• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan da gebelik 2 hafta da çıkar mı?

whit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
67
43
88
Merhabalar, direkt konuya gireceğim. Benim gebe olduğuma dair şüphelerim vardı kan testi yaptırdım negatif çıktı. Son adet tarihim ayın 16 sıydı. İlişki tarihiyse ayın 25'iydi. Ben kan testini bugün yaptırdım negatifle sonuçlandı. Sizce erken mi davranmışım? Buna benzer örnekler yaşayanlarınız var mı aranızda?

Adet dongun kac gun yani kac gunde adet oluyorsun adetin 9.gunu iliski olmus dongun 28 gun ve uzeriyse hamile olman cok cok dusuk ihtimal hatta degil bile. Ayrica iliski sonrasi 8.gun varsa kanda cikardi zaten uzmek istemem ama yazdigin sekilde sonuc bu.

Merhabalar, direkt konuya gireceğim. Benim gebe olduğuma dair şüphelerim vardı kan testi yaptırdım negatif çıktı. Son adet tarihim ayın 16 sıydı. İlişki tarihiyse ayın 25'iydi. Ben kan testini bugün yaptırdım negatifle sonuçlandı. Sizce erken mi davranmışım? Buna benzer örnekler yaşayanlarınız var mı aranızda?
Bende senin gibi karamboldeyim adet gunumu bekleyecem bida yaptirmak icin:( benim degerim 2.5 cıktı senin kac cikti canim

Bende senin gibi karamboldeyim adet gunumu bekleyecem bida yaptirmak icin:KK43: benim degerim 2.5 cıktı senin kac cikti canim
Ben sonucu telefonla öğrendim adam negatif diyince sormadım bile kaç çıktığını. Yalnız komik bişey soyleyeyimmi benim 10 aylık bir oğlum var. şükürler olsun eğer hamile kalmış olsaydım 2 küçük bebekle kafayı yerdim. Ama eşim havaya girmişti o çok istiyor ben bekle diyorum bir kaç sene daha var zamanı. Ama herşeye rağmen havaya girmisim ki adam negatif diyince üzüldüm. Benim hikayem de bu ışte, 2 yıllık evliyim buarada. Sende anlatsana biraz canım

Ben sonucu telefonla öğrendim adam negatif diyince sormadım bile kaç çıktığını. Yalnız komik bişey soyleyeyimmi benim 10 aylık bir oğlum var. şükürler olsun eğer hamile kalmış olsaydım 2 küçük bebekle kafayı yerdim. Ama eşim havaya girmişti o çok istiyor ben bekle diyorum bir kaç sene daha var zamanı. Ama herşeye rağmen havaya girmisim ki adam negatif diyince üzüldüm. Benim hikayemizin de bu ışte 2 yıllık evliyim buarada. Sende anlatsana biraz
Ben 4.5 yıllık evliyim. 32 yasimdayim canim hic bebegimiz olmadi doktor kontrollerim hep yapildi sorun esimdede bendede yok hic hcg bile baktirmadim ben cunku hep gunu gunune olurdum... bu seferde doktor istegi uzerine baktirdim goguslerimden kahverengi sivi geldi ondan dolayi baktirdim 2.5 gorunce bende bian sevindim ama sonra uzuldum negatifmis sanirim gerci daha gunume 10 gun var bakalim bem boyleyim iste canim

Sonuç olarak 0 ile 50 arasında en düşük degerler. Her ihtimal olası % 50 -50 şans var ama. Sen en kotusune hazırla bence kendini ki sürpriz olursa o zaman zaten havalara ucarsin. Canım bu işler kader Allahin dediği olur. Allahtan hayirlisini ıste bunun da vardır bir hikmeti. Birde kafaya takmakta hamilelige engel. Ne zaman kafaya takmazsan hamile kalıyorsun. Biz üç ay denedik 3. Ay hamile kaldım ilk ay çok taktım kafaya günü gününe hesap yaptım olmadı 2. Ay çok deneyemedik eşimin işi yoğundu o ay hep geç geldi. 3. Ay hiç kafaya takmadigim olmaz dediğim bir anda hamile kaldım. Üzülme herşeyin var bir zamanı herşey allahtan

Sonuç olarak 0 ile 50 arasında en düşük degerler. Her ihtimal olası % 50 -50 şans var ama. Sen en kotusune hazırla bence kendini ki sürpriz olursa o zaman zaten havalara ucarsin. Canım bu işler kader Allahin dediği olur. Allahtan hayirlisini ıste bunun da vardır bir hikmeti. Birde kafaya takmakta hamilelige engel. Ne zaman kafaya takmazsan hamile kalıyorsun. Biz üç ay denedik 3. Ay hamile kaldım ilk ay çok taktım kafaya günü gününe hesap yaptım olmadı 2. Ay çok deneyemedik eşimin işi yoğundu o ay hep geç geldi. 3. Ay hiç kafaya takmadigim olmak dediğim bir anda hamile
Rabbimin bir bildigi vardir mutlaka bundada vardir hayir diyorum... suanki ortamda kafaya inan bebegi hic takamiyorum sirnaktayiz esimin gorevi nedeniyle 1 yildir... inan bebek burda cok geride kaliyor cana bisey olmasin :( vakti zamani vardir herseyin

