Kan pıhtılaşması alanında uzman doktor

reisdevrim37

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
930
2
45
Kızlar benim mthfr677 heterozifot mutant. Kan pıhtılaşmam var. şuan hamile değilim 2 düşük yaşadım bu illet yüzünden. Hamile kalınca gidebileceğim bu alanda uzman işini iyi bilen bir doktor varmı acaba. Ankara istanbul samsun olabilir bu yerler.

canım lütfü bey konusunda benimde kafam karıştı tam kendimi hazır hissetmişken uufff yaa yinemi doktor arayışına giricez

naber hatice nerdesin güzelim ya sesin soluğun çıkmadı senin üzdün beni:KK43:((( biliyomusun bu ay benim adet 21. günde geldi son üç aydır düzenli birşekilde 28 günde bir olurdum sapıttım kaldım neden olduyki acaba sence. bu arada napcız biz bu doktor işini gülüm yaaaa ufffffff baksana kızlar pek memnundeğil gibi konuşuyolar. bende bu topiği açtım belki bir duyan olur sesimizi:))

dediğim gibi babannem vefat etti senağlama onun için.......bahar ayında olabiliyomuş böyle aspirin bana hiç fayda etmedi güzelim yaaa yine aynı şekilde çok az adet görüyorum geçen ay adet tarihim 29 nisandı bakalım bu ay kaçında olucak gününü bilmediğim için hamilelik içinde heveslenemiyorum ayın birine kadar olmazsam test yapıcam.......bilmiyorum güzelim napcaz bu doktor işini kafamçokkarıştı biri diyo hiç tahlil istemiyo diğeri diyo ultrasonda görüyo damardaki kan akımını ne yapıcamı şaşırmış durumdayım

başın sağolsun ya allah sizlere uzun ömür versin inşallah üzüldüm ne diyim:KK43:((((((senin adetin kaç gün sürüyo.birde sanırım sen aspirin kullanmaya daha yeni başlamıştın dimi. benimde öyle aman aman bir faydası yok bir gün daha uzattı adetimi birde biraz daha bir yoğunluk var ilk günlerde onun haricinde benim de adetim en fazla 4 gün sürer. birde sen duymuşmuydun adetler düzensizleşince rahim kendini bebeğe hazırlarmış derler. benim diğer iki hamileliğimdede günlerim şaşmıştı böyle ondan sonra hamile kalmıştım hayırlısı bakalım bir dahaki adet eğer 28 gün sürerse 22 haziranı bekliycem. bu arada sen kaç günde bir adet oluyosun. eğer 28 günde birse bu aralar olman lazım. kız belkide hamilesindir kim bilir hayırlısı bakalım. şimdi hamile kalsakta ayrı bir dert. sen yine şanslısın ankaradasın. ben taaa kastamonunun ilçesinde gelicem 6 saatlik yol en azından. bu lütfü bey içime çok yatmıştı ama şimdi kızlarıda okuyunca bende senin gibi muallakta kaldım. aslında ultrasondada görünce tahlile gerek yokmu acaba ne dersin ay nebiliyim doktorları hepsi bir cins oldu artık kimseye güvenilmiyo:KK43:( araştıralım bakalım bu doktor işini haber veririz birbirimize

sağol canım dostlar sağolsun...... benim az az 3 gün sonra 2 günde bir iki damla kahverengi akıntı şeklinde oluyo 2 ay oldu aspirine başlayalı.....duydum canım adetler düzensizleşince rahim kendini hazırlıyomuş kız acaba hamile olabilirmiyim geçen ay benimkide sapıttıya ondan didim dün akşamdan beri miğdem bulanıyo piskolojik heralde bide idrarımda acayip değişiklikler var çok koyu renkte ve kokulu hamilelikte olabiliyomuş ay inşallah hamile kalabilirimde kocişe hadi hadi demek zorunda kalmam sinir etti beni bu ayy...benim adetlerim düzensizdir 28 gündede oluyo bazen 31-32 gündede oluyo bilmiyorum.........kızlar kafamızı karıştırdı ama hiç değilse lütfü bey iğne dedi kendi doktorumuz aspirin yeterli demişti.....araştıralım canım

geçen ay sen ne zaman adet olmuştun geç olmuştun sanırım dimi. hiç belli olmaz haticecim belki az ama öz olmuştur bu ay :))))))))) hadi bakalım inşallah hamilesindir be güzelim benden önce gidersin lütfü beyede uzun uzunnnnnnnn anlatırsın bana:)) ama dediğin gibi çokta kafayı karıştırmamak lazımmı nedir? bizim doktorlar bizde sadece aspirin yeterli demişlerdi.ama adamın açıklaması çok mantıklıydı 2 düşük yaşadığımdan riske atmamak gerektiğini ve iğneye başlamamızın iyi olacağını söylemişti. artı iğne bize vereceği iğne tedavi nitelikli değil düşük doz koruyucu nitelikte olucakmış onuda yazmıştı. valla başkada içime sinen bir doktor yokki allah nasip etsinde bir hamileliği sanırım lütfü beye yolumuz düşücek gibi geliyo. valla sen gibi ankarada otursam hiç düşünmem giderimde 6 saatlik yoldan gelince insan birde ilgilenmezse şok olur gibi geliyo ne biliyim allah iyi doktorların eline düşürsün inşallah canım:)) bu arada bende bu ay hiç hadi falan demiycem bakalım oluruna bırakıcam.haa bu arada noldu bil benim yumurtlama zamanı geçti 16.güne kadar dayandım yapmadım birşey adamı düz duvara tırmandıracaktım ya:)) 17. gün yelkenleri suya indirdim bende. ondan sonra adet oluncaya kadar bizimki işi azıttı her gün:)) ama iş işten geçti tabi. sanırım bizi bebek yapma psikolojisi etkiliyo bende isteksizlik oluyo o zaman:)) hayırlısı bakalım birde hatice ben bu ay erken yumurtladığımı hissettim dedim ya. yumurtladıktan 14 gün sonra adet olurmuşuz. bende 9. gün yumurtladım sanırım. 5.gün akıntılarım başladı 9. gün bitti. ve tam 14 gün geçince hasta oldum. ben neden erken yumurtlamış olabilirim sence. geçen ay bal, çörekotu tarçın karışımı yaptım hoş biz hamile kalabiliyoruz bunu hamile kalamayanların sitesinde okumuştum onun için olabilirmi acaba

evet canım 8 gün gecikmişti inşallah canım inşallah olmuştur bu ay........bi hamile kalalım bakalım gideriz baktık memnun kalmadık arayışa gireriz gerçekten konuşmaları benide çok rahatlatmıştı amannnnn hayırlısı ya kafayı karıştırmayalım.......kız azcık sabretseydin ya......kız benimde akıntılarım 15-16 da oldu o zaman benim bugün yarın adet görmem lazım...kızım biz yumurtlayabiliyoruz niye koca karı ilaçları yapıyosun dedim ya bahar ayından kaynaklanabilir

Valla 3-4 gün sabrettim pas vermedim tepindi durdu sonra baktım böyle gitmiyo adamla aramız soğuyo bırak kızım inadı dedim:)) ya biliyom yumurtluyoruzda işte ne biliyim iki defa hamile kaldım ama ya hamile kalamazsam diye hep korku var içimde. o yüzden yaptım bu adet işide bakalım inşallah sadece bu ay böyle olmuştur. jinekoloji kısmına topik açtım erken adet gördüm diye. bazıları kist vardır yok tiroid hormonların çalışmıyodur falan yazmışlar kafam karıştı birden tırstım:))

X