Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Oksapar plasentadan geçmiyor o nedenle bebeğe bi zararı yok. Kan pıhtılaşmasın kimyasalla da ilgisi yok. Durumunuz benimle aynı pai homozigot mutasyonunuz var, bi de heterozigot. Mutlaka oksapar ve coraspin kullanmalısınız. Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Arkadaşın faktör üç heterozigot yanında pai homozigot mutasyonu da var

cahilliğimi mazur görün ama bu tıbbı genetik bölümüne gidince bakılan şeymi. benden kan aldılar ama neye bakacaklarını söylemediler düşük yaptım kan alıp 2 hafta sonra cevabını arar sorarsınız dediler

Âmin inşallah , Allah razı olsun arkadaşlar içimi rahatlattıniz şuan günde bir aspirin bir oksapara 4000 kullanmaya başladım , tereddüt etmemin sebebi doktoruma ben hatırlattım önceki kimyasallarimi ve trombofoli testimi tamam o zaman coraspirine devam oksapara başlıyoruz dedi bir anda testime bakmadan ezbere karar verdi , neyse ki bu platformda benim gibi kullanan olduğunu görünce kafama yattı inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımızı alırız kucagimiza

Peki oksapari kaçtık alıyorsunuz. Ben asidan dolayi transferi erteledim fakat hematolog 0.6 yazmisti bana.
Benim raporum baştan 4000lik çıkmıştı dozum öyle kaldı. 6000lik kullansam daha huzurlu hissederdim kendimi. İlerki aylarda vücut ağırlığım iyice artınca günde iki 4000lik vurmaya başlamayı düşünüyorum.

Ben de düm genetik doktoru ile görüştüm bunların hiç birine gerek yok kadın dogumcu arkadaslar bazen hastalarını rahatlatmak için kan sulandırıcı veriyor dedi nasıl iş bu anlamadım

Ben de düm genetik doktoru ile görüştüm bunların hiç birine gerek yok kadın dogumcu arkadaslar bazen hastalarını rahatlatmak için kan sulandırıcı veriyor dedi nasıl iş bu anlamadım
Trambofoli paneli sonucunda hangi geninizde sorun var. Ben hematologla görüşüyorum igne verdi. Rahatlamami istese manyak gibi her gun igne olacaksin demezdi sanirim psikiyatrye sevk edwrdi

Benim doktorum da bir şeye gerek yok dedi metilfolat dısında :) anlamadım gitti
Cnm her doktor farkli konuşuyor geçen gün lekelenmem oldu acile gittim.orda muayene eden doktor tüp bebek uzmanıymış bana dediki senin gende birsey yok sana niye iğne başlattı dedi valla şaşırdım kaldim bu doktorlara akil sira erdiremiyorum

başta benim raporum da 4000lik çıkmıştı ancak test yapıldı ve 6000e karar verildi, raporum yenilendi, eğer doktorunuz gerek görürse ilk raporu iptal edip yenileyebliyor.
test sonuçlarımı ilk önce ünlü bir genetik profesörü gördü gerek yok dedi. ancak yine kadın doğumcum düşük doz başladı ve gebeliğim yine kayıpla sonuçlandı sonra perinatolog kontrolünde dozum artırıldı ve çok şükür doğum yaptım. şu an o bir şey olmaz denen mutasyonlarım nedeniyle hematolog kontrolündeyim, yaşam boyu dikkat etmem grekenler var çünkü. her uzman kendi dalı açısından bakıyor ve her biri farklı yere odaklanıyor. siz şu an bebek için uğraşıyorsanız bunun uzmanıyla karar verin derim. sağlıcakla...

Trambofoli paneli sonucunda hangi geninizde sorun var. Ben hematologla görüşüyorum igne verdi. Rahatlamami istese manyak gibi her gun igne olacaksin demezdi sanirim psikiyatrye sevk edwrdi
Bana asilama öncesinde baslatmisti doktorum sanirim 1-2 ay oncesinde yeterli oluyor ama cok onemli bisey degil ogrenince de baslayabilirsiniz. Benim de Pai 4g/5g ve C677T heterozigot. Iğneye gerek yok demisti. Aspirin kullaniyorum sadece.
Merhaba sizinle sonuclarım aynı ve doktorum hiç bişeye gerek yok dedi bu konuda doktorlar neden bu kdr farklı fikirde ya :/

Sanırım farklı uzmanlarla görüşmek en güzeli olacak

Merhaba sizinle sonuclarım aynı ve doktorum hiç bişeye gerek yok dedi bu konuda doktorlar neden bu kdr farklı fikirde ya :/
Gittigim perinatolog soyledi, folik asitin yeni nesil folat şeklinde olanları kullanmamiz gerekiyormus bizim gibi C677T geninde sorun olanlarin. Onun disinda aspirine bile gerek yok dedi bana. Sırf bunun icin gittim 500 tl verdim muayenesine Aspirini de sırf içim rahat etsin diye kullandım ama 28.haftada bıraktirdi kendi doktorum.

Vay arkadaş nasıl tuhaf bir konu bu stres yapmayın diyorlar her seye ama bu bile başlı basına stres sebebi

Benim de Paı homozigot ve MTHFR A1298C heterozigot bana da doktorum gebelik öncesi coraspirin olunca da coraspirin ve 0,6 lık oksapar dedi kadın doğum doktorum gayet de önemli gördü Paı homozigot olmasını

Gebelik takibimi yapan doktor oksaparı bırak gerek yok diyor. Hemalotologa sordum bırakma. Coraspin kullandığın için 4000lik oksapar yeter dedi. Değiştiremiyorum yani raporu. Şimdilik böyle kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…