'Kan' kokulu pankartlar!

Gerçekten de kirli oyunlar oynanıyor. Ama bu kirli oyunlara Ülkü ocaklarının alet olması kendini kullandırması çok acı.

Devlet Bahçeli nin MHP nin başına ilk geçtiğinde yaptığı temizliğin devamını bekliyoruz

Olabilir tabii ki ama benim demek istediğim şu, Hdp mesela Pkk ile ilgili bir pankart açsa buna şaşırıp arkasında bir oyun vardır der miyiz? Aksine bunların görüşü zaten böyle deriz. Alperen Ocakları da toplanıp mafyalık yapan, şort giydin, sakal bıraktın diye adam döven tiplerden oluşuyor büyük çoğunlukla hepsi öyle olmasa da. Haliyle böyle tehditkar pankartlar açmasına da şaşırmamamız lazım, en azından ben şaşırmadım.

Öldürün, kesin, doğrayın, memlekette herkes kendisi gibi olmayanı öldürsün, tahammülsüzlüğün dibine vurun.
Böyle böyle iç savaş falan çıkar, bu ülke kıvama geldi deyip bayrağımızı, toprağımızı, bağımsızlığımızı elimizden alırlar, o zaman bakalım neyin kavgasını edersiniz, ohhh sonra siz sağ biz selamet
Tövbe Estağfurullah insanı zorla söyletiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…