geçen ay sen ne zaman adet olmuştun geç olmuştun sanırım dimi. hiç belli olmaz haticecim belki az ama öz olmuştur bu ay :))))))))) hadi bakalım inşallah hamilesindir be güzelim benden önce gidersin lütfü beyede uzun uzunnnnnnnn anlatırsın bana:)) ama dediğin gibi çokta kafayı karıştırmamak lazımmı nedir? bizim doktorlar bizde sadece aspirin yeterli demişlerdi.ama adamın açıklaması çok mantıklıydı 2 düşük yaşadığımdan riske atmamak gerektiğini ve iğneye başlamamızın iyi olacağını söylemişti. artı iğne bize vereceği iğne tedavi nitelikli değil düşük doz koruyucu nitelikte olucakmış onuda yazmıştı. valla başkada içime sinen bir doktor yokki allah nasip etsinde bir hamileliği sanırım lütfü beye yolumuz düşücek gibi geliyo. valla sen gibi ankarada otursam hiç düşünmem giderimde 6 saatlik yoldan gelince insan birde ilgilenmezse şok olur gibi geliyo ne biliyim allah iyi doktorların eline düşürsün inşallah canım:)) bu arada bende bu ay hiç hadi falan demiycem bakalım oluruna bırakıcam.haa bu arada noldu bil benim yumurtlama zamanı geçti 16.güne kadar dayandım yapmadım birşey adamı düz duvara tırmandıracaktım ya:)) 17. gün yelkenleri suya indirdim bende. ondan sonra adet oluncaya kadar bizimki işi azıttı her gün:)) ama iş işten geçti tabi. sanırım bizi bebek yapma psikolojisi etkiliyo bende isteksizlik oluyo o zaman:)) hayırlısı bakalım birde hatice ben bu ay erken yumurtladığımı hissettim dedim ya. yumurtladıktan 14 gün sonra adet olurmuşuz. bende 9. gün yumurtladım sanırım. 5.gün akıntılarım başladı 9. gün bitti. ve tam 14 gün geçince hasta oldum. ben neden erken yumurtlamış olabilirim sence. geçen ay bal, çörekotu tarçın karışımı yaptım hoş biz hamile kalabiliyoruz bunu hamile kalamayanların sitesinde okumuştum onun için olabilirmi acaba