• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan Değeri Pozitif Kese Yok ve Kanamam Başladı

rudi, 3 embriyo trNFER EDILDI, bana canim yurtdisindayim ben 4.denem oldu icin 3. kabul ettiler, telefonda actilar degim 17.gun 3000 ustu tam hatirlamiyorum, guzel gidiyo dediler, rudi bide bu 5+2 ne oluyor tam alarak cozemiyorum bu kavramlari, 5 haftalikmi oldu seninki, trasnfer gunundenmi sayilar canim haftaligini benim hemsire oyle dedi baan ama. sagol canim cok sukur 4. denemde ins. gulemey devam etcek, haftaya kan vermeye gel dediler, kese filan bisey demediler bende sormadim, hayirlisi ins.
canım 5+2; 5 hafta 2 günlük hamile olmam demek.
internette gebelik haftası hesaplama diye arat google dan.
çıkan siteye son adet tarihinin ilk gününü yaz. kendisi otomatik olarak kaç hafta kaç gün hamile olduğunu yazıyor.
:nazar:maşallah değerlerin iyimiş sanırım çoğul gebelik kendini 3 e hazırla bu hafta keseyi göreceksin değil mi bende inşallah...:nazar::nazar::nazar:

çıkan siteye son adet tarihinin ilk gününü yaz. kendisi otomatik olarak kaç hafta kaç gün hamile olduğunu yazıyor.
:nazar:maşallah değerlerin iyimiş sanırım çoğul gebelik kendini 3 e hazırla bu hafta keseyi göreceksin değil mi bende inşallah...:nazar::nazar::nazar:
ben buu siteyi kullanıyorum ;

Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

veridğin siteden bende baktım bende 5+3 diyor ama onlar 28 günde bir adet olana göre hesaplıyor ben 30 günde oluyorum,

veridğin siteden bende baktım bende 5+3 diyor ama onlar 28 günde bir adet olana göre hesaplıyor ben 30 günde oluyorum,
o zaman 5+1 sin öyle mi oluyor dr kontrolde söylüyor canım ne kadarlık oldugunu.
Şükür Kese ve Kalp atışlarını duydum iki tane minikimin:nazar::nazar:
Yalnız belki yeni konu mu görmüşsündür estrofem tablet ilacı hakkında yazdıklarımı okudun mu? korkuttu bugun gittiğim doktor. offfffffff bu sevinemedim bile yaaaaa.
sağlıklı ve hayırlı olsunlar da biz strese razıyız...

o zaman 5+1 sin öyle mi oluyor dr kontrolde söylüyor canım ne kadarlık oldugunu.
Yalnız belki yeni konu mu görmüşsündür estrofem tablet ilacı hakkında yazdıklarımı okudun mu? korkuttu bugun gittiğim doktor. offfffffff bu sevinemedim bile yaaaaa.

aa snele aynı gün transfer olduk sen nasıl öyle canım
aynen yaaa bi sevinemedim
ben daha kalp atışınıda duyamadım
bugün dr duyarmıyız duymazmıyız bilemem diyo:14::14::14:
artık kalbim dayanmaycak inan
maaşallah size demek ikiz bebişler:nazar:

yok be canim ne kesesi, cumartesi gunu kan vermeye gitcem, mayis 11'de ultrasounum var hersey yolunda giderse ins, kese o zaman bailcak canim, burda sistem oyle islemiyor, bide cnaim benim hemsire gebeligi transfer tarihinden hesapliyorlar onun icin tam 5 hafta sonraya verdi ultrasound'u. senin gonderdin sitede ben 6.haftalik diyo ama benimki daha 20 gunluk canim.6 Nisan'da trasnfer olmustum, bide bu bebegin tam kac haftalik oldugu, ultrasoundaki olcumlerle belli oluoyrmus, ikiz cok istiyorum canim nasip, ama hayirlis ile olsunda bir bebis bile yeter bana, senin en zaman trasnfer oldu, keseyi ne zaman gorcen ins.? HAdi hayirlisi

rudi ikizlermis hadi gozun aydin canim cok sevindim, darisi basima ins. canim ne zaman trasnfer oldun, merak ettim. ya benimde yoksa 11 mayis'a kalp filan icnmi verdiler kese filan demediler, bende ultrasound nicin diye sormadim, kafam karisti hepten, hadi gozun aydin, rabbim hayirlisi ile kucaignada almayi nasip etsin

himm, gulsum sen ondan uzldun ha, belli olmaz be canm dur bir hafta daha bekle... ne zaman gitcen bidaha...

