- Konu Sahibi simonedebeauvoir
-
yagmurluk bisey sorcam. ya kan bagışladım süremin dolmasını bekliyorum yine bagışlamak için. trombositide arastırdım kanser hastalarına ve kan pıhtılaşması olmayan hastalara veriliyomuş. ve haftada iki üç günde bi verebiliyomuşuz benim merak ettigim kan verdim ve sürem dolmadı trombosit bagışına bi engel teskil edermi ( antikor vs sayısı kalitesi acısından ) . kızılayın sitesinde bu konu hakkında bilgi yok simdiden tesekkürler
Canım bak üye olduğum bir gruptaki yazıyı paylaşıyorum. Umarım herkese faydalı olur.
""
TROMBOSİT vermek isteyen gönüllülerimizi birleştirmeyi amaçladık.
Trombosit vermenin kan vermekten bir farkı yok.
Kan veren bir kişi 3 ay sonra kan verebilir.
Kan veren bir kişi 1 ay sonra trombosit verebilir.
Trombosit veren bir kişi 3 gün sonra trombosit verebilir.
Trombosit veren bir kişi 3 ay sonra kan verebilir.
Bir an için kendinizi ailenin yerine koyun.
2,5 yaşında bir çocuğunuz var ve KAN bulunamadığı için kaybetmek üzeresiniz… "
ya aslında konu grup gibi bi yer acsak burda kan bagışı yapmak isteyenler kan gruplarını ve bulundugu sehri falan yazsa arayanlar ulaşabilir. sahsen birine birebir vermek ihtiyac halindeki birine verdigini görmek ,acil birine bagışta bulunabilmek çok daha onure edecektir. hemde ulaşım kolaylıgı olur arayana
peki mesela normalde tetkik için kan verince fenalaştığı halde bağışta bulunan var mı? ayılan bayılan oldu mu, oluyor mu? iyi davranıyorlar mı oralarda insanlara?
bi de bi arkadaşımdan kızılay'a kan verdikçe, tıpkı burada post yazdıkça olduğu gibi, derece yükseltildiği gibi bir şey duydum doğru mu? manevi olarak kişiyi güçlendirebilecek, rahatlatabilecek bir şeymiş gibi geldi bana.
ya aslında konu grup gibi bi yer acsak burda kan bagışı yapmak isteyenler kan gruplarını ve bulundugu sehri falan yazsa arayanlar ulaşabilir. sahsen birine birebir vermek ihtiyac halindeki birine verdigini görmek ,acil birine bagışta bulunabilmek çok daha onure edecektir. hemde ulaşım kolaylıgı olur arayana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?