Kan pıhtılaşma testi!

ZelGN

{ HOŞGELDİN CENNET KOKULUM }
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
3.505
2.030
63
29
Arkadaşlar merhaba
İlk düşükten sonra devlet hastanesinde bebeğin ölüm nedeni araştırılmıyormuş. Ama genelde bakılması gereken kan pıhtılaşma testiymiş. Sağlık ocaklarında bu teste bakılıyor mu? Hangi hastaneler bakıyor buna? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler

BanaÜniversite hastanesinde bakıldı, özelde çok pahalı bunu biliyorum

Cerrahpaşa tıp fakültesinde yaptırdım ben. İkinci düsükten sonra yaptılar temiz çıktı sonucum

Selam ben ilk dusuk ten sonra devlet hastanesinin genetik polikliginde yaptırdım sonuç 15 gün sonra çıktı tekrar tekrar canınızın yanmasını beklemeyin bu tahlili yaptırmak için derhal yaptirmanizda fayda var

Selam ben ilk dusuk ten sonra devlet hastanesinin genetik polikliginde yaptırdım sonuç 15 gün sonra çıktı tekrar tekrar canınızın yanmasını beklemeyin bu tahlili yaptırmak için derhal yaptirmanizda fayda var
Doğru söylüyorsun canım. Geçmiş olsun. Allâh tekrar yaşatmasın inşallah. Bende yaptırmayı planlıyorum en azından doktorumu ona göre bilgi veririm değil mi?

Doğru söylüyorsun canım. Geçmiş olsun. Allâh tekrar yaşatmasın inşallah. Bende yaptırmayı planlıyorum en azından doktorumu ona göre bilgi veririm değil mi?
Yani ben pihtilasma olduğunu öğrendim ilaç tedavisine başladım gebe kalırsam inşallah iğne olacakmisim günlük Rabbim kimseye yasatmasin bu acıyı gerçekten çok zor

Yani ben pihtilasma olduğunu öğrendim ilaç tedavisine başladım gebe kalırsam inşallah iğne olacakmisim günlük Rabbim kimseye yasatmasin bu acıyı gerçekten çok zor
Ahh canım benim çok geçmiş olsun inşallah tekrar aynı acıyı yaşatmaz rabbim bak ne güzel öğrenmişsin Allâh sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Şimdi benim aklıma iyice takıldı en kısa zamanda öğrenmem lazım. Canım birde bişey soracağım hamileyken aşırı ekşi yeme ihtiyacı oluyormuydu? Bende fazlasıyla oluyodu beni korkutan da bu

Amin canm benim Allâh hepimizin yardımcısı olsun inşallah meleklerimiz bizi cennette bekler ve şefaat eder bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…