Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşma testi sonucu yorum rica ( trombofili )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

birumitt

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
553
276
Arkadaşlar selam

Bir kimyasal bir boş gebelik yaşadım.

Pıhtılaşma testim ekteki gibi çıktı

Yorum yapabilir misiniz herhangi bir fikri olan var mıdır 🙏🏻

Eklentiler

• AECF1A1B-AD20-4755-8067-E3934C3CB003.jpeg
    AECF1A1B-AD20-4755-8067-E3934C3CB003.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 1.870
Pıhtılaşmanız var görünüyor. İyi bir hematolog bulup sonuçlarınızı gösterin. Hamilelik durumunda kan sulandırıcı kullanmanız gerekebilir.

Pıhtılaşma iğnesi için kadın doğuma mı gitmek lazım. Hamilelik öğrenilir öğrenilmez başlanacak ya erken öğrenmek avantaj oluşturur mu

Pıhtılaşmanız var bana prof. Hamile kalır kalmaz kullanman lazım dedi 2 tane kimyasal gebeliğim var. Hamile kaldığım günden beride kullanıyorum 6000likden

Pıhtılaşmanız var bana prof. Hamile kalır kalmaz kullanman lazım dedi 2 tane kimyasal gebeliğim var. Hamile kaldığım günden beride kullanıyorum 6000likden
Aaa sizin sonuçlar nasıldı aynı mıydı benimki ile ? Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻

Aaa sizin sonuçlar nasıldı aynı mıydı benimki ile ? Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun benimkilerde aynı heterozigottu ,homozigot olması daha ileri derecede kan pıhtılaşmasının oldugunu belirtiyormuş

Arkadaşlar selam

WhatsApp Image 2022-02-04 at 13.51.04.jpeg

Benim de böyle çıkmıştı, seninkine göre 4 ve 6. sıradaki genler heterozigot çıktı bende, üst üste 3 kimyasal gebeliğim var, sonuncusu corasprin kullanmama rağmen oldu, doktor çok önemli olmadığını söylemişti ama, bu genler mi sebep oldu inan bilmiyorum

Eki Görüntüle 3000787

Benim de böyle çıkmıştı, seninkine göre 4 ve 6. sıradaki genler heterozigot çıktı bende, üst üste 3 kimyasal gebeliğim var, sonuncusu corasprin kullanmama rağmen oldu, doktor çok önemli olmadığını söylemişti ama, bu genler mi sebep oldu inan bilmiyorum
3 kere kimyasal ne de çok canım ya ne kadar üzülmüşsündür ama sağlıksızsa nasip olmasın Allah sağlık sıhhat hayırlar içinde versin inşallah 🙏🏻 acaba gerçekten bu yüzden mi ya gen testi yaptınız mı

3 kere kimyasal ne de çok canım ya ne kadar üzülmüşsündür ama sağlıksızsa nasip olmasın Allah sağlık sıhhat hayırlar içinde versin inşallah 🙏🏻 acaba gerçekten bu yüzden mi ya gen testi yaptınız mı
Yaptırmadık henüz, en sonuncusu geçen aydı, histereskopi yapılacaktı bu ay regl sonrası, kar felakati oldu yaptıramadık, bir dahaki aya kaldı.. bu ay da korunmadım merakla bekliyorum, doktorum günde 2 doz corasprin al ovulasyon sonrası önlem olarak dedi. Bundada vardır bir hayr canım, gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum. İlkinde yıkıldım ama 2. ve 3. de hep kalp atışını duyana kadar umutlanmicam dedim kendime ama ne kadar yıprandım anlatamam

Cok sağol.canim, direk gitsem acaba yaparlar mi kimyasal geçirdim.desem.bir doktor onayı vs istenir mi? Eşinden de kan aldılar mi?
Biz hem pıhtılaşma hem gen testi yaptırdık, pıhtılaşma için sadece sen gen için ikinizden de kan alınıyor tıbbı genetikten randevu alıyorsun devlette yaptıracaksan herhangi birşeye gerek yok, 1 kimyasalım var dersen belki yapmayabilirler çünkü kimyasal gebelik çok fazla herkesin başına gelebilen birşey tekrarlandığında genelde 2 yada 3 den sonra gen testini öneriyor doktorlar ama illa yaptıracağım diyorsan bence biraz fazla söyle, ne kadardır deniyorsunuz :/

Biz hem pıhtılaşma hem gen testi yaptırdık, pıhtılaşma için sadece sen gen için ikinizden de kan alınıyor tıbbı genetikten randevu alıyorsun devlette yaptıracaksan herhangi birşeye gerek yok, 1 kimyasalım var dersen belki yapmayabilirler çünkü kimyasal gebelik çok fazla herkesin başına gelebilen birşey tekrarlandığında genelde 2 yada 3 den sonra gen testini öneriyor doktorlar ama illa yaptıracağım diyorsan bence biraz fazla söyle, ne kadardır deniyorsunuz :/
İki buçuk.sene oldu canım , ben en iyisi iki diyim.yada üç.simdi bir hastanede randevu buldum Süleymaniye eğitim ve araştırma hiç bı yerde yok ya. Eşimde gelsin belki ondan da alırlar kan

Arkadaşlar selam

pıhtılasma var anne ve babnın genınden almışşın gebelık oncesı kansulandırıcı kullanmanı tavsıye ederım gebelık oldugundada iğne olarak devam et bunu doktorunada danıs bazı doktorlar önrmiyo ama phtılasma gebelıgı engellıyo yada kımyasal yada kalp atısı vs duyulmuyo

pıhtılasma var anne ve babnın genınden almışşın gebelık oncesı kansulandırıcı kullanmanı tavsıye ederım gebelık oldugundada iğne olarak devam et bunu doktorunada danıs bazı doktorlar önrmiyo ama phtılasma gebelıgı engellıyo yada kımyasal yada kalp atısı vs duyulmuyo
Merhaba ben şimdi tedbir amaçlı ovü döneminde coraspirin içiyorum 100 mg. Herhangi bir ameliyatlı alanım dikişim vs yok ve çok Riskli bir ilaç olmadığı için kullanıyorum adet olursam da bırakıyorum bir sonraki ovü döngüsüne kadar. Hamilelik inşallah nasip olursa sonra zaten iğne isteyeceğim doktorun da uygun bulması durumunda. Ama daha ortada hamilelik yokken iğne kullanmam saçma olur malum sizce 100 mg aspirin iş görür bir miktar mı döllenme dönemi için Doktorlar senin önemli olan genlerin normal yatkınlık olanlar hetero çıkmış hafif seviyede demişti ama hamilelik olmadıgı için hiç miktar vs konuşmadık

X