• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kan değerleri...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

m_4838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
5
0
1
41
Merhaba,
Benim kızım 13 aylık kan testi yatırdık kan değeri alt değerin 0.4 altında çıktı. Doktor kan ilaci verdi ben hiç kan ilaci kullanmadım hala kullanmak istemiyorum... sizce bu n kadar önemli kullanmalimiyim.. sonuçta yeni yeni yemeye başlıyor zamanla duzelecektir. Icerilerinde birçok koruyucu madde olan bu ilaçları vermek istemiyorum. Ama doktor hanim o kadar derinden ve kızarak yaklaştı ki çelişkiye düştüm kullanmazsam çocukta kansizlikmolur dedi. Bu konuda düşüncelerinizi ve deneyimleriniz bilmek isterim..

Merhaba,
Benim kızım 13 aylık kan testi yatırdık kan değeri alt değerin 0.4 altında çıktı. Doktor kan ilaci verdi ben hiç kan ilaci kullanmadım hala kullanmak istemiyorum... sizce bu n kadar önemli kullanmalimiyim.. sonuçta yeni yeni yemeye başlıyor zamanla duzelecektir. Icerilerinde birçok koruyucu madde olan bu ilaçları vermek istemiyorum. Ama doktor hanim o kadar derinden ve kızarak yaklaştı ki çelişkiye düştüm kullanmazsam çocukta kansizlikmolur dedi. Bu konuda düşüncelerinizi ve deneyimleriniz bilmek isterim..
Hemoglobin değeri mi acaba bahsettiğiniz. Kansızlık önemli bişey Referans aralığı yetişkin göre mi yoksa çocuklara göre mi düzenlenmiş buna da dikkat etmek lazım bazı hastaneler buna dikkat etmiyor

Hemoglobin değeri çocuklara göre yapılmış bir test alt değer 11.6 iken bizimki 11.3 çıktı .

Hemoglobin değeri çocuklara göre yapılmış bir test alt değer 11.6 iken bizimki 11.3 çıktı .
çok ciddi bi düşüklük değilki bu ufak bi sapma. benim tavsiyem kızınıza bol bol keçiboynuzu pekmezi vermeniz. sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı ve yatarkende 1 tatlı kaşığı yeterli olacaktır. ayrıca yapabildiğiniz kadar orta pişmiş kırmızı et yedirmeniz bikaç ay içinde normal değerlere çıkmasını sağlayacaktır. ancak daha fazla düşüş olursa o ilaçları kullanmanız gerektiğini söyleyebilirim. siz annesiniz içgüdülerinize güvenin. geçmiş olsun

Kan ilacini verin cok onemli buyuyene kadar duzgun demir alamaz cocuk. Anemi bagisiklik sisteminde zayiflama cabuk yorulma uyku hali . Ver cnm kan ilacini. Hicbirsey o ilac gibi demir eksikligini gideremez. İstahsiz da olur.

Back
X