Kan hormon sonucuma bakar mısınız çocuk istemim var

bodis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
208
71
27
16 ay oldu hiç gebelik oluşmadı bu ay tedaviye karar verilecek gebelik istiyorum reglinin 3.günü kan sonuçlarım nasıl polikistik over var.

Eklentiler

• 1000012083.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 84
  • 1000012084.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 81
Lh ve fsh oranı arasında çok fark var sanırım doktor önce onların düzelmesi için hormon düzenleyici ilaç verir

Lh ve fsh oranı arasında çok fark var sanırım doktor önce onların düzelmesi için hormon düzenleyici ilaç verir
Pcos var ondan LH FSH yüksek sanırım inşallah tedaviye başlanacak ama nasıl bir tedavi olur bilmiyorum

Salı randevum var pcos var sanırım ondan LH yüksek
Evet bende de pcos var ilk hormonları düşürmek gerek benim hormon sonuçlarım iyiydi oyuzden sıkıntı olmadı kilom çok yoktu ama ona rağmen baya kilo verdim hormonlarımın bu yüzden iyi çıktığını düşünüyorum kilonuz varsa verin sağlıklı beslenin düzelir hormonlarınız.

16 ay oldu hiç gebelik oluşmadı bu ay tedaviye karar verilecek gebelik istiyorum reglinin 3.günü kan sonuçlarım nasıl polikistik over var.
Amh değeriniz dolayısıyla pcosu düsündürdü. 4.5 üzerinde pcos düsünülür. Hersey gönlünüzce olsun

Çatlatma iğnesi ilaç tedavisine başlatır ilk
Amh 19 çıkmıştı sanırım ağır pcos var bende bu da gebeliğe engel oluyor inşallah çatlatma iğnesi ile olur salı günü sperm testi sonucunu alacağız rahim filminde tüpler açıktı bakalım hangi tedaviyi uygun görecekler siz gebelik elde ettiniz mi

Rahim filminde tüpler açıksa olur niye olmasın pcos gebeliğe engel değil pcosda yumurtlama geç oluyor sadece ümidinizi kaybetmeyin sadece geçen sene kimyasal gebeliğim oldu benim bir buçuk senedir korunmuyoruz gebelik elde edemedim 4.cü kez çatlatma tedavisi oldum ama sonuç olumsuz maalesef çikolata kistim de var benim ama d.r çikolata kisti yumurtayı kalitesiz yaptığı için olmadığını söyledi. Şimdi tedaviye ara verdim reglm 2 gun gecikti bu ay bekliyorum bakalım herkesin için hayırlısı olsun inşallah

İnosidol içerikli folik asit sor doktoruna hormonları da düzenliyor belki etkili olur
Evet evet bende pko im o ilk çocuk isteğinde çok araştırmıştım inositol içeren bir ilaç vardı doktorlarda pko da onu oneriyomus hatta kullandığım ay adet düzenli olmuştu tabi bırakınca eskiyedondum

Size dua edeceğim inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız Allah dilerse herşey olur pcos olduğu için korkuyorum olmazsa diye bunu sadece yaşayanlar anlar bizlerde anne oluruz inşallah

Size dua edeceğim inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız Allah dilerse herşey olur pcos olduğu için korkuyorum olmazsa diye bunu sadece yaşayanlar anlar bizlerde anne oluruz inşallah
Çok saolun amin inşallah rabbim isteyen tüm herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah olcak sizin de korkmayın tedaviyle süreciyle hızlandırırsınız pocoslu olup çevrem de çok hamile kalan var benim sıkıntım çikolata kisti ikisinin bir olması.

Hem pcos hem çikolata kisti olan tanıdığım tüp bebek olmadan gebe kaldı hemde iki çocuğu var Rabbim bizlerede nasip edecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…