kan gelmedi:((

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
222
evleneli yaklaşık 1 ay olucak 12 sinde ama hala kan gelmedi ilk gece eşimde sorun etmişti aldı karşısına filan bn yok filan deyince sağ olsun anladı..doktora gidicmde acaba bakire deilmiyim yada esnekmi yada bozuldu kan gelmiyo olrkmı off 15 inde gidicm..firikrlrnz ne?:KK16:

Herkesin kızlık zarının yapısı aynı değildir.. Kimisinden cok kan gelir kimisinden hiç gelmez sen en iyisi esini de al doktora gidin o daha iyi bilir :)

illa kanama olmak zorunda değil
benim anlamadığım daha kadınlar kendi anatomilerini bilmiyorlar çok enteresan yaaa
okullarda öğretmeye çalışılınca da herkes ahlaksızlık gözüyle bakıyor bir de çok komik.
ayrıca senin sorunun kocanın öküzlüğü
insan evlendiği kişiye nasıl inanmaz yahu

bazı zarlar esnek olabilir doğumda bile yırtılabilirmiş ki bazı kızlar kızlık zarı olamdan bile doğabiliyor her şey iki damla kan değil yani sonuçta güven var sa sorun yoktur ALLAH hepimize anlayışlı eşler nasip eetsin AMİN

esnek olabilir bu kadar dert etme bence. madem ki doktora gitmeyi düşünüyorsun o açıklar zaten.
ama eşine anlatmışsın zaten ve anladığım kadarıyla sana güveniyor ki önemli olan da bu zaten... yani problem yok :)

illa kanama olmak zorunda değil
benim anlamadığım daha kadınlar kendi anatomilerini bilmiyorlar çok enteresan yaaa
okullarda öğretmeye çalışılınca da herkes ahlaksızlık gözüyle bakıyor bir de çok komik.
ayrıca senin sorunun kocanın öküzlüğü
insan evlendiği kişiye nasıl inanmaz yahu

yahu kendin diyorsun kadın kendini bilmedikten sonra erkek nasıl anlasın bu işlerden alemsiniz ha...

Ben 1 yıllık evliyim benden de kan gelmedi. İkimiz de şaşırdık bekledik nerede peki diye. Eşim bozuldu biraz güvenmediğimi sakın düşünme dedi hatta ama insan garip oluyor bu toplum yüÜzünden...
Sonra ben doktorumu aradım biirrr güzel payladı beni:) sen esnek zar diye birşey duymadın mı diye :)) eşin doktor sen öğretmendin bu ne iştir dedi. O an eşimin verdiği cevap hala kulaklarımdadır: duydum elbette nasıl duymam ama bana denk geleceğini hiç düşünmemiştim demesin mi:) sonraki gece de boşver kanı manı gel işimize bakalım dedi ve unuttuk gitti bu konuyu:))

Ben 1 yıllık evliyim benden de kan gelmedi. İkimiz de şaşırdık bekledik nerede peki diye. Eşim bozuldu biraz güvenmediğimi sakın düşünme dedi hatta ama insan garip oluyor bu toplum yüÜzünden...
Sonra ben doktorumu aradım biirrr güzel payladı beni:) sen esnek zar diye birşey duymadın mı diye :)) eşin doktor sen öğretmendin bu ne iştir dedi. O an eşimin verdiği cevap hala kulaklarımdadır: duydum elbette nasıl duymam ama bana denk geleceğini hiç düşünmemiştim demesin mi:) sonraki gece de boşver kanı manı gel işimize bakalım dedi ve unuttuk gitti bu konuyu:))

"bana denk geleceğini düşünmemiştim" güldüm yaa :)
yanlış anlama sadece loto tutturmuş birinin tepkisi gibi sanki :)
al benden de aynı tepkiyi o zaman :))

çok tşkrlr hanımlar aydınlandım baya..tabiki doktora gidicm 15 i gelsin..

Biz eşimle ilkinde çok yapmıştık 3-4 kere o kadar yapmamıza rağmen hiç kanama olmamıştı.. Sonraki günlerde hiç beklemedim bi şekilde kanama oldu baya bi. Yani ilk seferde olmuyor her zaman..

evleneli yaklaşık 1 ay olucak 12 sinde ama hala kan gelmedi ilk gece eşimde sorun etmişti aldı karşısına filan bn yok filan deyince sağ olsun anladı..doktora gidicmde acaba bakire deilmiyim yada esnekmi yada bozuldu kan gelmiyo olrkmı off 15 inde gidicm..firikrlrnz ne?:KK16:

cnm kızlık zarları çeşit çeşit illa kan gelicek die bişi yok sen kendini biliosan sorun yok ama erkek mllleti işte hep bi şüphe taşır al dr a git güzel bi alttan muayene eder o şekildede anlaşılıo yapısını falan söyler esnekse de söyler zaman geçirmeden git sorun olabilir snradan

bi yerde okumuştum aslında ilk cinsel deneyimde kanaması pek de normal değil anatomik olarak.

bu senin yeterince hazır olmadığını gösterirmiş, yeterli şekilde tahrik olmuşsan kanamazmış, kanamaması normalmiş işte.

Kan gelmesi zorunlu değilki... Bunun senin bekaretinle hiçbir alakası yok. Herkesin vajinal yapısı farklıdır, dolayısıyla herkesten kan gelecek diye bir kaide yok. Bu vajinadaki sinirlerin yoğunluğuna ve zarın kalınlığına bağlı, aynı zamanda zarın çeşidine bağlı bir şey...

kızlık zarı çok farklı bişey kimisinde gelmiyor kimisinde ise çok fazla.Sen kendinden eminsen korkmamalısın canım :KK66:

X