1 12bukettt Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2024 1 0 29 17 Temmuz 2024 Konu Sahibi 12bukettt #1 Merhaba kızlar sıze sorum şu olucaktı bn 6 haftalık gebeym doktorum hıcbır test yapmadan kan cıvıtıcı ıgne yazdı ve bn kullanmaya basladım acaba bı zararı olue mu
Merhaba kızlar sıze sorum şu olucaktı bn 6 haftalık gebeym doktorum hıcbır test yapmadan kan cıvıtıcı ıgne yazdı ve bn kullanmaya basladım acaba bı zararı olue mu
Cucuthecatt Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 2.488 2.117 30 17 Temmuz 2024 Konu Sahibi 12bukettt #2 12bukettt .!.: Merhaba kızlar sıze sorum şu olucaktı bn 6 haftalık gebeym doktorum hıcbır test yapmadan kan cıvıtıcı ıgne yazdı ve bn kullanmaya basladım acaba bı zararı olue mu Genişletmek için tıkla... Cıvıtıcı derken kan sulandırıcı demek istediniz sanırım? Önceden düşüğünüz var mıydı?
12bukettt .!.: Merhaba kızlar sıze sorum şu olucaktı bn 6 haftalık gebeym doktorum hıcbır test yapmadan kan cıvıtıcı ıgne yazdı ve bn kullanmaya basladım acaba bı zararı olue mu Genişletmek için tıkla... Cıvıtıcı derken kan sulandırıcı demek istediniz sanırım? Önceden düşüğünüz var mıydı?
destinesiaa 🐣🤍 Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2022 4.000 11.231 17 Temmuz 2024 Konu Sahibi 12bukettt #3 Cıvıtıcı ne yahu? Kan sulandırıcı diyorsunuz herhalde? Neye göre verdiğine göre değişir pıhtılaşma mı var?
Cıvıtıcı ne yahu? Kan sulandırıcı diyorsunuz herhalde? Neye göre verdiğine göre değişir pıhtılaşma mı var?