- 28 Haziran 2022
- 776
- 165
- 27
-
- Konu Sahibi Meyremasya
Gebelik var mi? Yine Bi genetik verseydinBnımde 2 kımyasalım var
Genetik test yaptrmadım fakat
Önlem amaçlı kendım 10 gundur coraspin içiyorum
Gebelik sanırım var.Gebelik var mi? Yine Bi genetik verseydin
Bazen coraspirinde yeterli gelmeyebilir
Devlette yapılıyor tıbbi genetik bölümünde
Hayırlısi olsun inşallah bu sefer olurGebelik sanırım var.
Genetık test vermedık henuz
Evt devlette yapılıyor bılıyorum
Eğer olursa perinatoloji bölümü var oraya git ben en son gittiğimde bana doktor o bölümü önerdi riskli gebeliklere bakılıyormus ben daha gitmedim Eğer nasip olursa o bölümüne giderim inşallahGebelik sanırım var.
Genetık test vermedık henuz
Evt devlette yapılıyor bılıyorum
Merhaba genetik sonucunuz nasıl çıkmıştı paylaşırmısınızKızlar 1 düşük 1 kürtajdan sonra genetikten kan pıhtılaşması çıktı doktorlar farklı farklı konuşuyorlar kimi gebe kalınca kimiside gebelikten başla dedi regl olmama bir hafta var biz korunmadik sol kasik tarafında garip hi ağrı vuruyor bugün başladı ara vuruyor hamilelik belirtisi olabilir mi
Sizce coraspirin kullanmaya baslasamm mı
Kanda betam 9 du öğrenir öğrenmez coraspin 1 2 gün sonra iğneye basladim canım önceden kullanmaya gerek yok sanirimEğer olursa perinatoloji bölümü var oraya git ben en son gittiğimde bana doktor o bölümü önerdi riskli gebeliklere bakılıyormus ben daha gitmedim Eğer nasip olursa o bölümüne giderim inşallah
Merhaba genetik sonucunuz nasıl çıkmıştı paylaşırmısınız
İnşallah değerlerin yukselirKanda betam 9 du öğrenir öğrenmez coraspin 1 2 gün sonra iğneye basladim canım önceden kullanmaya gerek yok sanirim
Şuan 13 haftligimİnşallah değerlerin yukselir
İnan hiç bilmiyorum öncesinde baslayan
gebe kalinca başlayanlar
benim gibi doktorun tavsiyesiyle hiç baslamayanlarda var
Çok sevindim maşallah böyle devam edersinŞuan 13 haftligim
Madem 3 düşün var Coraspin ve iğneye başla canım İstanbul'da oturuyorsan Süleymaniye Kadın Doğum Hastanesi veya çam Sakura Hastanesi'ne gidebilirsinÇok sevindim maşallah böyle devam edersin
Valla benim kafam allak bullak hematoloji doktoru bile düşükler pıhtılaşmadan değil dedi
Ee 3 tanesi neyden o zaman rahim filmi çektim ondada tupler açık rahimde bisey yok kaldım öyle bende
Doktorlar anlamiyolar
Pataolojiye gitmedimi hicMadem 3 düşün var Coraspin ve iğneye başla canım İstanbul'da oturuyorsan Süleymaniye Kadın Doğum Hastanesi veya çam Sakura Hastanesi'ne gidebilirsin
o tarafı pek bilmem ama ordada kadın doğum hastanesi var oraya gidip durumunuzu anlatın büyük ihtimal kan sulandiirici veirir gebe kalıncaBen anadolu yakasindayim
Bebeği patolojiye gonderdiler Bi sıkıntı yok dedi doktorPataolojiye gitmedimi hic