Kan kokusu

benim sinüzitim var aynısı oluyor hatta ben yanık kokusu daha çok alıyorum..internete yazınca beyin tümörü yazıyor ama doktor sadece sinüzit diyor korkma sadece bir KBB ye git :KK66:

Damarda çatlak olur sızıntı olur bunlarda kan kokusuna sebep olur. Daha büyük sorunlarla karşılaşmadan hemen bir doktora görünün çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar son bi kaç gündür burnuma kan kokuları geliyor ve burnum acıyor,o derece kötü bi koku.başım çatlıcak gibi ağrıyor,dönüyor,denge sağlayamıyorum :KK43: bu senede bi kaç kere oluyor nedeni sizce nedir? Aranızda böyle olan var mı?

Var, ben.. Benimde olur ara sıra öyle, nedenini bilmiyorum ama içerdeki kılcal damarlardan biri çatlamış olabilir

Cok agladigin icin basin agriyordur ve o yuzden oyledir su ic canim bol bol 1.5litrelik suyla ic
Burnunu falan cok siliyorsan olabilir gece dislerini sıkıyorsan stresten olabilir

roseGinormalde de ama42114234 .!.:
Cok agladigin icin basin agriyordur ve o yuzden oyledir su ic canim bol bol 1.5litrelik suyla ic
Burnunu falan cok siliyorsan olabilir gece dislerini sıkıyorsan stresten olabilir
Su çok içerim normaldede burnunu çok silmem ama diğer tespitler doğru :KK43:

Arkadaşlar son bi kaç gündür burnuma kan kokuları geliyor ve burnum acıyor,o derece kötü bi koku.başım çatlıcak gibi ağrıyor,dönüyor,denge sağlayamıyorum :KK43: bu senede bi kaç kere oluyor nedeni sizce nedir? Aranızda böyle olan var mı?
migrende de bu tip şeyler olabiliyor. auralı migrende olmayan kokuların algılanması, kokuların farklı gelmesi, görme bozuklukları , baş dönmesi falan... üstelik bunlar baş ağrısı başlamadan başlıyor. senede bikaç kez de olması çok migreni düşündürttü bana. nörolojiye git bence

Vertigo olabilir. KBB gidin.Bas ağrısı. Donme ve denge sorunu belirli belirteli.

X