim MTHFR A1298 C heterezigot ve MTHFR C677T heterezigot genetik sonucum pıhtılaşma yatkınlığım var 100 mg coraspin kullanıyorum
Diğerleri normal benim en son kürtaj oldum ben 6 ay önce işte 2 ay adet olamadım sonra düzeldi falan derken korundum da zaten düşünmedim yani benim başka sıkıntılarım da var amh düşük tüp bebeğe başlayacağımMerhaba sizinle aynı durumdayız benim de heterezigot. Ayrıca faktör 13 homozigot siz de bakılmış mıydı? Bir de hemen hamile kalabilmiş miydiniz? Bana ecoprin verdi 1 ay kullandım kestim. Şimdi corasprin alıyorum ama hala olmadı gebelik
Çok geçmiş olsun. Bende de neden olmuyor anlamıyorum herşey normal dedi doktorum tek bu var onun için de corasprin alıyorum. Ne diyelim hayırlısıDiğerleri normal benim en son kürtaj oldum ben 6 ay önce işte 2 ay adet olamadım sonra düzeldi falan derken korundum da zaten düşünmedim yani benim başka sıkıntılarım da var amh düşük tüp bebeğe başlayacağım
Vakti zamanı vardır canım olur inşallahÇok geçmiş olsun. Bende de neden olmuyor anlamıyorum herşey normal dedi doktorum tek bu var onun için de corasprin alıyorum. Ne diyelim hayırlısı
Mrba canım benim 4 genimde Heterozigot var oksapar coraspin decavit d3 vitamini kullanıyorum şuan 7. Haftadayım kanamam oldu cuma dra gideceğim inşallah herşey yolundadırMerhaba bu da benim test sonucum aynı durumu yaşayan var mı neler yapıldı, ben şuan coraspin, folbiol ve bemaks kullanıyorum. Daha yeni öğrendim gebeliğimi de cuma doktora gideceğim.
İnşallah canımMrba canım benim 4 genimde Heterozigot var oksapar coraspin decavit d3 vitamini kullanıyorum şuan 7. Haftadayım kanamam oldu cuma dra gideceğim inşallah herşey yolundadır
canım merhabalar , bayadır giremiyorum .şimdi yazını gördüm . nasılsın nasıl gidiyor . Herşey yolundadır umarım . bugün 7+1 günlük biz . Kalp atışı için henüz gitmedim .Mrba canım benim 4 genimde Heterozigot var oksapar coraspin decavit d3 vitamini kullanıyorum şuan 7. Haftadayım kanamam oldu cuma dra gideceğim inşallah herşey yolundadır
Mrba canım iyim şükür kanamam durdu dra öğleden sonra gideceğim haber veririmcanım merhabalar , bayadır giremiyorum .şimdi yazını gördüm . nasılsın nasıl gidiyor . Herşey yolundadır umarım . bugün 7+1 günlük biz . Kalp atışı için henüz gitmedim .
Canım nasılsın ben dra bugün gittim bebeğim iyi çok şükür az birşey kanama alanım varmış ona da fitil kullanacağımcanım merhabalar , bayadır giremiyorum .şimdi yazını gördüm . nasılsın nasıl gidiyor . Herşey yolundadır umarım . bugün 7+1 günlük biz . Kalp atışı için henüz gitmedim .
Başka bir doktorun fikrini de al bence. Benim de doktorum bana bir şey demedi başka testler yapılacakmış da ! Bu testen bir şey anlaşılmıyorsa neden yapıldı anlamadım ağlayarak eve geldim o gün yemin ederim. İnsan güzel bir şey duymak için kendini yırtıyorken bunlar sallıyorlar soğuk soğuk bakıp gönderiyorlarKızlar benim sonuçlarım bu şekilde doktor bir şey yok dedi ama ben güvenemedim benimle aynı olan var mı
Eki Görüntüle 3044101
Ben 2 yil kalamadim hic bir problem yoktu.asilama coraspinle kaldim.birde progestan falanda kullandimKan pıhtılaşmasınnedenıyle hamıle kalmakta Zorluk çekenınız oldumu kızlar 2 kımyasaldan sonra 1 yıldır olmuyor benım kan sulandırı kullanıyorum gunde 1 tane acaba kanım cok sulandıgı ıcın olmama durumu olabılır mı
Merhaba nasıl teşhis ettiler. Bende benzer şeyler yaşıyorm cevap verirseniz sevinirimmerhaba,
acaba lupus antikoagülanı, s ve c proteinleriniz bakıldı mı?
ANA testi otoimmün bozukluğa işaret ediyor.
pıhtılaşma için iğne kullandığım halde düşük yaptım. ardından benim de bir çeşit otoimmün bozukluğum olduğu teşhis edildi ve onunla ilgili de tedavi görerek doğum yaptım çok şükür. başka bir doktora mümkünse perinatoloji uzmanına sonuçlarınızı göstermenizi tavsiye ederim. inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.
Mrba bende hem coraspin hem de iğne kullanıyorum drum ikisini birlikte kullanman gerekiyor dedi . Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar hamılelıgımı yenı oğrendım daha once 2 kere kımyasal dusuk oldu kan pıhtılaşması çıktı doktor keseyı görünce iğne verıcem dedı baska bı doktorda daha once corasprın kullan demıstı hamıle kalınca dırek ığne daha ıyı olmazmı suan sadce kan sulandırıcı kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?