Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
illa kanama olmak zorunda değil
benim anlamadığım daha kadınlar kendi anatomilerini bilmiyorlar çok enteresan yaaa
okullarda öğretmeye çalışılınca da herkes ahlaksızlık gözüyle bakıyor bir de çok komik.
ayrıca senin sorunun kocanın öküzlüğü
insan evlendiği kişiye nasıl inanmaz yahu
Ben 1 yıllık evliyim benden de kan gelmedi. İkimiz de şaşırdık bekledik nerede peki diye. Eşim bozuldu biraz güvenmediğimi sakın düşünme dedi hatta ama insan garip oluyor bu toplum yüÜzünden...
Sonra ben doktorumu aradım biirrr güzel payladı beni:) sen esnek zar diye birşey duymadın mı diye :)) eşin doktor sen öğretmendin bu ne iştir dedi. O an eşimin verdiği cevap hala kulaklarımdadır: duydum elbette nasıl duymam ama bana denk geleceğini hiç düşünmemiştim demesin mi:) sonraki gece de boşver kanı manı gel işimize bakalım dedi ve unuttuk gitti bu konuyu:))
çok tşkrlr hanımlar aydınlandım baya..tabiki doktora gidicm 15 i gelsin..
evleneli yaklaşık 1 ay olucak 12 sinde ama hala kan gelmedi ilk gece eşimde sorun etmişti aldı karşısına filan bn yok filan deyince sağ olsun anladı..doktora gidicmde acaba bakire deilmiyim yada esnekmi yada bozuldu kan gelmiyo olrkmı off 15 inde gidicm..firikrlrnz ne?
evleneli yaklaşık 1 ay olucak 12 sinde ama hala kan gelmedi ilk gece eşimde sorun etmişti aldı karşısına filan bn yok filan deyince sağ olsun anladı..doktora gidicmde acaba bakire deilmiyim yada esnekmi yada bozuldu kan gelmiyo olrkmı off 15 inde gidicm..firikrlrnz ne?