Kan değerim

Eklentiler

• IMG_8628.jpeg
    112,5 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_8630.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 13
inşaallah inşaallah canım eşime söyledim akşama kan vereceğim varsa var dedim yoksa da yok en azından bilgim olsun dedim şimdi merakla 8 iz bekliyorum
Bize de haber ver
Testlerin arasinda ki farki gordun mu koyulasma olmus

Hayirli haberle ya cok heyecanli
Hiç sorma pozitif çıkarsa ağlaya ağlaya çıkarım hastaneden sulu gözüm bu aralar zaten bu ay çok stres yaşadım hala da yaşıyorum ama elimden geldiğince sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi hamileysem diye diye annemin hasta olduğunu öğrendik o yüzden de bir yanım buruk

Belirtileriniz nelerdi bi de yumurtlama günü mü tam ilişkiye girmiştiniz biliyor musunuz
Her ay düzenli testlerle beraberlik olurdu bu ay saldım hiç umursamadım adet sonrası 4 gün sadece beraberlik oldu o kadar belirtim hiç yoktu öylesine yapayım varsa çıkar diyerek yaptım canım

Her ay düzenli testlerle beraberlik olurdu bu ay saldım hiç umursamadım adet sonrası 4 gün sadece beraberlik oldu o kadar belirtim hiç yoktu öylesine yapayım varsa çıkar diyerek yaptım canım
Gerçekten kim hangi ay salsa o ay hamile kalıyor sanırım düşünmemek lazım

Gerçekten kim hangi ay salsa o ay hamile kalıyor sanırım düşünmemek lazım
Benim de yumurtlamadan iki gün önce ilişkim oldu bekliyorum adet mi olcam yoksa gebelik mi diye kasıklarım batıyor birazcık o kadar yumurtlamadan iki gün öncesi tutar mı ki

Benim de yumurtlamadan iki gün önce ilişkim oldu bekliyorum adet mi olcam yoksa gebelik mi diye kasıklarım batıyor birazcık o kadar yumurtlamadan iki gün öncesi tutar mı ki
Valla bende her ay takip ediyordum ve kimyasal gebelik geçirdim hep bu ay da inşaallah geçirmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…