- Konu Sahibi MeLanKoLee06
8 haftalık hamileyim. ilk günden beri clexane iğne kullanıyorum. ilk kullandığım 4000mg iken sırayla 5000mg, 8000 mg, 10000 mg,15000 mg şimdi ise 18000 mg oldu. bu değerleri uygularken Aptt ve faktör Xa kan tahlilleriyle karar verildi. Aptt değerlerim 24.7 26.2 25.3 hep bu aralıklar arasında çıktı. tam alt sınırda anlayacagınız gibi. faktör Xa testi yaptırdım. değrim 1.94 cıktı. hemolog değrimin % 30 azaltlılmasını söyledi. doktorum ise 18000 mg cıkmasını söyledi. doktorumu dinledim..ama aklımda cok soru kaldı.. benim gibi clexanı böyle kullanan arkadaslarımız varsa bana yol gösterebilirler mi.. ya da clexanı kullanırken doktorunuz hangi kan tahlilini yaparak cleaxane miktarını değiştirmektedir.. Aptt gerekli bir test mi? aklımdaki sorular bitmiyor...
fikir ve görüşlerinizi tavsiye doktorlarınızı bekliyorum.. bu arada Ankaradayımm..
En yakın zamanınmda bebeğime sağlıklı ve hayırlı biçimde çocuğa kavuşmak istiyorum..
fikir ve görüşlerinizi tavsiye doktorlarınızı bekliyorum.. bu arada Ankaradayımm..
En yakın zamanınmda bebeğime sağlıklı ve hayırlı biçimde çocuğa kavuşmak istiyorum..