Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hdp nin mitinginde patlayan bombalari da Hdp kendi yaptirdi diyorlardı mesela. Açıkçası gecmislerine kanla bağlantılarına bakılınca kabul etmeyecek bir sey var mi sence?
Bana kalirsa ikisi de cok şaibeli. Bu memlekette her sey saibeli
Hdp nin mitinginde patlayan bombalari da Hdp kendi yaptirdi diyorlardı mesela. Açıkçası gecmislerine kanla bağlantılarına bakılınca kabul etmeyecek bir sey var mi sence?
Bana kalirsa ikisi de cok şaibeli. Bu memlekette her sey saibeli
Olabilir tabii ki ama benim demek istediğim şu, Hdp mesela Pkk ile ilgili bir pankart açsa buna şaşırıp arkasında bir oyun vardır der miyiz? Aksine bunların görüşü zaten böyle deriz. Alperen Ocakları da toplanıp mafyalık yapan, şort giydin, sakal bıraktın diye adam döven tiplerden oluşuyor büyük çoğunlukla hepsi öyle olmasa da. Haliyle böyle tehditkar pankartlar açmasına da şaşırmamamız lazım, en azından ben şaşırmadım.
Öldürün, kesin, doğrayın, memlekette herkes kendisi gibi olmayanı öldürsün, tahammülsüzlüğün dibine vurun. Böyle böyle iç savaş falan çıkar, bu ülke kıvama geldi deyip bayrağımızı, toprağımızı, bağımsızlığımızı elimizden alırlar, o zaman bakalım neyin kavgasını edersiniz, ohhh sonra siz sağ biz selamet Tövbe Estağfurullah insanı zorla söyletiyorlar