Rabbimin bir bildigi vardir mutlaka bundada vardir hayir diyorum... suanki ortamda kafaya inan bebegi hic takamiyorum sirnaktayiz esimin gorevi nedeniyle 1 yildir... inan bebek burda cok geride kaliyor cana bisey olmasin :KK43: vakti zamani vardir herseyin

Rabbimin bir bildigi vardir mutlaka bundada vardir hayir diyorum... suanki ortamda kafaya inan bebegi hic takamiyorum sirnaktayiz esimin gorevi nedeniyle 1 yildir... inan bebek burda cok geride kaliyor cana bisey olmasin :KK43: vakti zamani vardir herseyin
Allah korusun tabii ki önce siz sağlıklı olacaksınız ki bebek sonra. Sen orada sürekli endişeli bir ruh hali icindesindir eşini merak ediyorsundur önce sizin psikolojiniz önemli. Ama ınan artık ıstanbulun da şırnaktan farkı yok sürekli bir olay sürekli bir hareket.

He buarada poliklinigi aradım beta hcg kaç çıkmış öğrenmek için, ilgili kişi yoktu başka biri vardı. Arşive kaldırılmıştır mutlaka bulamadım görevli akşam gelince arayın dedi. Ama negatif dediyse 5'ten küçüktür dedi.

Allah korusun tabii ki önce siz sağlıklı olacaksınız ki bebek sonra. Sen orada sürekli endişeli bir ruh hali icindesindir eşini merak ediyorsundur önce sizin psikolojiniz önemli. Ama ınan artık ıstanbulun da şırnaktan farkı yok sürekli bir olay sürekli bir hareket.
Bilmemmi canim istanbuldan sırnaga gittik rabbim korusun... bebek dusunme gibi bir cabam olmadj taki goguslerimden sıvı geldi ondan bide hcg ne bakalim dedi doktor hcg nin ne oldugunu bile inan bilmiyodum ilk defa baktirdim bian insan umutlaniyor cunku bebegi yeniden aklima koydu doktor hayirlisi herseyin... en azindan senin bi evladin var rabbim ona uzun ömur versin...

He buarada poliklinigi aradım beta hcg kaç çıkmış öğrenmek için, ilgili kişi yoktu başka biri vardı. Arşive kaldırılmıştır mutlaka bulamadım görevli akşam gelince arayın dedi. Ama negatif dediyse 5'ten küçüktür dedi.
Valla bir suru sayfalara baktim reglden once 0.100ler 1.1ler 2ler 3ler sonradan dwgerler yukselmis umutlanmamak elde degil onlari okuyunca ama icimden his yukselcek deger diyor bilmiyorum daha onceki degerlerimin kac oldugunu ondanda supheliyim daha onceleri baktirsaydim az cok kenfimce tahmin yapabilirdim... cevremdekilerede anlattim onlarda gec dollenme oalbilir diyorlar... 2.5 az degil diyorlar bakalim nasip yoktan var eden rabbim 1 kan pihtisiyla bizleri yaratan rabbim bi bildigi vardir

0.0 cikti dayanamayip yaptirdim hayirlisi
Allah hepimizin çocuğunu bağışlasın sağol canım. Değer düşmüş demek allahın dediği olur herşeyin bir vakti zamanı var. Bana herzaman yazabilirsin özelden de yazabilirsin

Allah hepimizin çocuğunu bağışlasın sağol canım. Değer düşmüş demek allahın dediği olur herşeyin bir vakti zamanı var. Bana herzaman yazabilirsin özelden de yazabilirsin
Cok tsk ederim canimmm sende bana herzaman yazabilirsin ozelden burdan saglicakla kal....:KK76::kk77:

Ben 4.5 yıllık evliyim. 32 yasimdayim canim hic bebegimiz olmadi doktor kontrollerim hep yapildi sorun esimdede bendede yok hic hcg bile baktirmadim ben cunku hep gunu gunune olurdum... bu seferde doktor istegi uzerine baktirdim goguslerimden kahverengi sivi geldi ondan dolayi baktirdim 2.5 gorunce bende bian sevindim ama sonra uzuldum negatifmis sanirim gerci daha gunume 10 gun var bakalim bem boyleyim iste canim
Gittigim saglik ocagi doktoru (aile hekimimiz) benim esimin 3.7 iken yakaladik dedi.
2.5 ta ihtimal bence.

Canim cok isterdim artmasini ama dun aksam tekrardan baktirdim 0.0 cikti cok uzuldum ama nasip degilmis rabbim hayirlisini nasip etsin ins hepimize
Hayırlısı. Bende yarin bu yuzden girmeye korkuyorum. Boyle bir umutla bekliyorum. Gercekleri duymamak icin belkide hep erteliyorun saglik ocagina gitmeyi.

Hayırlısı. Bende yarin bu yuzden girmeye korkuyorum. Boyle bir umutla bekliyorum. Gercekleri duymamak icin belkide hep erteliyorun saglik ocagina gitmeyi.
Umutlanmamak gerek umutlama canim sonra uzulen biz oluyoruz canim rabbim nasip ol derse olur hersey rabbimden.. herzaman hayirlisi olsun... kac gun var regl olmana

Back
X