coraspirin birde fraxpirine kan sulandırıcı iğne kullanıyorum günde 1 kez.rudicimmm ya görünce ödüm koptu yaaa
hemen bi kan testi daha yaptır ınş bişeycik olmamştır
naısl kanama şeklinde mi
acaba sen dede mi pıhtılaşma var
aspirin kullanıyormuydun
rahat ol ilk 3 ay kanaması olan insanlar biliyorum ınş bişeycik olmayacak
Kızlar ; Çok kötüyüm lütfen yardım edin.
Dondurulmuş 2 adet embriyo ile 3.denemem kan da 12.gün Pozitif değeri gördüm , 14.gün testi tekrarladım ve 2 katı yükselişe geçmiş değerim.
şu an 5+2 gebelik haftasındayım.Asıl kontrolüm 25 nisan.ben dayanamadım bugun gittim başka bir hastaneye karından ultrason ile baktırdım ve rahim de hiçbirşey göremedi,kese küçükde olsa görünmez mi yaaa..
neyse bugune kadar vücudumda hiç bir belirti de olmadı.zaten acaip tedirgindim belirti olmamasından. birde az önce kırmızı renk kanamam başladı bir anda belim ve rahmime sancı girdi ve katı kırmızı kan geldi . Nedir bu şimdi .. çok tedirgin oldum.şu anda da belim ağrıyor, rahmim kasılıyor.
coraspirin birde fraxpirine kan sulandırıcı iğne kullanıyorum günde 1 kez.
ayaktaydım rahmimden sıvı geldiğini hissettim. lavaboya gittim ve epey kan gelmiş. hafif sıvı ama daha çok yumurta akı gibi yapışkan.şu an da karnım ve belim acaip ağrıyor. adet olmuşum gibi...
offffffff ya olmadı gitti ..
Şimdi aradım dr. Coraspirin ve kan sulandırıcı iğneyi kesmemi istedi. bekleyip göreceğiz çok erken daha dedi ultrason için...bu ne yaa yapacak birşey yok mu yaa sonra çok geç olursa.Geçmiş olsun. 5 +2 de karından ultrasonla görülmemesi normal. Vajinal görünür ama. Karından görünmesi için idrara çok sıkışık olman gerekiyor. Mutlaka kan tahlilini tekrarla ve hemen doktorunu ara. İnşallah herşey yolundadır. Ve coraspirini hemen bırak
Şimdi aradım dr. Coraspirin ve kan sulandırıcı iğneyi kesmemi istedi. bekleyip göreceğiz çok erken daha dedi ultrason için...bu ne yaa yapacak birşey yok mu yaa sonra çok geç olursa.Geçmiş olsun. 5 +2 de karından ultrasonla görülmemesi normal. Vajinal görünür ama. Karından görünmesi için idrara çok sıkışık olman gerekiyor. Mutlaka kan tahlilini tekrarla ve hemen doktorunu ara. İnşallah herşey yolundadır. Ve coraspirini hemen bırak
sakın moralini bozupta bebişleri üzmeee
aspirni hemen kes ve sürekli yat
belki benim gibi iğne kullanman gerekeblir
porgesteronu ne şekilde alıyorsun
benim kanam proginex iğne yaptrınca anında kesildi
hemen dr nu bilgilendir
ama yatmaya dikkat et,ayalta kalmak kanamyı çok tetikliyor ben günlerdir araştıryorum bunu,yatmak çok iyi..
kan sulandırıcıları içmicem daha.Sağol canım uzanıyorum hemen.. ProgYnex Yumuşak kapsül kullanıyorum 3*1. fitil şeklinde alttan ..
Dr iğne falan demedi yarın sabah gidip bir iğne alsam kendim yaptırsam eczanede olur mu yaparlar mı acaip sorun yapıyorlar iğne yapmak yasakmış rapor,reçete felan istiyorlar...offf. ne etcem ben yaa.
Bu arada kanamanın tek çözumü var...Yatıcaksın canım...Stres kesinlikle yapmıycaksın...2 hafta önce bendede oldu...Ben hala yatıyorum...Kıpırdamadan yat
yaklaşık 20 dak yürüdüm birde minibüsle hastaneye gittim( SALLANA SALLANA 15 DAK.MINIBUS YOLCULUĞU) ultrason da kese görme merakımdan. göremeyince geldim ağladım 2 saat evde... sonrada kanamam başladı.canım ayakta çok mu kaldın bugün,yürüyüş falan yaptın mı
Benim kanamam kırmızı renk ve yumurta akı gibi ve bu beni acaip korkutuyor...sizin nasıl dı? bu aradı dr aradım ama sadece kan sulandırıcıları kesmemi istedi. gel felan demedi ben dedim sabah geleyimmi gerek yok dedi. ne yapayım...
size de geçmiş olsun
Tüp bebek işlemimin yapıldığı hastanedeki doktor bana bu yanıtı verdi..ilgisizliğine daha bii sinir oldum zaten..hımmm. Öyle saçmalık olmaz..Başka doktora git...Ne demek gelme...Ben 1 hafta iğne kullanmıştım...Jel zaten sürekli kullanıyorum ek olarak Projenex hap ve iğneye başladım...İğneyi 1 hafta kullandırdı kanama geçene kadar...Hap ve jeli hala kullanıyorum..Coraspini banada kestirmişti...ama sadece Coraspini keserek kanama geçmez canım...Takviye iğne ilaç vermeli...Ben senin yerinde olsam yarın hemen bir doktora daha giderim...Gebeliğin ilk haftalarında kanama o kadar hafife alıncak bişey değil..O sıkıntıyı yaşadığım için biliyorum...Ayaklarının altına yastık koy...Yükseğe kaldır öyle uyu...Sabahta hemen iyi bir doktora git canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?