• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Kan' kokulu pankartlar!

Hdp nin mitinginde patlayan bombalari da Hdp kendi yaptirdi diyorlardı mesela. Açıkçası gecmislerine kanla bağlantılarına bakılınca kabul etmeyecek bir sey var mi sence?

Bana kalirsa ikisi de cok şaibeli. Bu memlekette her sey saibeli

Gerçekten de kirli oyunlar oynanıyor. Ama bu kirli oyunlara Ülkü ocaklarının alet olması kendini kullandırması çok acı.

Devlet Bahçeli nin MHP nin başına ilk geçtiğinde yaptığı temizliğin devamını bekliyoruz

Hdp nin mitinginde patlayan bombalari da Hdp kendi yaptirdi diyorlardı mesela. Açıkçası gecmislerine kanla bağlantılarına bakılınca kabul etmeyecek bir sey var mi sence?

Bana kalirsa ikisi de cok şaibeli. Bu memlekette her sey saibeli

Olabilir tabii ki ama benim demek istediğim şu, Hdp mesela Pkk ile ilgili bir pankart açsa buna şaşırıp arkasında bir oyun vardır der miyiz? Aksine bunların görüşü zaten böyle deriz. Alperen Ocakları da toplanıp mafyalık yapan, şort giydin, sakal bıraktın diye adam döven tiplerden oluşuyor büyük çoğunlukla hepsi öyle olmasa da. Haliyle böyle tehditkar pankartlar açmasına da şaşırmamamız lazım, en azından ben şaşırmadım.

Öldürün, kesin, doğrayın, memlekette herkes kendisi gibi olmayanı öldürsün, tahammülsüzlüğün dibine vurun.
Böyle böyle iç savaş falan çıkar, bu ülke kıvama geldi deyip bayrağımızı, toprağımızı, bağımsızlığımızı elimizden alırlar, o zaman bakalım neyin kavgasını edersiniz, ohhh sonra siz sağ biz selamet:KK62:
Tövbe Estağfurullah insanı zorla söyletiyorlar:KK62:

Back
X