- 24 Şubat 2020
- 60
- 12
- 18
- 31
- Konu Sahibi Matmazelinbiri
-
Gidiyim de buqün yemiden kan vereyim bari haklısın
sonucun çıkmadımıİnşallah
Gecen hafta 1.20 cikti demissiniz 2 gun icinde iki kat artmasi lazim artmiyosa degilsinizKanda 1.20 çıkıp da sonradan beta hcg’si yükselen var mı ? Buqün 3 gündür regl olmadım. Gebelik testlerimin ikiside pozitif çıktı geçen hafta . Ama yine geçen hafta beta da 1.20 çıktıSonradan beta’sı yükselen gebe kalan var mı ?
Ozaman daha reglime vardı. Dün kan verdim gebelik yok dedi. Buqün teglim geçeli 8 gün oldu ama gebelik yok deniyorGecen hafta 1.20 cikti demissiniz 2 gun icinde iki kat artmasi lazim artmiyosa degilsiniz
Stresten havadan veya baska bir seyden d3 adet gecikebilirOzaman daha reglime vardı. Dün kan verdim gebelik yok dedi. Buqün teglim geçeli 8 gün oldu ama gebelik yok deniyor
İlk defa oluyor gecikme. Sadece hamleylen gecikmişti daha önceStresten havadan veya baska bir seyden d3 adet gecikebilir
Ay evet sonunda regl oldum şimdi dünden beri korkudan öldüm gebelik çıkmayınca erken menapoza falan mı girdim die neler neler düşündüm çok şükür sonunda oldum baya sancılı geldiStresten havadan veya baska bir seyden d3 adet gecikebilir
Sonuc nedir ? Benmde 2 gün geçti kan testim 1.20 cıktı ama hala hasta olmadım sizde ne olduİlk defa oluyor gecikme. Sadece hamleylen gecikmişti daha önceGerçekten bana çok korku verdi bu durum
Sonuc ne oldu benimde 3 gün gecikti <1.20 cıktıİlk defa oluyor gecikme. Sadece hamleylen gecikmişti daha önceGerçekten bana çok korku verdi bu durum
Sonuc nedirİlk defa oluyor gecikme. Sadece hamleylen gecikmişti daha önceGerçekten bana çok korku verdi bu durum
Sonuç negatif çıktı hamile değilimSonuc ne oldu benimde 3 gün gecikti <1.20 cıktı
merhaba, adete 5 gün kala 1.20 beta hcg değerleri yükselir mi?
inşallah dua edin lütfeniki gün sonra tekrar yaptır inşallah yükselir
benim 4 gün felan vardı 1,20 idi yükselmedimerhaba, adete 5 gün kala 1.20 beta hcg değerleri yükselir mi?
inşallah dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?