Kızlar merhabalar
Cok şükür atamam yapıldı, bir ay sonra ise başlayacağım nasipse. Yalnız bilmediğim çok şey var, bilenler varsa ve yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim.
Gördüğünüz üzere ben 20 haftalık hamileyim, başladığımda 24 falan olacağım. Doğuma kadar nasipse çalışacağım ama ben şimdi asli memur olamadığım için ücretsiz izin alabiliyor muyum? Açıkçası prosedüre çok hakim değilim, bir yıl alabileceğimi okudum ama bir sıkıntı oluyor mu yaşayan varsa çok sevinirim. Bir tanıdığımız asli memur olamadığın için ücretsiz izin durumunda seni işten çıkabilirler dedi ve kafamdan aşağı kaynar sular döküldü açıkçası. Ben deli gibi kpss çalıştım 94 puan aldım bunca emek verdim , doğum izni alıyorum diye bu mümkün mü?
Bir de ben gerçekten çok spor giyiniyorum gündelik hayatımda. Tesettürlüyüm bu arada. Elbette ki normal halimle çalışamam ama yine de resmiyete gerek var mı illaki? Belediyede çalışacağım bu arada :) Yani sırt çantası göze batar mı? Spor ayakkabı? :) Ne denli bir resmiyet gerektirir? Şimdiden çok teşekkür ederim