Evet onu biliyorum ama neden böyle oldu ben devamlı gebeliği öğrenmek için kan mı vermem gerekicek yani her marka pozitif çıkartıyorKan testi negatifse negatiftir.
Regliniz geçtikten sonra test yaparsanız varsa zaten çizgi çok net çıkar. Ona göre gider kan verirsiniz.Evet onu biliyorum ama neden böyle oldu ben devamlı gebeliği öğrenmek için kan mı vermem gerekicek yani her marka pozitif çıkartıyor
İDrar testiniz poz çıkmamış ama yumutlamanın üzerinden en az 10 gün geçerse idrarda belli olurEvet onu biliyorum ama neden böyle oldu ben devamlı gebeliği öğrenmek için kan mı vermem gerekicek yani her marka pozitif çıkartıyor
Bu test pozitif değil mi ?İDrar testiniz poz çıkmamış ama yumutlamanın üzerinden en az 10 gün geçerse idrarda belli olur
Hayır canım 2. çizgi oluşmamış biraz daha sabırlı ol stres yapma en azından beklenen adet tarihinden 2 gün önce bakman daha sağlıklı olur.Bu test pozitif değil mi ?
Bu ay aynısı başima geldi 3 farklı marka pozitif çıkardı ama kan negatif galiba test yapmamak en iyisiEvet onu biliyorum ama neden böyle oldu ben devamlı gebeliği öğrenmek için kan mı vermem gerekicek yani her marka pozitif çıkartıyor
Bende Artimed de böyle oldu tekrar ama sonra gördüm çizgiyi çok şükür allahım hepinize nasip etsin inşallahBu ay aynısı başima geldi 3 farklı marka pozitif çıkardı ama kan negatif galiba test yapmamak en iyisi
Bu testler zaten negatif, beklemekten cikan kuruma cizgileriOvulasyon testleri aldım bu ay için deniyordum yanında da strip gebelik testlerinden aldım 10 tane bu gün pik gördüm ve dün merak edip hamilelik testini yaptım acaba kuruma çizgisi çıkartacak mı diye yaptım bariz pembe ikinci çizgi çıkarttı şaşırdım bugün tekrar yaptım ve yine pembe çıktı başka testler daha yaptım onlarda da silik vardı ve en son erken gebelik testi yaptım onda da 2 dakika da çıktı hemen gidip kan verdim sonuç 0.1 zaten yumurtlamaya daha yeni girdim ihtimal vermiyordum ama çok çocuk istediğim için de acaba mı demeden kendimi alamıyordum merak ediyorum benimle aynı durumda olan var mı acaba ? Testler ekliyorum sırasıyla 3 tane farklı marka
Ordaki erken gebelik yapar yapmaz çıktı ama o zaman negatifmiş zaten kan vermiştimBu testler zaten negatif, beklemekten cikan kuruma cizgileri
Prodoctor ya da artimedse yalanci pozitif veriyor zatenOrdaki erken gebelik yapar yapmaz çıktı ama o zaman negatifmiş zaten kan vermiştim
Artımed değildi prodictor sanırım tam hatırlamıyorumProdoctor ya da artimedse yalanci pozitif veriyor zaten
Her halukarda yumurtlama zamani pozitif gostermesi imkansiz, bosuna bu kadar test yapmasaydiniz keskeArtımed değildi prodictor sanırım tam hatırlamıyorum
Diğer adetimden şüphelenip yaptım zaten elimde vardı merakımı gidermek için yaptımHer halukarda yumurtlama zamani pozitif gostermesi imkansiz, bosuna bu kadar test yapmasaydiniz keske