Merhaba belkı aynı durumda olan vardır diye paylaşıyorum.Doktora henuz sonuçları gostermedim ama kendim baktım neut 70.8 olmus zaten sınır 70.Lym de olmasi gereken sınıra gelmiş. Iki hafta boyunca aşırı sağlıķli beslendim sigarayı bıraktım.Ağzima karbonhidrat ya da şeker bile atmadım.Aralıklı beslenme yaptım 16-8 aralarda yemek yemedim demir emilimini azaltır diye cay kahve dahi icmedim.Doktorun verdigi demir ilacının yaninda c vit ekstresi aldım ikisini art arda aldım ki emilimi artsın.Omega 3, d3k2, magnezyum kullaniyorum hepsini aynı anda degil tabii.Tüm yemeklerimi kemik sulu yapıyorum bir de.Allah kimseyi kortuguna uğratmasın sadece eklem kas ağrım var neden bilmiyorum crp normal çıkmış onun dışında iyiyimMerhaba daha çok kişi görür diye buraya açtım.Oğluma bakıp bakıp ağlıyorum şu an.Agzimda aft çıkmıştı doktora gittim.Kan testi istedi.Neut# 1,59 Neut% 26,3 lym %61,8.Demir ve transferrin de düşük.Doktorun yüzü değişti.Ilac vereyim bir hafta sonra gel dedi.Neden, dedim.Aşirı düşmüs normalinden dedi.Baktım sınırın yarısı falan.Hemotolojiye de göster dedi.Hemen gosterdim ilacı kullan yukselmezse altında yatan sebeplere bakarız dedi.Internette bir sürü hastalık yazıyor ve benim bağışıklığım çökmüş resmen.Yaşyan ya da bilen yardimci olabilir mi