sakın üzülme beşinci haftalarda rahime tutulma oluyormus ve kan damarlarında kanama olabılıyormus onun ıcın ıstrahat et bu gunlerde en tehlıkelı uc aya kadar uc aya kadar dıkkat et yatt sureklıı

rudi ikizlermis hadi gozun aydin canim cok sevindim, darisi basima ins. canim ne zaman trasnfer oldun, merak ettim. ya benimde yoksa 11 mayis'a kalp filan icnmi verdiler kese filan demediler, bende ultrasound nicin diye sormadim, kafam karisti hepten, hadi gozun aydin, rabbim hayirlisi ile kucaignada almayi nasip etsin
Darısı başına tatlım, sağlıklı hayırlı ve zamanında olsunlar inşallah...
sen ydışı oldugun için epey farklı imiş dr ların tutumu. benim transfer 1 nisan dondurulmuş embriyo.
12 nisan kan da pozitif
14 nisan kan da pozitif ve değer ikiye katlamış
26 nisan ilk randevu kese oluşmuş mu ve kalp sesi belki duyulabilir dedi ve duyduk
transferden sonra 26.günde kalp sesini duyduk.
sen gittiğinde her ikisini de duyacaksın desene..:nazar:

canım duyacaksın sende inanıyorum ben.
sen bugun mu dr ye gideceksin.
ikiminik kalp seninle annesi telaşlanma
benim regl tarihim 12 mart
trnsfer 1 nisan

ah canım naısl korkuyorum bilemezsin
dr um bana hala hamile gözüyle bakmıyor yaa:((
daha dur diyo erken diyor
e benimde 1nisan transfer ama adet tarihi durumu etkilyor demk ki
benim sat 19 mart..ayy ınş duyarım canım yaa bende
nette araştrdım 7-8.hafatalara ancak duyulur diyor
bende beklicem napim
dua et banada ınş duyarım

Darısı başına tatlım, sağlıklı hayırlı ve zamanında olsunlar inşallah...
sen ydışı oldugun için epey farklı imiş dr ların tutumu. benim transfer 1 nisan dondurulmuş embriyo.
12 nisan kan da pozitif
14 nisan kan da pozitif ve değer ikiye katlamış
26 nisan ilk randevu kese oluşmuş mu ve kalp sesi belki duyulabilir dedi ve duyduk
transferden sonra 26.günde kalp sesini duyduk.
sen gittiğinde her ikisini de duyacaksın desene..:nazar:

Insallah cnaim insallah, sabirsizlikla bekliyorum duysam rahatliycam inaki hamiletyim diycem o zamna sevine sevine, cocuk yokmu diyenlere

Ya benimde 6 Nisan oldu canim, bugun 21 gun oldu ama doktor Kese filan hicbisey demedi, cumartesi kan icin gitcem, insalalh dgerler guzel cikcak 11 mayista ultrasound var, o zaman hersey belli olcak, benim ornegin 11 Mayisa kadar 5 haftalik gebelik sayiyorlar, senin rabbimin nimeti MASALLAH kardesim:nazar::nazar:ikisinide duydum cok guzel.

7 haftalik, sekiz haftalik duyunlar var insallah benimde ultrasounda duyarim.

Bide benim hic trasnferden sonra kanama lekelenme filan olmadi, anam kese goren masallah herkesin oldu, ne kadar uzucude olsa, acaba dis gebelikmi diye onda korktum ama benim gibiside vardir herhalde

Insallah cnaim insallah, sabirsizlikla bekliyorum duysam rahatliycam inaki hamiletyim diycem o zamna sevine sevine, cocuk yokmu diyenlere

Ya benimde 6 Nisan oldu canim, bugun 21 gun oldu ama doktor Kese filan hicbisey demedi, cumartesi kan icin gitcem, insalalh dgerler guzel cikcak 11 mayista ultrasound var, o zaman hersey belli olcak, benim ornegin 11 Mayisa kadar 5 haftalik gebelik sayiyorlar, senin rabbimin nimeti MASALLAH kardesim:nazar::nazar:ikisinide duydum cok guzel.

7 haftalik, sekiz haftalik duyunlar var insallah benimde ultrasounda duyarim.

Bide benim hic trasnferden sonra kanama lekelenme filan olmadi, anam kese goren masallah herkesin oldu, ne kadar uzucude olsa, acaba dis gebelikmi diye onda korktum ama benim gibiside vardir herhalde
iyi düşün iyi olsun canım ,, sen dr a gittiğinde kese,kalp 2 sini birden duyacaksın bence, kan testin düzenli ilerliyorsa gerisi boş. lütfen bebişlerinin seninle olduguna inan ve dua et. :1:

ah canım naısl korkuyorum bilemezsin
dr um bana hala hamile gözüyle bakmıyor yaa:((
daha dur diyo erken diyor
e benimde 1nisan transfer ama adet tarihi durumu etkilyor demk ki
benim sat 19 mart..ayy ınş duyarım canım yaa bende
nette araştrdım 7-8.hafatalara ancak duyulur diyor
bende beklicem napim
dua et banada ınş duyarım
canım dualarım seninle kalp sesini duymana çok az kaldı, önümüzde ki hafta inşallah, inan bak ondan sonra daha tedirgin oluyor insan. sürekli mucizelerim için Allah a dua etmek istiyorum. gerisi boş geliyor...

Back