Tesekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, ben de üni hastanesine giderim sanirimBeyazkup ben özel hastanede yaptırdım başta, 3 düşük olmadan yapmıyorlar dendiği için. Fakat sonra doktorum test sonuçlarını göstermem için üni hastanesine yönlendirdi. Orada testleri tekrarladılar. Ve öğrendim ki test yaptırabiliyormuşuz. Öncelikle randevu alıp muayene oluyorsunuz yani aslında öykünüzü dinliyorlar. Üni hastanesine giderseniz oldukça uygun bir ğcrete hocalardan birine muayene olabilirsiniz ve testinizi yaptırrırsınız. Ben özelde gereksiz yere yüksek ücret ödemişim.
s.a arkadaşlar beta hcg ler normal mi sizce
20 haziran da 13,6
22 haziran da 26,9
25 haziran da 58.0
karın ağrısı ve leke var. sanki çok artmamış değil mi
Sonucusu 3 günde 2 katına çıkmış bide kasık ağrısı var, üzüldüm2 günde 2 katına çıkması gerekir. düzenli gibi görünüyor.
2 günde %60 bile çıksa normal diyorlar.Sonucusu 3 günde 2 katına çıkmış bide kasık ağrısı var, üzüldüm
Bence etkisi olmaz genetik test sonuçtaMerhaba düşük sonrası genetik test ne zaman verilmeli? İlk adeti görüp beta sıfırlanması mı gerekir
Bulunduğum şehirde şehir hastanesinde de var tıbbi genetik bölümü. Araştırma hastanesine randevu almak zor oluyor sizce şehir hastanesinde yaptırsam mantıklı olur mu yoksa araştırma daha mı iyi olur. Bir de ne kadar sürede çıkıyor bu sonuçlar biliyor musunuz?Bence etkisi olmaz genetik test sonuçta
Genetik testin yanında bakılan ek testler oluyor, lupus antikoagülanı, c ve s protenii vs.Merhaba düşük sonrası genetik test ne zaman verilmeli? İlk adeti görüp beta sıfırlanması mı gerekir
gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinBenim mtfhr 677 heterozigot pai homozigot ilk hamileliği öğrenince doktora gidene kadar bende 6000 lik yaptım.Ilk zamanlar yeterli oluyor ama bebek büyüdükçe sıkıntı çıkıyor sanırım.Igneyle 18 haftalik kaybettim ben doz testi yaptırın 2 ayda 1 ben öyle yapacagim
Ben 12 haftada doz testi yaptirsim sabah akşam 0.4 kullanırken şimdi sabah akşam 0.6 ya çıktık aynı zamanda ecopirin 150 kullanıyorum 15+3 deyim suangebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
benim de mthfr c677 heterezigot paı 1 4g4g homozigot.3.gebeliğimde oksapar 4000 lik kullandığım halde kaybettim.
siz 6000 lik kullanırken mi 18 haftada kaybettiniz
şimdi ne kullanıyosunuz
Aynı zamanda hematoloji doktoru 4 haftada 1 doz testi yaptırmam soyledigebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
benim de mthfr c677 heterezigot paı 1 4g4g homozigot.3.gebeliğimde oksapar 4000 lik kullandığım halde kaybettim.
siz 6000 lik kullanırken mi 18 haftada kaybettiniz
şimdi ne kullanıyosunuz
nerde yaptırcaz o testi ki bir de kadın doğumcu pek ilgilenmiyor bununla yaAynı zamanda hematoloji doktoru 4 haftada 1 doz testi yaptırmam soyledi
nerde yaptırcaz o testi ki bir de kadın doğumcu pek ilgilenmiyor bununla ya
ben dedim ki 4000 lik kullandık dozunu artırsaydık bişey değişir miydi bilmiyorum dedim hayır değişmezdi dedi.kimyasal geçirirken daha belli değil diye yine 4000 lik vermişti.şuan 6000 lik ve ecopirin 150 kullanıyroum ama hala korkuyorum
Kac haftalik ? Kilonuz kac ? Ben özel hastanede yaptırdım sonuç gec çıktı biraz.
Kac haftaliksiniz? Kilojuz kac ben özel hastanede yaptırdım ama sonuc gec çıktı biraznerde yaptırcaz o testi ki bir de kadın doğumcu pek ilgilenmiyor bununla ya
ben dedim ki 4000 lik kullandık dozunu artırsaydık bişey değişir miydi bilmiyorum dedim hayır değişmezdi dedi.kimyasal geçirirken daha belli değil diye yine 4000 lik vermişti.şuan 6000 lik ve ecopirin 150 kullanıyroum ama hala korkuyorum
Benim doktorum da 6000 lik iğneye geçirmek istemedi sonuc düşük çıktı yeterli dedi bende araştırdım meğer yetmiyormuş hemen hemotolojiden randevu alıp gittim hematoloji doktoruma yazı yazdı rapor çıkardı doktorum da hematoloji öyle uygun gördüyse yazayım iğneyi dedinerde yaptırcaz o testi ki bir de kadın doğumcu pek ilgilenmiyor bununla ya
Merhaba sizin mthfr 677T homozigot dogru mu anladımGeçmiş olsun. Benim de sadece MTHFR C677T'de sıkıntı var. Benim homozigot o gen. Ona rağmen 4-5 doktor iğneye gerek yok dedi. Sadece 1 doktor iğneye başlattı hamile kaldığımda, o da tedbir amaçlı. Aslında o da dedi çok gerek yok ama içinde kalmasın madem dedi. Sizin heterozigot o gen. Sizde büyük ihtimal maksimum coraspirin kullan derler. İçiniz rahat olsun o gen en hafif gen. PAİ 4G/5G'de veya Faktör V'de problem varsa önemsiyorlar. Onlar da sizde temiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?