• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan da gebelik 2 hafta da çıkar mı?

Umutlanmamak gerek umutlama canim sonra uzulen biz oluyoruz canim rabbim nasip ol derse olur hersey rabbimden.. herzaman hayirlisi olsun... kac gun var regl olmana
Negatif cikti canim. Ben 24 nisanda dusuk yaptım. 24 haziranda 2 ay olacak regl gormeyeli. Ama negatifmis.
Hala regl olmadim.

Negatif cikti canim. Ben 24 nisanda dusuk yaptım. 24 haziranda 2 ay olacak regl gormeyeli. Ama negatifmis.
Hala regl olmadim.
Hayirlisi olsun canim rabbim hayirlisini nasip etsin bende oldum regl artik herseyi akisina biracakacam ole karar aldim cunku uzulen biz oluyoruz.. 2 ay cok fazla regl olmaman icin kadin dogumcuya git bence canim

Hayirlisi olsun canim rabbim hayirlisini nasip etsin bende oldum regl artik herseyi akisina biracakacam ole karar aldim cunku uzulen biz oluyoruz.. 2 ay cok fazla regl olmaman icin kadin dogumcuya git bence canim
Bende hersey normal olsa umursamamda. Benim fsh yuksek. Amh dusuk. Tüp bebekligim yani... benim icin mucize idi kimyasalda olsa gebe kalmak. ALLAH dileyince oluyormus demekki

Umutlanmamak gerek umutlama canim sonra uzulen biz oluyoruz canim rabbim nasip ol derse olur hersey rabbimden.. herzaman hayirlisi olsun... kac gun var regl olmana
Eveeet gecen ay ay'ın 16 sında adet olmustum. Ve bugün ay'ın 17si.Test yaptirdim 4te sonucu alcam. Hamileysem naparim 2 cocukla bilmiyorum

Negatif cikti 0.12 adetime iki hafta kala yaptirdigimda 0.37'di. 1 gun gecince bu deger cikti. Agrilarim basladi ama hala adet olmadım. Bugun yarin bekliyorum

Back