• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşması iğneleri kesin tanı istiyor mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.115
6.888
398
Daha önce bebeğini kaybetmiş olan hamilelere önlem amaçlı vermiyorlar mı mesela ? Test yapmıyorlar ilk kayıpta anladık da insan aynısı olur diye nasıl hamile kalsın ki bir güvence istiyor.Eşime araştırma hastanesine gidelim rica minnet yaptırırız yalvarırız yakarırız 2 3 ayda anca çıkar o zamana korunma süremiz de bitiyor dedim aynısı olacağını ne biliyorsun dur bakalım şimdi olumsuzu çağırma bence öyle olmayacak dedi araştırma hastanesi de çok fazla uzak alıp başımı kendim de gidemem ama yaptırmazsam aklımda kalacak yaptırmazsam ve hamile kalırsam kan sulandırıcı verilir mi ? İlla ki pıhtılaşma kesinleşmeli mi ? Annemin ailesinde beynine pıhtı attığı için vefat eden 3 kişi var bu yüzden acaba mı diyorum.Bu kişilerin migreni de vardı aynı şekilde bende de var bu şekil desem kabul ederler mi ?

Daha önce bebeğini kaybetmiş olan hamilelere önlem amaçlı vermiyorlar mı mesela ? Test yapmıyorlar ilk kayıpta anladık da insan aynısı olur diye nasıl hamile kalsın ki bir güvence istiyor.Eşime araştırma hastanesine gidelim rica minnet yaptırırız yalvarırız yakarırız 2 3 ayda anca çıkar o zamana korunma süremiz de bitiyor dedim aynısı olacağını ne biliyorsun dur bakalım şimdi olumsuzu çağırma bence öyle olmayacak dedi araştırma hastanesi de çok fazla uzak alıp başımı kendim de gidemem ama yaptırmazsam aklımda kalacak yaptırmazsam ve hamile kalırsam kan sulandırıcı verilir mi ? İlla ki pıhtılaşma kesinleşmeli mi ? Annemin ailesinde beynine pıhtı attığı için vefat eden 3 kişi var bu yüzden acaba mı diyorum.Bu kişilerin migreni de vardı aynı şekilde bende de var bu şekil desem kabul ederler mi ?
Canım özelde yaptırabilirsin hiç bir sebep sunmadan sonuçlarda 20 günde çıkıyor 1800 gibi bir rakama yaptırmıştık biz..devlette ücretsiz tabi ailende pıhtı atma problemi olan kişileri söyle 1 düşük değilde 2 düşük falan de ısrarcı ol o zaman yaparlar diye düşünüyorum burada böyle dediklerinde yaptıklarını duymuştum... birde bu testler ve iğnelerin tedavi edici özelliği kesinliği %100 değilmiş klinik olarak çok düşüğün varsa ailede emboli gibi hastalıklar varsa testlede kan pıhtılaşman çıktıysa tedbir amaçlı iğne veriyorlarmış (çünkü pıhtılaşma problemi olup ta iğne kullanıp düşük yapan yine bir çok kişi var ) Bu aralar bu konuyla ilgili doktor arkadaşlarımız aracılığıyla edindiğim ve anladıklarım bunlar başka arkadaşlarında farklı bilgileri varsa paylaşırsa iyi olur tabi

ben şu konuyu anlamıyorum. ilk düşükte yapmıyorlar pıhtılaşma testlerini ama iğne veriyorlar böyle birsey olabilir mi . pıhtılaşma sıkıntım yoksa iğne neden kullanayım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

ben şu konuyu anlamıyorum. ilk düşükte yapmıyorlar pıhtılaşma testlerini ama iğne veriyorlar böyle birsey olabilir mi . pıhtılaşma sıkıntım yoksa iğne neden kullanayım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Tedbir amacli sulandirici kullandiriyorlar
Bende anlamadim. Bi sure sora kesiyorlar sanirim.

Tedbir amacli sulandirici kullandiriyorlar
Bende anlamadim. Bi sure sora kesiyorlar sanirim.
ama test yapılıp ona göre kullanılması daha mantıklı değil mi ki sonuçta mekanizma düzenli çalışıyorsa iğne ters etki yapar ... forumda çok gördüm de bu şekilde olanları mantığıma yatmıyor açıkçası

Back