Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Güle güle sağlıkla büyütün inşAllah bebeğinizi benim sormak istediğim kaçlık iğne kullandıniz bir de kaç kilo ile hamile kaldınız kiloma göre verecek bana dr igneyi de

Güle güle sağlıkla büyütün inşAllah bebeğinizi benim sormak istediğim kaçlık iğne kullandıniz bir de kaç kilo ile hamile kaldınız kiloma göre verecek bana dr igneyi de
Sağolun..64 ile hamile kalmıştım 4000 lik iğne +100 coraspirin ben hamileliğimde toplam 6-7 kilo aldım arttirmadi hiç hep bu şekil gitti.

Canim bu faktörü pihtilaşmadan bile saymiyorlar iyi bir doktor bul bence kendine

Homozigot heterizigottan daha sıkıntılı benim bildiğim kadarıyla. Bana bunu söyleyen doktor tıbbi genetik doktoruydu bu arada kadın doğum değil
Homozigot sinradan edinilen oldugu için risk yaratabiliyor ben hacettepe ingilizce tıp mezunu bir doç dra gidiyorum daha önce baska dr larda 3 kaybim oldu bende de mthfr ve faktor VLeiden bozuk 0.6lik enox gunde iki tame vurdurdu yine düştü artik bi kimyasal gecirince bu dra gittim bana kan pihtilaşmasinin düşük yaptirdigina dair kanitlanmiş bir bilimsel dayanagi olmadigini ve mthfrnin bozukluk olarak sayilmadigini soyledi 80 kg olmama ragmen bana 0.4 oksapar verdi ve kimyasalin arkasina hemen gebe kaldim rabbime şükürler olsun ki 15 haftalik olduk coraspini 12. Haftada kesti benden normalde hematologlar kg başina 0.1 mg hesapliyor degil mi ona ragmen dusuk yapmiştim doktorlar iğne dozu konusunda aşiri çelişiyorlar insallah şifa bulur ve tez zamanda evladinizi kucaginiza alirsiniz Ankaradaysaniz eger dr adini soyleyebilirm

Malesef İstanbuldayım benim kadın doğumcum genetik testi yaptır sonra gebe kalınca gel duruma göre tedavisine bakalım dedi şuan gebe kalmayı bekliyorum o yüzden. İnşallah bu sefer sağlıklı olur çok zor bir süreç gerçekten

Bi de bu mthfr folik asit eksikliğinden kaynaklanıyormuş sanırım. Ben Ekim ayından beri folik asit kullanıyorum hiç aksatmadan ona rağmen 2 kez kimyasal oldu bu da beni şaşırttı açıkçası

Bi de bu mthfr folik asit eksikliğinden kaynaklanıyormuş sanırım. Ben Ekim ayından beri folik asit kullanıyorum hiç aksatmadan ona rağmen 2 kez kimyasal oldu bu da beni şaşırttı açıkçası
Benim folat degerim iyiydi ona ragmen oldu ben daha kimyasal gebelik diye bisey duymamiştim bile ama o ay antibiyotik alerji testi yaptirmiştim 3 gun farkli antibiyotikler kullanmiştim muhtemelen ondan kaliteli oluşamadi bunu yaşadim sanirim her gün kuru incir yemeye özen göster yumurtaliklara cok faydasi var eşinde her gün keciboynuzu pekmezi icsin okey derse aksamlari 1 fincan isirgan otu cayi içsin

Bence iyi bir doktor bul ve muayeneye git igne dozunu ögren ben gebelik testinde gorur gormez igne ve progestana basladim mesela birde baska bir dr görüsü almalisin

Cnm bende mhtfr c677 homozigotum.ose..de 2m folikasitli b12 kullandim hergun coraspin 100 mg d3k2 ocea damla .kan testinde sonra kese görunur görunmez 4000 oksapar igneyle su anki durumuma geldim.mutlaka coraspin kullan ben öncesinde hergun aldim.daha once kalp atisi gorememistim hic.birde cevizde cok yararliymis omega yag asiti acisindan hergün ceviz yiyorum.betahcg 6000 de igneye basladim.inşallah bebegin olur

