Şimdi yeni yapayım dedim hala net sanki
Bu da farklı testKaset testimiz aynıymış
Ben artmedde hic pozitif yalanci pozitif bile gormemis biriydim
Herkes oyle diyor hatta benim mor kapakli testim awox onda bile asla yalanci cizgi gormemistim
Ay kesin var
Bize de haber verinşaallah inşaallah canım eşime söyledim akşama kan vereceğim varsa var dedim yoksa da yok en azından bilgim olsun dedim şimdi merakla 8 iz bekliyorum
Benim de o dikkatimi çekti ama kendi kendime kuruyorum heralde dedimBize de haber ver
Testlerin arasinda ki farki gordun mu koyulasma olmus
Hayirli haberle ya cok heyecanliBenim de o dikkatimi çekti ama kendi kendime kuruyorum heralde dediminşaallah olumlu olumsuz direk yazacağım buraya
Hiç sorma pozitif çıkarsa ağlaya ağlaya çıkarım hastanedenHayirli haberle ya cok heyecanli
Var mı yok mu şimdiHayirli haberle ya cok heyecanli
Her ay düzenli testlerle beraberlik olurdu bu ay saldım hiç umursamadım adet sonrası 4 gün sadece beraberlik oldu o kadar belirtim hiç yoktu öylesine yapayım varsa çıkar diyerek yaptım canımBelirtileriniz nelerdi bi de yumurtlama günü mü tam ilişkiye girmiştiniz biliyor musunuz
Gerçekten kim hangi ay salsa o ay hamile kalıyorHer ay düzenli testlerle beraberlik olurdu bu ay saldım hiç umursamadım adet sonrası 4 gün sadece beraberlik oldu o kadar belirtim hiç yoktu öylesine yapayım varsa çıkar diyerek yaptım canım
Gerçekten kim hangi ay salsa o ay hamile kalıyorsanırım düşünmemek lazım
Benim de yumurtlamadan iki gün önce ilişkim oldu bekliyorum adet mi olcam yoksa gebelik mi diye kasıklarım batıyor birazcık o kadarHer ay düzenli testlerle beraberlik olurdu bu ay saldım hiç umursamadım adet sonrası 4 gün sadece beraberlik oldu o kadar belirtim hiç yoktu öylesine yapayım varsa çıkar diyerek yaptım canım
Valla bende her ay takip ediyordum ve kimyasal gebelik geçirdim hep bu ay da inşaallah geçirmemBenim de yumurtlamadan iki gün önce ilişkim oldu bekliyorum adet mi olcam yoksa gebelik mi diye kasıklarım batıyor birazcık o kadaryumurtlamadan iki gün öncesi tutar mı ki