• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan aldıramama

Erdemmm

only smile
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
34
8
86
kızlar merhaba daha önce bir cok kere kan aldırmama hatta ameliyat olmama rağmen şu an kan aldıramıyorum ve bu benim için o kadar ciddi hale geldi ki her dakika ben nasıl kan vericem diye düşünüp fena oluyorum ağrılarım var kan aldırmam lazım ama 1 aydır cesaretimi toplayamadım 1 ay önce kan almayı denediler ama kan cıkmadı kendimi kastığım için sanırım zaten baygınlıkta geçirdim.. benim gibi kan igne fobisi olan var mı ve cözümünüz ne o kanı aldırmam lazım :(

Bende bayilmistim gitmeden once karnimi doyuruyorum komik kedi videolari izliyorum iğne olurken kafami baska tarafa cevirip hemşire ile konuşuyorum :süslü:

Üzerine gidip bir sabah verdim kanı tek başıma yanımada kek meyvesuyu aldım bayılmadan hallettim şimdi korkusuz kan aldırıyorum ama hala bakamıyorum zaten bakmaya da gerek yok 🤩

Ahahh senelerdir aynı şeyi yaşıyorum. Ben serum da taktıramıyordum. Serum takılacağı zaman veya kan alınacağı zaman ellerim buz keser yüzüm uyuşmaya başlardı korkudan sonra tabii kaçınılmaz son ben küt yerlerde. Bi kaç ay önce anksiyetem çok feci bir şekilde tekrarlayınca nerdeyse her gece acile gidip serum taktırmak zorunda kalmıştım. Zorunda kalınca insan dayanıklı oluyor galiba hiç bayılmadım. Antidepresana başlamadan önce de vitaminlerime bakmak istedi doktor hayret ettim kan verirken de bayılmadım 😂 ama şimdi çok iyiyim doktor kan tahlili istese kesin bayılırım çünkü başka derdim yok 😂

Back