Günaydın bendede kanda pıhtılaşmadan dolayı hep düşükler oldu mutasyonlu genden dolayı pai 4g homozigot. İlk evliliğimden 2 sağ çocuğum 3 düşüğüm oldu kürtajla sonuçlanan 2. Evliliğimi 3 yıl önce yaptım ve bundan 4 düşüğüm oldu 1 tanesi kürtajla oldu 3ü kendiliğinden düştü geçen sene neden bu kadar düşüğümüz oluyor kendimize baktıralım diye tıbbi genetiğe gittik kan verdik eşimle ve bende mutasyonlu gen olduğu ortaya çıktı işte pai 4g homozigot olan. Geçen ay tam adet dönemimde doktorumun dediğine göre biyokimyasal gebeliğim oldu daha önceden düşük yaptığım için ağrılarının nasıl olduğunu biliyordum tabi ağrılar çektim baştan kanamasız sonra işte adet dönemime denk geldi biyokimyasal gebelik. Benim BAT 1 Marttı en son 1 şubatta kanamam oldu 10 gün sürdü adet gibi. Benim hiçbir bilgim yok yumurta çatlaması hangi güne denk gelir diye unutkan olduğum için FLO diye bir uygulama kullanıyorum ve ordan görüyorum ovülasyon günlerini. Neyse 1 şubatta en son kanamam oldu 10 gün sonra 21 şubatta sol kasığımdaki ağrıdan dolayı doktora gittim ve ultrasonla baktı yumurtamın çatlak olduğunu söyledi BAT ımda 1 Mart fakat gecikmem var ama gebelik yok dün kan vermiştim doktora sonuç 2 çıktı adet olmazsam haftaya pazartesi bir daha gidicem kan vermeye. Böyle bişey ilk kez başıma geliyor. Sizce gebelik hala oluşabilir mi umutla umutsuzluk arasındayım. Bu eşim 1 tane olsun çocuk istiyor bende istiyorum eşimden elbet ama hep düşüyor. Şubattan beri hiç kesmeden ecopirin 100lük ve diofol diye bir folikasit kullanıyorum. Sonrası işte böyle gebelik belirtileride var onun için umutlanabilirmiyim onu bile bilmiyorum. Sizin başınızdan böyle bir olay hiç geçti mi?

Gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah canım. Şu an hem iğne hem coraspin şeklinde mi devam ediyorsun? Benim de mthfr677 ve pai heterozigot iki tane kürtaj bir kimyasal yaşadım. İlk kürtajda hicbisey kullanmadim beş haftalıkken gelişim durdu. İkinci kürtajda 4000 enox ve coraspin kullandım bu sefer de kanama başladı ve kalp atışı durdu sekiz haftalıkken kürtaj oldum

merhabalar. konuyla ilgili bana yardımcı olur musunuz ?

merhaba bana da yardımcı olur musunuz ?

anti- beta 2 glikoprotein 1 lgm test sonucumun 00-08 arası olması gerekirken 12,74 çıkmış. bu kan pıhtılaşması mı ?

Amin inşallah .Evet igne 4000 lik oksapar ve coraspin .benimde 1tane 5 haftalik gelisim geriliginden alinan var onda sulandirici hic kullanmadim bilmiyordum.kalp durmasi pıhtıdan mı ögrenebildin mi ?benim bu aşilamayla oldu normalde hamilede kalamıyordum.

anti- beta 2 glikoprotein 1 lgm test sonucumun 00-08 arası olması gerekirken 12,74 çıkmış. bu kan pıhtılaşması mı ?
Canim ben o testleri yaptirdim bu yazdigini bulamadim.asagiya resim ekliyirum doktor bana test sonucun iyi demisti prof.

Eklentiler

• Screenshot_20220122-015936_Samsung Internet.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 105
Canim ben o testleri yaptirdim bu yazdigini bulamadim.asagiya resim ekliyirum doktor bana test sonucun iyi demisti prof.
Kalp durması pihtidan mi bilmiyorum canım sadece hafta sonu kanama başladı doktoruma ulaşamadım ultrasona da giremedim sulandırıcı kullanamaya devam ettim ve pazartesi kanama iyice arttı kalp de yavaş atiyordu hemen coraspin bırakmami söylediler ve düşük önleyici iğne yaptılar ama fayda etmedi kalp atışı durdu maalesef. Bende sulandırıcı dozunun fazla geldiğini düşündüm. Bu arada bu testleri nerde yaptrdin ve ne kadara mal oldu canım cevaplarsan çok sevinirim. Ben sadece trombofili paneli yaptrdm ama bu testler de önemliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…