Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değeriniz yüksek değil.10 un altında olmalı zaten.bir de amh yaptırın.yumurtalık rezervi hakkında en iyi sonucu o verir.bunun için adetli olmanıza gerek yok.Arkadaşlar merhaba ben adetin 3. Günü gidip kan tahlili yaptırdım fsh değerim 6.25 çıktı sizce normal mi yoksa düşük mü hamile kalmama engel mi acaba
İnanmazsın başta ben de öyle okudum nedense:))Çok pardon ben tsh diye okudum
Değeriniz yüksek değil.10 un altında olmalı zaten.bir de amh yaptırın.yumurtalık rezervi hakkında en iyi sonucu o verir.bunun için adetli olmanıza gerek yok.
Aynen canım hormonlarda sorun yok tek bununla bitmiyor.hsg çektirdin mi.eşin sperm testi yaptırdı mı.onlar da önemliSizce bu değerler yüksek mi bebek sahibi olmak istiyorum ama olamıyorum
Eşim çektirdi sorun yok hsg de çektirdim sol yumurtalığım açılmadı sağ yumurtalıkta şişme varmış öyle demişti doktorAynen canım hormonlarda sorun yok tek bununla bitmiyor.hsg çektirdin mi.eşin sperm testi yaptırdı mı.onlar da önemli
İnş canım ya o kadar çok istiyorum kiÇok iyi değeriniz. Olması gereken değerler zaten inş bebişte yakında gelir.
O zaman tüp bebeğe yönlendirmedi mi canım.şayet sol tüp kapalıysa,açılmadıysa ve sağ tarafta da şişme varsa bu taraftan rahime sıvı akışı olabilir.o da zaten embriyonun tutunmasını engellermiş.önce o sorununu hallederlerse bir de tüp bebek yaparsan hayırlısıyla bebeğine kavuşursun.eşinin değerleri de iyiymiş hemEşim çektirdi sorun yok hsg de çektirdim sol yumurtalığım açılmadı sağ yumurtalıkta şişme varmış öyle demişti doktor
Yönlendirdi canım inş canım yaa bakalım bu ay gitcem randevu almıştım hayırlısıyla sizin varmı bebişO zaman tüp bebeğe yönlendirmedi mi canım.şayet sol tüp kapalıysa,açılmadıysa ve sağ tarafta da şişme varsa bu taraftan rahime sıvı akışı olabilir.o da zaten embriyonun tutunmasını engellermiş.önce o sorununu hallederlerse bir de tüp bebek yaparsan hayırlısıyla bebeğine kavuşursun.eşinin değerleri de iyiymiş hem
İnşallah arkadaşım.hayırlısıyla nasip olsun.Allah kısmet ederse ilk bebeğim olacak benim deYönlendirdi canım inş canım yaa bakalım bu ay gitcem randevu almıştım hayırlısıyla sizin varmı bebiş
Hadi inş canım allah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşİnşallah arkadaşım.hayırlısıyla nasip olsun.Allah kısmet ederse ilk bebeğim olacak benim de
Sağol canım Allah sana da nasip etsin :)Hadi inş canım allah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş